Uuninpankkopoika Saku Timonen
Uuninpankkopoika Saku Timonen

Jos tympäisee

Jos ihminen sinua oikein tympäisee, niin ajattele, että maa siinä vain otti hetkeksi tuon muodon, liikkui, teki sitä ja tätä, mutta se on pian ohimenevää.

Tämän Pentti Haanpään neuvon olen yrittänyt pitää mielessäni ja tarvetta sen muistamiseen on aika usein. Tosin kuin voisi kuvitella, niin presidentinvaalien tuloksen suhteen siihen ei ole tarvetta. En minä Niinistön kannattaja ole, mutta kunnioitan ehdottomasti demokraattisten vaalien tulosta. Niinpä Niinistö on presidentti ja sillä hyvä.

Jos olette Niinistön kiihkeä vastustaja, mutta ette halua tyytyä ajattelemaan haanpääläisittäin, niin kannattaa lukea vaikkapa Emilia Kukkalan heti tuloksen selvittyä julkaisema räiskyvä kirjoitus. Tällaista sanallista ilotulitusta saa harvoin lukea. Olkaapa hyvä:herra-presidentti-voisitteko.html