Noloa on

Eilen kirjoittamani juttu Paljastettu on kuohuttanut joidenkin tunteita kovasti. Jutun päähenkilö kommentoi blogiin sinänsä ihan asiallisesti, mutta kaikki tavallisimmat perusvirheet tehden. Hän näkee sananvapauden vain omalle viiteryhmälleen kuuluvaksi asiaksi ja kaikki hänen kanssaan vähänkään eri mieltä olevat ovat automaattisesti viherpunikkeja ja äärivasemmistolaisia, jotka vainoavat muita.

Sen lisäksi hän on tänään onnistunut häiritsemään sosiaalisessa mediassa erästä naista, jonka ilmeisesti olettaa kuuluvan johonkin mystiseen järjestöön minun kanssani tai olevan jopa minä itse. Naisen jakama linkki on poistettu Salon kaupunkilaisten Facebook-ryhmästä ja hänen kirjoittelunsa sinne on estetty. Ilmiannot ja häiriköinti ympäri sosiaalista mediaa siis jatkuvat.

Minä sain viime yönä klo 1.35 puhelimeeni tekstiviestin, joka oli lähetetty useiden juukalaisten nimissä, mutta tietenkin ilman nimeä prepaid-liittymästä. Se kuului näin:

Kirjotan sulle monen muunkin puolesta !! Hävettää olla juukalainen kun meidät leimataan kaikki nurkka kuntaisiksi idiooteiksi  jotka työkseen vainoavat muita ihmisiä. Poliittiset krjoituksesi ovat hyviä. Mutta nämä jatkuvat henkilöiden vainoamiset ja tarkoituksellinen pahan aiheuttaminen ovat järkyttävää paskaa ja ihan saatanan noloa. Toistan useamman juukalaisen suusta vittu että hävettää.

Vastasin lyhyesti tänä aamuna, että et sitten tohtinut sanoa tuota omalla nimelläsi. Paskahousu olet.

En tiedä viestin lähettäjää, mutta hän tuskin oli juukalainen. Minun tuntemani juukalaiset ovat kyllä joskus hyvinkin särmikkäitä ihmisiä, mutta he sanovat sanottavansa suoraan ja omalla nimellään. En ole koskaan yhdessäkään jutussani sanonut ketään juukalaista rasistiksi enkä nurkkakuntaiseksi idiootiksi. Olen kirjoittanut Juuka-aiheisia kirjoituksia, mutta ne kaikki ovat käsitelleet kunnallispolitiikkaa ja nimeltä mainitsemani henkilöt ovat poliitikkoja tai virkamiehiä.

Lieksalaisista blogini tukkimista yrittäneistä “maahanmuuttokriittisistä” kirjoitin kerran ja kerroin asiasta myös paikallisradiossa, mutta Lieksa ei ole Juuka. Sen jokainen juukalainen tietää varsin hyvin.

En siis tiedä viestin lähettäjää, joten saattaahan hän ollakin juukalainen. Siinä tapauksessa minua hävettää, että joku juukalainen kirjoittaa nimettömänä ja väittää vielä tekevänsä sen monien puolesta. Jos on sanottavaa, niin pitää tulla reilusti sanomaan.

Sitten tämän jutun tärkein sanoma:

Minua on ihan turha yrittää saada lopettamaan rasisminvastainen ja tasa-arvoa puolustava kirjoitteluni. Typerin mahdollinen keino yrittää sitä on lähettää nimetön viesti tunnistamattomasta numerosta. Sellaisen lähettäjää ei minulle ole olemassakaan.

Kommentit (42)
  1. Merja Parkkila
    9.9.2013, 19:56

    Juurikin näin. Näitä nimettömiä ei tarvitse noteerata. Mutta tämä hemmetin äärioikeisto, joka nousee myös Kansallisessa kokoomuksessa on ihan pelottavaa. Jaksa sinä kirjoittaa!

  2. Jaana Päkkilä
    9.9.2013, 20:27

    Heippa. Minä olen se mystinen ihminen joka sai poistettua sen paskan keskustelun sieltä Salon sivuilta. se kun ei valitettavasti ole mikään puolueiden kinaamis paikka. Ja kun tämä nais ihminen Christin Bergström sivullaan kummasteli että miksi hänet on estetty , haluan kysyä miksi Lahtelaisen naisen pitäisi edes kuulua Salo ryhmään . jos hänellä ei sinne muuta tuotavaa ollut kuin kopioida sinun blogiasi.. Ja värvätä tämä Joni sinne llietsomaan lisää lokaa.. Koska he samaan aikaan keskustelivat asiasta julkisesti tämän akan seinällä. Niin on ihan turha ihmetellä miksi heidät on poistettu. Ettekö hyvät ihmiset ymmärrä että kai nyt jos tuollaista sontaa levitellään foorumissa jossa puhutaan Salon asioista. Poistamisen jälkeen hän myös kirjoitti hyvin halveksivasti Salon foorumin sisäällöstä ,miksi hän liittyi siihen koska häntä ei koko ryhmä kiinnostanut ainoastaan ja vain sen linkkauksen vuoksiko?? Uskokaa omiinne , pitäkää mielipiteenne mutta älkää tyhmyyttänne näyttäkö sillä että tulette riepomaan jonkin kaupungin face ryhmään näitä paskojanne. Eikös sen verran sano omakin järki .luulisi ainakin sanovan.

Kommentointi suljettu.