Aitoa SA-tyyliä

Suomen Vastarintaliike on omalla myyntikojullaan pahoinpidellyt asiakkaan keskellä kirkasta päivää Hartolan markkinoilla tänään. Tästä uutisoidaan varmasti vielä muuallakin, mutta ensimmäinen näkemäni juttu löytyy täältä uusnatsit-pahoinpitelivat-miehen-hartolan-markkinoilla

Suomen Vastarintaliike on natsijärjestö. Sen tavoitteena on perustaa uusi kansallissosialistinen tasavalta, joka muodostuu Suomesta, Ruotsista, Norjasta, Tanskasta ja Islannista sekä mahdollisesti Baltian maista. Nämä alueet muodostavat luontevan rodullisen ja kulttuurillisen alueen, jonka olemassaolon uusi valtio turvaa.

Uusi valtio nojaa valtansa voimaan, armeijamalliseen hierarkiaan, kurinalaisuuteen, uskollisuuteen ja ennen kaikkea johtajaan, jota tavallinen ihminen ei pysty heti kyseenalaistamaan. Nykyisen demokratiakäsitteen kannattaja kannattaa samalla myös mm. homojen avioliitto- ja adoptio-oikeutta, siionistista finanssiplutokratiaa sekä kansainvälistä yläluokkaa. Arjalaiset ihmiset pyritään nykyisin muuttamaan ajattelemattomiksi, mutta asiat muuttuvat. Tulevaisuudessa on yksi valtapuolue, Nationalsocialistisk Orden NSO, jonka johtavat jäsenet tulevat muodostamaan korkeimman senaatin, joka valitsee johtajan ja toimii hänen neuvonantajanaan.

Ylläoleva on heidän omasta ohjelmastaan Aiemmin nämä keskittyivät liimailemaan tarrojaan yön pimeydessä, mutta nykyisin he järjestävät omia taistelukoulutuspäiviään ja kuten nähdään, ovat ruvenneet käyttäytymään avoimen väkivaltaisesti ihan aitoon SA-tyyliin. (SA = Sturmabteilung, Natsi-Saksan poliittinen taistelujoukko)

Hartolan tapaus käsiteltäneen pahoinpitelynä, mutta olisikohan jo aika ymmärtää tämän toiminnan todellinen luonne?

Yhteiskunnalla on oikeus, velvollisuus ja mahdollisuus puolustaa itseään.  Rikoslain 13 luvun 3 §:n 2 momentti sanoo näin:

Valtiopetoksen valmistelusta tuomitaan myös se, joka perustaa tai organisoi yhteenliittymän, jonka tarkoituksena on Suomen valtiosäännön tai valtiojärjestyksen väkivaltainen kumoaminen tai muuttaminen, osallistuu johtavassa asemassa tai muuten merkittävällä tavalla sellaisen yhteenliittymän toimintaan tai tietoisena yhteenliittymän tarkoitusperästä antaa sille merkittävää taloudellista, järjestöllistä tai muuta vastaavaa tukea.

Teosta säädetty minimiragaistus on 4 kuukautta ja maksimi 4 vuotta vankeutta.

Kommentit (8)
  1. Näin homman ihan paikanpäältä tämä marko nappasi pinon esitteitä ja lähti juoksemaan pakoon sen jälkeen tuli kampatuksi ja tuli niinsanotusti turpaan täysin syyttäsuotta tuo ei kyllä tapahtunut vaikka itsekkin vastustan natsismia ja rasismia kuten myös väkivaltaa en sitä vastustamistani varastamalla kyllä lähde toteuttamaan. Enkä missään nimessä ole sitä mieltä että tuosta turpaan saa vedellä eli siinä mielessä natsit näyttivät taas mitä miehiä ovat

  2. armi vartiala
    1.9.2012, 20:26

    Kyllä meitä on moneen junaan ja osa jää asemalle.Tyrmistyttävää!

Kommentointi suljettu.