Rinnakkaistodellisuus

Sosiaalisessa mediassa aika monet näyttävät elävän jossain rinnakkaistodellisuudessa. Edelliseen juttuuni on tullut useita kommentteja eräältä mieheltä, joka tietää tasan tarkkaan syyn kaikkiin maamme ongelmiin.

Se on ruotsinkielinen yläluokka, joka hallitsee rahojen lisäksi tietysti myös mediaa, lainsäädäntöä, tuomioistuinlaitosta ja virkamiehistöä. Tämä pahansuopa porukka tekee ihan vain ilkeyttään ja orjuuttamisen halusta suomenkielisten elämän tässä maassa hankalaksi.

Hommafoorumin Punaniska ei millään suostu uskomaan, että huomattava määrä kansalaisia olisi spontaanisti yhdessä vuorokaudessa allekirjoittanut tasa-arvoista avioliitolakia ajavan kansalaisaloitteen. Ei sellainen ole mitenkään mahdollista ilman homojen ja ”heitä lähellä olevien tahojen” salaliiton pitkäaikaista ja ennakoivaa myyräntyötä. homma-203131 Niinpä niin, onhan niitä syyllisiä. Joidenkin mielestä syyllisiä ovat illuminaatit, vihervasemmistolainen eliitti, Demla, muslimit, seksuaaliset vähemmistöt tai avaruusoliot. Kaikkein makeinta tietysti on, jos syyllisiä ovat kaikki nämä pitkäaikaisen ja pirullisen salaliiton punoneet juonittelijat yhdessä. He ovat ottaneet elämäntehtäväkseen laatia uuden maailmajärjestyksen, jonka tarkoitus on tehdä tavallisesta ihmisestä jos ei nyt ihan jauhelihaa, niin tahdottomia orjia kuitenkin.

Kaikki salaliittoteoreetikot ovat uskossaan horjumattomia. Jos heille yrittää puhua järkeä, niin yritys on taas vain uusi todiste salaliiton olemassaolosta. Järjen puhuja on joko itse täysillä mukana salaliitossa tai hän on harhaanjohdettu hölmö, jonka silmät eivät ole avautuneet.

Salaliittoteoreetikko kertoo mielellään asioiden todellisen laidan. Hän käyttää siihen aivan uskomattoman määrän aikaa ja energiaa vahvistaen samalla omaa uskoaan. Muille hän ikävä kyllä onnistuu vahvistamaan vain vaikutelman omasta tärähtäneisyydestään.

Nämä teoreetikot ja uskonsa vahvistajat viettävät ilmeisesti liiaksi aikaa sosiaalisessa mediassa. Siitä on tullut heille elämän korvike eikä mikään siellä kerrottu ole heille liian mielikuvituksellista. Paitsi tietysti terveen järjen käyttö. Ihan tavallisen ihmisen ihan tavallisen järkevät ajatukset maailman menosta ovat heille punainen vaate.Näille taviksille on julistettava oikeaa sanomaa kaikissa mahdollisissa ja ennen kaikkea mahdottomissa paikoissa.

Nyt on kevätpäiväntasaus. Kaikki talven koneen ääressä teoretisoimassa viettäneet käykööt kunnon lenkillä tuulettamassa päänsä ennen kuin kommentoivat minnekään mitään. Minä voin kieltää vain tähän omaan blogiini kommentoimisen, joten tätä kieltoa kannattaa uskoa. En jaksa enää edes nauraa Demlan ja viherpunikkien yhdessä homojen kanssa suunnittelemalle islamisaatiolle, jota suomenruotsalainen yläluokka rahoittaa.

Kommentit (7)
  1. Tuohon homma-kuvaan on pakko todeta, että kyllä, näinhän sitä on ”salakavalasti” valmisteltu ”piilossa” Facebookin avoimella sivulla, joka perustettiin jo helmikuussa 😛

  2. Heikki Karhu
    20.3.2013, 10:52

    Sakari kommentoin nyt kuitenkin. Täytyy nyt kai kuitenkin tunnustaa, että suomenruotalaisilla on merkittävästi valtaa suomalaisessa yhteiskunnassa. Ehkäpä yli sen mitä esim normaalisti väestömäärä edellyttäisi. Niin kuin kai on todettava sekin, että merkittävä eriarvoisuus on pakkoruotsikin. Yhtälailla perusteltua olisi pakkosaame tai jossain päin jo pakkovenäjäkin. Kyllä nämä historialliset syyt ja mieltymykset, omaisuudet yms on taannut suomenruotsalaisille merkittävästi valtaa ja erioikeuksia. Kun manifestin voimin Suomea pakkovenäläistettiin poru oli melkoinen. Pakkoruotsintaminen ei ole ihan yhtä paljon porua aiheuttanut. Ihan ilman mitään salaliittoteorioita!

Kommentointi suljettu.