Sturm Abteilung marssii

Suomen Vastarintaliike on natsijärjestö. Sen tavoitteena on perustaa uusi kansallissosialistinen tasavalta, joka muodostuu Suomesta, Ruotsista, Norjasta, Tanskasta ja Islannista sekä mahdollisesti Baltian maista. Nämä alueet muodostavat luontevan rodullisen ja kulttuurillisen alueen, jonka olemassaolon uusi valtio turvaa.

Ohjelmajulistuksen mukaan uusi valtio nojaa valtansa voimaan, armeijamalliseen hierarkiaan, kurinalaisuuteen, uskollisuuteen ja ennen kaikkea Johtajaan, jota tavallinen ihminen ei pysty kyseenalaistamaan. Tulevaisuudessa on yksi valtapuolue, Nationalsocialistisk Orden NSO, jonka johtavat jäsenet tulevat muodostamaan korkeimman senaatin, joka valitsee Johtajan ja toimii hänen neuvonantajanaan.

Tämä kummallinen joukko fanaatikkoja on tähän asti kunnostautunut lähinnä yön pimeydessä toimivana tarranliimaajaporukkana. Viime aikoina he ovat oikeasti aktivoituneet taistelemaan. Heinäkuussa Dan Koivulaakso joutui kaasuhyökkäyksen kohteeksi ja teosta epäiltynä on ollut kiinniotettuna Suomen Vastarintaliikkeeseen kuuluva mies. Hänet otettiin kiinni suoraan oikeudenkäynnistä, jossa hänet tuomittiin eduskuntavaalien alla tapahtuneesta väkivallanteosta kokoomuksen vaalikojulla.

Liikkeen nettijulkaisu Kansallinen Vastarintaliike julkaisi tuoreeltaan kyseisen miehen haastattelun. Siinä ei ainakaan pidetä kynttilää vakan alla, vaan likipitäen tunnustetaan teko ja jopa ylpeillään sillä. Lisäksi siinä esitetään huonosti verhottuja uhkauksia Kansan Tahdon kahdelle nimeltä mainitulle toimittajalle ja odotetaan innolla tilien tasaamista. Tässä tilien tasaamisessa luvataan käyttää sellaista kieltä, jota punaiset ymmärtävät parhaiten.

Sen kielen laatua voi arvailla saman jutun yhteydessä olevasta linkistä, jossa kerrotaan halvan puukon olevan kansallissosialistin paras vakuutus ja jonkin rajan olevan nyt ylitetty.

Haastattelu löytyy täältä. Jos käytätte WOT-turvallisuusluokittelua, niin älkää säikähtäkö punaista valoa. Se johtuu sisällöstä, ei linkin turvattomuudesta.

Taistelua tunnutaan janoavan ja epäilmättä sen tuolla tavalla saakin aikaan. Vastustajina vain eivät ole mitkään inhotut punaiset, vaan laki ja oikeuslaitos.

Ihan äkkiä katsoen löysin montakin eri lainkohtaa, joita voitaisiin soveltaa välittömästi. Rikoslain 13 luvun 3 §:n 3 momentti sanoo näin:

Valtiopetoksen valmistelusta tuomitaan myös se, joka perustaa tai organisoi yhteenliittymän, jonka tarkoituksena on Suomen valtiosäännön tai valtiojärjestyksen väkivaltainen kumoaminen tai muuttaminen, osallistuu johtavassa asemassa tai muuten merkittävällä tavalla sellaisen yhteenliittymän toimintaan tai tietoisena yhteenliittymän tarkoitusperästä antaa sille merkittävää taloudellista, järjestöllistä tai muuta vastaavaa tukea. Rangaistus on vähintää neljä kuukautta ja enintään neljä vuotta vankeutta.

Jos tämä tuntuu liian järeältä aseelta, niin otetaan seuraava pykälä. Järjestö on korostetun sotilaallisesti organisoitunut, joten RL 13 luvun 4 § olisi käyttökelpoinen:

Joka laittomasti perustaa, organisoi tai varustaa sotilaallisesti järjestäytyneen yhteenliittymän, jonka tarkoituksena on vaikuttaa valtiollisiin asioihin, toimii sellaisessa yhteenliittymässä johtavassa asemassa, taloudellisesti tai muutoin merkittävällä tavalla tukee sitä tai siinä toimeenpanee tai antaa sotilaallista koulutusta, on tuomittava laittomasta sotilaallisesta toiminnasta sakkoon tai vankeuteen enintään kahdeksi vuodeksi.

Nämä sankarit haluavat tietenkin tulla kohdelluiksi poliittisesti vainottuina, joten ehkä sittenkin olisi viisainta kohdella heitä rikollisryhmän jäseninä RL 17 luvun 1a §:n mukaisesti:

Se, joka:

1) perustamalla tai organisoimalla järjestäytyneen rikollisryhmän taikka värväämällä tai yrittämällä värvätä väkeä sitä varten,

2) varustamalla tai yrittämällä varustaa järjestäytynyttä rikollisryhmää räjähteillä, aseilla, ampumatarvikkeilla tai niiden valmistamiseen tarkoitetuilla aineilla tai tarvikkeilla taikka muilla vaarallisilla esineillä tai aineilla,

3) toimeenpanemalla, yrittämällä toimeenpanna tai antamalla järjestäytyneelle rikollisryhmälle koulutusta rikollista toimintaa varten,

[…]

osallistuu järjestäytyneen rikollisryhmän toimintaan, jossa tavoitteena on tehdä yksi tai useampi rikos, josta säädetty enimmäisrangaistus on vähintään neljä vuotta vankeutta, taikka yksi tai useampi 11 luvun 10 §:ssä tai 15 luvun 9 §:ssä tarkoitettu rikos, ja jos tällainen rikos tai sen rangaistava yritys tehdään, on tuomittava järjestäytyneen rikollisryhmän toimintaan osallistumisesta sakkoon tai vankeuteen enintään kahdeksi vuodeksi.

Jos yhteiskunta rupeaa tosissaan käyttämään omia aseitaan, niin puukko ja taistelumieli eivät taida riittää natsivallankumouksen tekoon.

Kommentit (7)
  1. Jouko Siivonen
    12.10.2012, 16:55

    Kyllä vallankumoukselliset natsit on melkoista marginaalia-ei niitä ole kuin kourallinen. Tuskin niistä tulee harmia ja jos tulee kyllä järjestysvalta asiasta huolen pitää. Suuri osa on melkoisia kouhoja.

  2. mitäihmettä
    12.10.2012, 22:44

    Tuollaisten idioottiporukoitten jutut kannattaisi vaieta kuoliaaksi ,mutta jotkut ehkä haluavat korostaa “suvaitsevaisuuttaan” näitä levittelemällä…toisaalta valtamedia kaataa vain pensaa liekkeihin pimittämällä ja sievistelemällä maahanmuuttajataustaisten rikollisuutta.

Kommentointi suljettu.