Lukutaidottomien kinkerit

Eilinen juttuni Hetero Priden osallistujista on poikinut kaikenlaista. Jutussa mainittu “entuudestaan tuntematon” Klaus Elovaara jakoi tietenkin linkin ja kehui Juukan neron tekstiä. Elovaaralle tiedoksi, että paikkakunnan nimi taipuu ihan virallisesti samalla tavalla kieliopinvastaisesti kuin Turku. Siis Juuka, Juukaan, Juuan, Juuassa, juukalainen.

Muutamat vakiokommentoijat kokoontuivat kritisoimaan kirjoittajaa. Suoraan sanoen epäilen joskus ihan oikeasti heidän lukutaitoaan tai ainakin kykyä ymmärtää lukemaansa. Olkiukkoja ainakin rakennettiin innokkaasti ja niitä mätkittiin hartiavoimin.

Näin: eino-mies Suoraselkäinen ja rohkea sanankäyttäjä Eino Mies onkin vanha tuttu. Kaikkein rohkeimmat kirjoittavat aina nimimerkin takaa, koska se on näiden piirien suurin rohkeudenosoitus.

Eino Miehen muisti ja ymmärrys tekevät tepposet. En kuulu antifaan enkä edes tiedä mikä ja missä sellainen on. Jos joku tietää, niin ei tarvitse kertoa minulle. En ole jatkossakaan kiinnostunut moisesta.

En ole koskaan osallistunut mihinkään sellaiseen keskusteluketjuun, missä pikkutyttöjen naittamisen olisi väitetty olevan vain äärioikeiston propagandaa. Tiedän sitä tapahtuvan enkä koskaan enkä missään olosuhteissa sellaista hyväksy.

Maahanmuuttajana ilmeisesti Norjassa asuva maahanmuuttokriitikko Marja Thormodsen ei osaa klikata auki blogini esittelysivua. Hän on moneen kertaan tiedustellut kavereiltaan minun mystistä ammattiani. Ei mahda mitään.

FDL:n entinen Gauleiter Kari Halkola potee myös jonkinasteista muistinmenetystä ja hänellä lienee vain rajallinen kyky ymmärtää kahta lausetta pitempää tekstiä. Olen moneenkin kertaan puhunut Suomen sananvapauslainsäädännöstä ja joskus viitannut maahanmuuttaja Freddy van Wonterghemiin. En kuitenkaan ole koskaan neuvonut mitä van Wonterghem tai kukaan muukaan saa sanoa maahanmuuttajan ominaisuudessa.

Suomen laki koskee kaikkia kulloinkin maan rajojen sisäpuolella olevia, joten samat sananvapaussäännökset koskevat niin minua, Halkolaa kuin kaikkia maahanmuuttajiakin.

Miksi minä taas kerran rääpin tätä tunkiota? Olen sanonut ennenkin, että minä en käännä toista poskea. Lyön aina takaisin. Samaa suosittelen muillekin.

Jotkut paheksuvat minua siitä, että en pyri rakentavaan keskusteluun eri mieltä olevien kanssa. Heille sanon, että kokeilkaapa itse rakentaa siltaa näiden kanssa olemalla edes lievästi eri mieltä. Saatte silmillenne sellaisen kuraryöpyn, että muutatte mielenne viidessä minuutissa. Öykkärin kanssa ei voi keskustella rakentavasti.

Jotkut toiset sanovat, että jätä nuo omaan arvoonsa ja ole hiljaa. Vaikenemisen nämä tulkitsevat automaattisesti heikkouden osoitukseksi ja antutumiseksi. He jatkavat antautujan pilkkaamista kiihtyvällä raivolla. Tehkää itse mitä haluatte.

Minä olen sitä mieltä, että minkäs tuuli kivelle mahtaa.

Kommentit (3)
  1. Toden sanoit!

  2. Esko Marjomaa
    24.9.2013, 22:15

    Saku,
    Täysikäisten, käyttäytymishäiriöistä kärsivien ihmisten seuran vältteleminen ei ole ollenkaan paha asia.
    Öykkäreitten kanssa en minäkään tule toimeen.

Kommentointi suljettu.