Toisellekin poskelle

Kun minua lyödään poskelle, niin en käännä toista poskea lyötäväksi vaan lyön kaksi kertaa takaisin. Herrat Ace Landon ja Rauta Nyrkki pohdiskelivat seksuaalista suuntautumistani ja alkoholinkäyttöäni raiskausbussiryhmässään (ks. edellinen juttuni).

Heidän kapasiteettinsa ei ilmeisesti riitä parempaan. Ihan samaa tasoa ovat heidän facebookiin perustamansa ryhmät. Kuvaavaa on, että jopa ryhmien nimissä vilisee kirjoitusvirheitä. Muutaman päivän ajan on ollut olemassa ryhmä Vaadimme maahanmuuttajien raiskausbusseja lähiöihin ja eilen ilmestyi Raiskaajille eheytyshuoneita Omenahotelleihin.

Ryhmien ajatuksena on, että sekä näihin busseihin että hotellihuoneisiin pitäisi saada ns. suvaitsevaistoa edustavia naisia raiskattaviksi. Näin tämä Omenahotellia mahdollisesti juridisessa mielessä kiinnostava ryhmä kuvailee itseään:

omenahotell1

Kuten näkyy, niin muotoilu on Rauta Nyrkin eli Leon Degrellen eli Klaus Elovaaran käsialaa. Ei tämä tamperelainen mm. Finnish Defence Leaguessa vaikuttava kirjailija itse näitä ideotaan keksi, mutta hän lisäilee toisten älynväläyksiin törkeyksiä. Tässä on alkuperäinen ajatus, jonka esittäjän mielenliikkeitä ihmettelisin, jos nyt yleensä enää ihmettelisin mitään.

raiskausbussi

Näin tämä tappelu sujuu. Kyllä tätä voidaan minun puolestani jatkaa vaikka kuinka kauan.

28.4. klo 13.15

iitu1

Koululaitoksemme saa hävetä tätäkin kirjoittajaa.

Kommentit (4)
  1. Luultavasti näiden käsitteleminen ruokkii näitä.
    Kaikki mitä vastaan voi puolustautua, vahvistaa.

  2. Eija Elmgrén
    28.4.2012, 18:46

    Facebookia ilmankin voi elää 🙂

Kommentointi suljettu.