Uuninpankkopoika Saku Timonen
Uuninpankkopoika Saku Timonen

Puskasta huutelija

En erityisemmin arvosta ihmisiä, jotka nimettöminä käyvät henkilökohtaisesti toisten ihmisten kimppuun verkossa antamatta edes mahdollisuutta kommentointiin. Kun sanon asian ymmärrettävällä suomen kielellä, niin he ovat mielestäni paskahousuja.

Tämmöinen epeli on pesiytynyt facbookissa ryhmän J H-aho koottujen sivujen vasta-argumentit ja kuvakaappaukset ylläpitäjäksi. Nyt tämä sankari on pontevasti sitä mieltä, että minä en tiedä Toimeentulotukilaista mitään

. luki5

Tämä ylläpitäjä ei näköjään ole lukenut kymmeniä toimeentulotuesta kirjoittamiani juttuja. Ei se tosin mikään ihme ole, koska hän osaa lukea vain yksittäisiä sanoja. Lauseita ja useista lauseista muodostuvia kokonaisuuksia hän ei kykene hahmottamaan:

luki8

Ylläpitäjä on myös äärimmäisen itserakas. Hän nimittäin kuvittelee saaneensa mm. Jussi K. Niemelän vaiennettua ryhmällään, jossa on jäseniä kolmisenkymmentä:

luki1

Puuttuvan älyn tämä ylläpitäjä korvaa kieroudella, kyttäämisellä ja likipitäen uhkailulla. Tässä kuvassa näkyvän henkilön olisi varmaan syytä tarkistaa, onko joku oudon oloinen hiippari viime aikoina tilannut hänen päivityksensä

: luki2

Koska tämäkin teksti päätyy puolen tunnin sisällä tuohon fb-ryhmään rienausten saattelemana, niin esitän julkisen haasteen ylläpitäjälle. Onko sinulla kanttia sallia myös minulle oikeus kommentoida tuossa ryhmässä vai oletko ihan oikeasti täysi paskahousu?

Keskiviikko 9.5. klo 9.20 Kesti yllättävän kauan, mutta tulihan se sieltä. Tämä puskasta huutelija ei edelleenkään uskalla antautua kanssani keskusteluun sallimalla minulle kommentointioikeutta. Sen sijaan hän vetoaa toisen fb-ryhmän käytäntöön, johon minulla ei ole mitään osuutta. En ole tuon mainitun ryhmän ylläpitäjä, vaan pelkkä jäsen ja satunnainen kommentoija. Mölisköön sitten yksin ryhmässään. Hänen lakiosaamisellaan onkin viisainta tukahduttaa asiatieto heti alkuunsa. luki6 luki7

Tätä minun blogiani saa muuten kommentoida myös nimettömänä. Talvella sain niin paljon organisoitua törkyä niskaani, että päätin tarkistaa jokaisen kommentin etukäteen. Jos tämä ylläpitäjä on tullut estetyksi, niin opetelkoon keskustelemaan asiallisesti. Omalla oikealla nimellä sallin myös kovempaa arvostelua kuin nimimerkin suojasta. Myös facebookin profiilini on avoin ja sekin on yleisessä tiedossa. Siellä taas on ihan normaali käytäntö: törkeydet sensuroidaan. Kuinkahan naurettavaksi tämä onneton ihminen meinaa itsensä oikein tehdä? bukowski

Myönnän joka joukon, ryhmän, tunnustan ma tunkionkin. Väistän tieltä väärän, tyhmän – hän se siellä viisas onkin – Eino Leino –