Uuninpankkopoika Saku Timonen
Uuninpankkopoika Saku Timonen

Jatkuu ja pahenee

Joidenkin on mahdotonta hyväksyä todeksi Suomen lakiin kirjoitettua. Toissapäivänä kerroin lakitekstiä suoraan siteeraten, että vastaanottokeskuksissa asuville turvapaikanhakijoille maksetaan vähemmän kuin toimeentulotuen perusosa ja muualla asuville maahanmuuttajille maksetaan työmarkkinatukea ja toimeentulotukea samoilla perusteilla kuin alkuperäisväestölle.

Tämähän ei tietenkään voi olla totta. Eilen sinnikkäät kommentoijat kertoivat oikein miehissä, että Lieksassa on nähty somali ajavan autoa ja minun pitäisi todistaa, että ajokortti ja auto eivät ole hankittu sossun rahoilla. Kun käskin mennä kysymään asiaa autoilijalta itseltään, niin ääni kellossa muuttui. Somaleilla kuulemma onkin omaa rahaa pilvin pimein ja he huijaavat sossulta lisää.

Ja näitä kommentteja tuli monesta eri osoitteesta. Lieksalaiset näyttivät päättäneen porukalla tukkia blogini kirjoitusvirheitä vilisevillä kommenteillaan. He eivät tajua miten tämä blogin kommentointi toimii. Ihan kaikki kommentit odottelevat minun tarkastustani eikä niitä näe kukaan ennen kuin minä olen ne hyväksynyt. Lieksan reippaan nuorison kommenteista suurinta osaa ei koskaan näe kukaan, koska en halua leimata kotimaakuntaani heikoilla älynlahjoilla ja olemattomalla kirjoitustaidolla varustettujen rasistien maisemaksi.Hauskinta oli, että nämä tyypit lähes poikkeuksetta vaativat minulta asiallisia vastauksia omiin törkeyksiinsä.

Facebookin puolella tuli taas sitä tavanomaista sontaa. Vanha houraava nettinatsi ja suurena mielipidejohtajana itsensä näkevä Klaus Elovaara (eli fb:ssä Leon Degrelle, Sakarius Timoska ja monta muuta sivupersoonaa) oli tutuilla linjoilla:

klasu-s-ei-juristi-1

Elovaaralle tiedoksi, että valmistuin Helsingin yliopiston oikeustieteellisestä tiedekunnasta 16.3.1989. Asian voi jokainen halutessaan tarkistaa.

Mielipidejohtajan hännystelijät ovat täsmälleen samanlaista sakkia:

klasu-s-ei-juristi-2 Uskallanpa väittää, että tunnen Suomen lain paremmin kuin Pentti Kouvalainen. Mikael Savolainen ei näytä ymmärtävän sosialidemokratian ja kommunismin eroa, mutta eihän hän ymmärrä valita edes omaa seuraansa kovin etevästi.

Nimimerkki Eino Mies näyttää olevan selkärangaton paskahousu, jolla ei takuulla ole kanttia tulla esille omalla nimellään latelemaan uhkauksiaan. Jos on, niin hän voi lähettää sähköpostiini nuo samat uhkaukset. Katsotaan mitä sen jälkeen tapahtuu.

Haluaisin tietää mistä Sirkka-Liisa Paasonen toivoo minun jäävän kiinni ja mitä hän haluaisi minulle tapahtuvan. Hänkin voi lähestyä minua henkilökohtaisella viestillä, jos tohtii.

Olihan siinä ketjussa sitten todellinen hengen jättiläinenkin: klasu-s-ei-juristi-3

Sami Saamm voi tulla kokeilmaan sitä selkäsaunan antamista ihan itse, jos luulee kanttinsa kestävän.  Jorma Nyberg puolestaan tuntee lain minua paremmin ihan ammattikoulupohjalta.

Koska palaute on tällaista, niin tiedän tekeväni jotain oikein. Nämä moukat yrittävät pelottelullaan saada minut hiljenemään, mutta se ei onnistu. Oman naamansa ja nimensä he kyllä saavat tähän blogiini. Paitsi tietysti Eino Miehen kaltaiset rääpäleet, jotka räkyttävät nurkan takaa nimimerkillä.

On se todella hirveää, että lakikirjaan on kirjoitettu mitä siellä lukee. Vielä hirveämpää on, että joku sen kertoo eivätkä omat kyvyt riitä sitä tarkistamaan ja jos riittävätkin, niin huono pää kieltää uskomasta.