Elämäntehtävänä vihaaminen

Vanha nettituttuni Leon Degrelle on perustanut jälleen facebookiin ties kuinka monennen viharyhmän. Tällä kertaa hän on kätevästi niputtanut yhteen äärivasemistoksi suunnilleen kaikki, joista ei pidä. Ja heitä on paljon. Ryhmään Irti äärivasemmiston väkivallasta! on ilmeisen tietämättään liitetty muutama sata ihmistä, joten saatatte itsekin olla siellä mukana.

Ryhmän kuvaus kuuluu (pahimmat kielioppivirheet korjaten) näin:

”Nyt on kysymys ääri-ilmiöiden ylivallasta yhteiskunnassa ja sen leviämisen torjunnasta! Ulkomailta tuettu kansainvälinen terrorijärjestö ANTIFA halutaan normittaa katukuvaamme väkivaltaisine mielenosoituksineen ja riehumisineeen eri tilanteissa. Äärivasemmisto edustaa tällä hetkellä esim. Saksan poliisin mukaan suurinta sisästä turvallisuusuhkaa islamistien jälkeen Liittotasavallassa. Emme taatusti halua tätä samaa tännekin missään muodossa, mutta niin vaan näyttää olevan käymässä; esim. Ruotsissa tästä on saatu paljon kouriintuntuvia surullisia esimerkkejä.

Entä mitä nämä ns. ANTIFAT sitten ovat ja mitä he haluavat? Kyseessä on ryhmä ihmisiä, jotka haluavat marxilais-stalinistisen vallankumouksen ja NL:n hajottua he tarvitsevat jonkun totalitäärisen järjestelmän tilalle. Siksi he kannattavat islamia ja uskovat siihen tukeutumalla saavuttavansa tavotteitansa. Jäsenistö koostuu punavihreistä anarkisteista.  Heissä on paljon myös saatananpalvojia ja ns. ”piripäitä ”.

He haluavat vapauttaa huumeet ja kannattavat niiden vapaata kauppaa. Saadun tiedon mukaan joukossa on myös ns. ”Pride-ryhmä” joka koostuu väkivaltaisista homoseksuaaleista joka hoitaa homomarssien turvajärjestelyt.

Tämä perverssien joukko ajaa myös moniavioisuutta, lajivapaata eläinseksiä ,sukurutsauksen normittamista ja tietysti aitoon islam tyyliin pedofiliaa eli lasten avioitumista alaikäisinä. Salainen järjestö saa tukea ulkomailta esim. Ruotsin EXPO -järjestöltä, joka on antifan ”likaisten temppujen” osasto! Tämän organisaation Suomen johtajaksi epäillään todistetusti helsinkiläistä vasemmistoliiton kaupunginvaltuutettua, joka useissa yhteyksissä poseeraa antifan edustajien parissa.

Tehkää valintanne: halutteko hyväksyä tälläisen ja ajelehtia mukana vai TEHDÄ jotain ilmiön pysäyttämiseksi isänmaassamme.”

Yo-lehdessä 9/2011 tutkimusprofessori Hannu Lauerma Psykiatrisesta vankisairaalasta kertoo ääriajattelijoista näin:

”Outoihin ääriajattelun muotoihin päätyvillä on usein lapsenomainen, mustavalkoinen tapa ajatella. Tunne-elämän kehitys on jäänyt lapsen tasolle – älykkyyteen se ei liity mitenkään. Muita ääriajattelevaan persoonallisuuteen liittyviä piirteitä ovat paranoidisuus ja tarve nähdä vihollisia ja syyllisiä joka puolella.

Kun mennään aivan äärimmäisyyksiin, päädytään psykopatologiaan. Psykopaateille tavallinen elämä on tuskastuttavan ikävystyttävää. Jos he eivät itse järjestä joukkosurmaa tai kioskitappelua, heidän pitää viihdyttää itseään vihaamalla.

Jos elämän sisällöksi jää pelkkä vihaaminen, joka korvaa normaaleja ihmissuhteita, työtä ja harrastuksia, se alkaa olla jo patologista. Nettikirjoittelijoissa on paljon tällaisia henkilöitä. Netissä mille tahansa näkökannalle saa vahvistusta.

On helppo nähdä vihollisia, olivatpa he sitten natseja, kommunisteja tai ulkomaalaisia. Henkilökohtaisen kontaktin puute jättää tilaa fantasioille.” (Tämä teksti löytyi erään äärioikeistoa kritisoivan ryhmän kommenteista.)

Ei minulla muuta tällä kertaa. Elämän täytyy olla hirveää silloin, kun jokainen päivä on aloitettava vihaamalla.

Kommentit (13)
  1. lady manhattan
    5.2.2013, 17:20

    No ennen vanhaan pidätyskyvyttömät seniilit oli kylän bingossa, nykyisin ne heiluu valtoimenaan netissä.

  2. Risto Lahnalampi
    5.2.2013, 17:44

    Vihakirjoitukset on tarkotettu kiinnittämään arvaamattomien huomio oikeasta ongelmasta. Fiksujen ois syytä ohjata tuo energia todellisten kansainvälisten pankkien omistajien paljastamiseen

Kommentointi suljettu.