Puskasta huutelija

En erityisemmin arvosta ihmisiä, jotka nimettöminä käyvät henkilökohtaisesti toisten ihmisten kimppuun verkossa antamatta edes mahdollisuutta kommentointiin. Kun sanon asian ymmärrettävällä suomen kielellä, niin he ovat mielestäni paskahousuja.

Tämmöinen epeli on pesiytynyt facbookissa ryhmän J H-aho koottujen sivujen vasta-argumentit ja kuvakaappaukset ylläpitäjäksi. Nyt tämä sankari on pontevasti sitä mieltä, että minä en tiedä Toimeentulotukilaista mitään

. luki5

Tämä ylläpitäjä ei näköjään ole lukenut kymmeniä toimeentulotuesta kirjoittamiani juttuja. Ei se tosin mikään ihme ole, koska hän osaa lukea vain yksittäisiä sanoja. Lauseita ja useista lauseista muodostuvia kokonaisuuksia hän ei kykene hahmottamaan:

luki8

Ylläpitäjä on myös äärimmäisen itserakas. Hän nimittäin kuvittelee saaneensa mm. Jussi K. Niemelän vaiennettua ryhmällään, jossa on jäseniä kolmisenkymmentä:

luki1

Puuttuvan älyn tämä ylläpitäjä korvaa kieroudella, kyttäämisellä ja likipitäen uhkailulla. Tässä kuvassa näkyvän henkilön olisi varmaan syytä tarkistaa, onko joku oudon oloinen hiippari viime aikoina tilannut hänen päivityksensä

: luki2

Koska tämäkin teksti päätyy puolen tunnin sisällä tuohon fb-ryhmään rienausten saattelemana, niin esitän julkisen haasteen ylläpitäjälle. Onko sinulla kanttia sallia myös minulle oikeus kommentoida tuossa ryhmässä vai oletko ihan oikeasti täysi paskahousu?

Keskiviikko 9.5. klo 9.20 Kesti yllättävän kauan, mutta tulihan se sieltä. Tämä puskasta huutelija ei edelleenkään uskalla antautua kanssani keskusteluun sallimalla minulle kommentointioikeutta. Sen sijaan hän vetoaa toisen fb-ryhmän käytäntöön, johon minulla ei ole mitään osuutta. En ole tuon mainitun ryhmän ylläpitäjä, vaan pelkkä jäsen ja satunnainen kommentoija. Mölisköön sitten yksin ryhmässään. Hänen lakiosaamisellaan onkin viisainta tukahduttaa asiatieto heti alkuunsa. luki6 luki7

Tätä minun blogiani saa muuten kommentoida myös nimettömänä. Talvella sain niin paljon organisoitua törkyä niskaani, että päätin tarkistaa jokaisen kommentin etukäteen. Jos tämä ylläpitäjä on tullut estetyksi, niin opetelkoon keskustelemaan asiallisesti. Omalla oikealla nimellä sallin myös kovempaa arvostelua kuin nimimerkin suojasta. Myös facebookin profiilini on avoin ja sekin on yleisessä tiedossa. Siellä taas on ihan normaali käytäntö: törkeydet sensuroidaan. Kuinkahan naurettavaksi tämä onneton ihminen meinaa itsensä oikein tehdä? bukowski

Myönnän joka joukon, ryhmän, tunnustan ma tunkionkin. Väistän tieltä väärän, tyhmän – hän se siellä viisas onkin – Eino Leino –

Kommentit (6)
 1. Anu Palosaari
  10.5.2012, 21:58

  No joo, eipä se hääviä ole teidänkään puolella.
  Kun minä kävin kommentoimassa Halla-ahon kootut sanansa syömiset sivulla toista kommenttia, jossa vaikerrettin sitä, ettei kukaan oikein nykyään kirjoita enää väkivallan ehkäisystä mitään, linkillä omalta nettisivultani, jossa juurikin oli kokoelma väkivaltatyöstäni kertovia artikkeleita, naiivina uskona, että joku haluaa tutustua asiaan, tämä asiallinen kommenttini poistettiin sivuiltanne.
  Samalla minulta vietiin kommentointioikeus sivullenne kokonaan (!).
  Ja nythän tilanne on se, että te aika paljon siellä sivullanne käsittelette minua ilman että minulla on mahdollisuus kommentoida asiaa ollenkaan.
  En ota tätä vakavasti ,koska en oikein ole enää poliittisen vaikuttamiseni (tai sen yrityksen kanssa, heh) enää yksitysihenkilö…
  Mutta turha valittaa. Minusta asioiden ei pitäisi mennä näin, että asiallinen keskusteluyhteys jostain syystä blokataan.
  En ota tätä poliittista suuntausta, mitä tällä Halla-ahon kootut sanansa syömiset-sivulla edustetaan, juurikin tämän vuoksi tämän blokkauksen jälkeen enää vakavasti.
  Mutta joka tapauksessa, hyvää jatkoa.
  yst.
  Anu P.

 2. sakutimonen
  10.5.2012, 22:19

  Olen sanonut monta kertaa ja sanon taas, että minä en ole Anu Palosaaren mainitseman ryhmän ylläpitäjä enkä edes tiedä, kuka tai ketkä ovat. Niinpä en ole vastuussa ryhmän asettamista estoista enkä pysty niihin vaikuttamaan. Itse kommentoin siellä ainoastaan omalla nimelläni ja vastaan vain niistä kommenteista.

  Mitä tulee keskustelyhteyden katkaisemiseen, niin ainakin Palosaari on estänyt sekä oman profiilinsa että Demakratialiiton sivun näkymisen minulle. Oman profiilin suhteen ei ole mitään huomautettavaa, koska sen julkisuus on tietysti jokaien oma asia. Demokratialiiton näkyvyyden pimentäminen sen sijaan on vähän eri asia ja kertoo jotain tulevan puolueen avoimuudesta ja keskustelukulttuurista.

Kommentointi suljettu.