Vihervasemmistolainen suvaitsevaisuus

Vihervasemmistolaisen suvaitsevaisuuden ideologia toteutuu maahanmuuttajien joukossa. Jos raiskaus kuuluu kulttuuriin, niin sitä pitää voida harrastaa myös Suomessa.

Tällaisella lähettäjän saatteella varustetun lehtiuutisen näin taas Facebookissa ties kuinka monennen kerran. Tällä kertaa uutisessa kerrottiin Keski-Suomen poliisin saaneen valmiiksi laajan seksirikostutkinnan tapauksessa, jossa 19-vuotiasta ulkomaalaistaustaista miestä epäillään ainakin törkeästä parituksesta, laittomasta uhkauksesta ja pahoinpitelystä. Hän oli painostanut 17-vuotiaan tyttöystävänsä harrastamaan seksiä useiden maanmiestensä kanssa.

Rikos on vakava ja tekijä ansaitsee ilman muuta lainmukaisen rangaistuksen, mielellään sieltä rangaistusasteikon yläpäästä. Tästä tuskin kukaan on eri mieltä. Tämän saatteen kirjoittajan ajatusmaailmaa minä vain ihmettelen.

Hän ja kaltaisensa tuntuvat heräävän joka aamu vihaamaan ulkomaalaisia ja suvaitsevaistoa. He oikein etsimällä etsivät syitä kaunansa purkamiselle ja lehdistähän niitä löytää. Ei heitä haittaa vaikka ei löytyisikään, sillä yleensä heillä on varastossa paljon aihepiiristä sanottavaa. Mikä tahansa kimmoke saa heidät suoltamaan ulkomaalaisiin ja eri uskontoihin kuuluviin kohdistuvia törkeyksiä. Poikkeuksetta he syyttävät myös kotimaista vihervasemmistolaista eliittiä ja sen suvaitsevaisuusideologiaa, mutta eivät koskaan avaa tätä käyttämäänsä terminologiaa.

Heitä ei haittaa myöskään se tosiasia, että he eivät ole keksineet koskaan yhtään mitään sanottavaa itse. He toistelevat papukaijoina oppi-isiensä sanoja. Heidän suurin ongelmansa on korkealle virittyneen kunnianhimon ja todellisten hengenlahjojen välinen ristiriita, mutta he luottavat siihen, että samanhenkiset hurraavat heidän jokaiselle möläytykselleen.

Eivätkä he turhaan aateveljiinsä ja -sisariinsa luota. Nettituttujen hyväksyvä hyrinä kohottaa papukaijan itsetuntoa ja saa hänet tuntemaan itsensä älykkääksi.

Tosiasiassa näiden termien käyttäjä ei tiedä mitä ne tarkoittavat eikä siis tiedä sitäkään, että ne eivät tarkoita mitään. Pyynnöistäni huolimatta kukaan ei koskaan ole selittänyt mitä tarkoittaa vihervasemmistolainen suvaitsevaisuuden ideologia. Onko jossain olemassa tällaisen ideologian oppikirja ja mistä sen saa käsiinsä? Kuka sitä opettaa ja missä?  Kuka on vihervasemmistolainen suvaitseva ja onko hänellä kenties yliopistossa suoritettu arvosana suvaitsevaisuudesta?

Onko joskus joku suvaitsevainen puolustanut vaikkapa raiskaukseen syyllistynyttä ulkomaalaista ja pitänyt hänen saamaansa tuomiota poliittisena ja ideologisena vainona?

Ei ole, mutta toisin päin tätä tapahtuu. Suuri on ollut parku eräiden henkilöiden kansanryhmää vastaan kiihottamisesta saamista lainmukaisista tuomioista. Ne ovat myyttisen Demlan aikaansaannosta ja Demla on tietenkin se viherpunaisten lakimiesten salaperäinen joukko, joka punaviiniorgioissaan mädättää oikeuslaitosta yhdessä Setan kanssa.

Minä en siis tiedä mitä on vihervasemmistolainen suvaitsevaisuus, mutta pari päivää sitten näin facebookissa mitä se ei ainakaan ole:

Suvaitsevaisuus ei tarkoita, että suvaitaan sitä, että jotakin ei suvaita, sananvapaus ei ole sitä varten, että sen avulla kavennetaan muiden sananvapautta ja kansalaistottelemattomuus ei ole sitä varten, että sillä hyökätään toisten oikeuksia vastaan.

Kommentit (17)
  1. Mari Miikkulainen
    15.7.2013, 20:10

    Hei. Kirjoituksestasi olen pitkälle samaa mieltä, ja kiitän yleensäkin osuvista blogeistasi. Kritiikkiä annan ulkoasusta: negateksti on erittäin hankalaa luettavaa nettisivulla. Hyvää kesänjatkoa!

  2. sakutimonen
    15.7.2013, 21:39

    Kiitos, Mari. Pahoittelen tätä ulkosasua. Siinä kävi aikoinaan niin, että puolivahingossa valitsin tällaisen blogipohjan ja olen siitä muiltakin saanut palautetta. Joillekin valkoinen teksti mustalla pohjalla on oikeasti vaikeaa luettavaa. Olen joskus kokeillut erilaisia vaihtoehtoja, mutta blogi ei sitten enää tunnu omalta. Olen kirjoittanut tätä jo 3 vuotta 4 kuukautta ja olen urautunut tähän.

Kommentointi suljettu.