Huonossa seurassa

Minkä suinkin voit, ota selvä lähimmäisestäsi ja neuvottele viisaitten kanssa. Pysy kaukana miehestä, jolla on valta rangaista kuolemalla, niin sinun ei tarvitse pelätä  henkeäsi.

Siirakin kirjan varoituksia huonosta seurasta nämä tietenkin ovat. Eräs 18-vuotias lukiolaispoika lienee omasta mielestään tekemisissä tärkeiden perussuomalaisten vaikuttajien kanssa facebookissa. Tosiasiassa hän ei taida tuntea näiden ystäviensä perimmäisiä ajatuksia kovinkaan tarkasti.

Tällainen sattui silmiini ja ihan nuoren miehen oman edun takia peitin hänen nimensä ja kuvansa:

oppipoika-21

Käynnissä siis näyttää olevan vankeinhoidollinen keskustelu. Näillä keskustelukumppaneilla ei ole minkäänlaisia estoja kannattaa keskitysleirejä ja vankien teloituksia. Leon Degrelle on tunnettu punikkien, vihreiden, muslimien ja homojen vihaaja, jolla jostain syystä näyttää olevan puoluejohdon lupa mustata perussuomalaisen puolueen mainetta puheillaan.

Näin Leon järjestäisi vankilat:

leon-ja-leirit-1

Esa Tabermanin haaveet leirihallinnosta ovat tuttuja jo vuosien takaa. Näin nimimerkki Robespierre vuonna 2009:

ss-esa-taberman

Tuli vaan mieleeni, että tämän lukiolaisen olisi ehkä viisainta ottaa selkoa asioista ja keskittyä ihan ensin vaikkapa yhdyssanojen oikeinkirjoitukseen. Siitä olisi ainakin lyhyellä tähtäimellä enemmän hyötyä kuin näin oudosta seurasta.

Olisi surullista todeta erään kaverini tavoin tällaisista nuorista: Joskus on syytä kovettaa sydämensä ja antaa nuoren pojan ajautua siihen rappioon, raakuuteen ja rikollisuuteen, jonka meidän Herramme on hänelle varannut varoitukseksi muille.

Kommentit (1)
  1. Onpa tosi surullista luettavaa. Nimittäin se, että nuoret muutenkin sivuluisussa olevat ihmiset täyttävät päätään tällä väkivallalla. Jossa ei ajatella, että toisessa vuorossa moisten leirien asukkaita olisivat juuri tuon tekstin kirjoittajat. Jos nyt ihannoitu Komin leirihallinto toimii logiikkansa mukaisesti: ensin vastustajat, sitten kanssarikolliset ja muut, jotka tietää liikaa.

Kommentointi suljettu.