Uuninpankkopoika Saku Timonen
Uuninpankkopoika Saku Timonen

Kommarille turpiin

Heinolalainen vasemmistopoliitikko Jarmo Laitinen ja hänen vaimonsa joutuivat pahoinpitelyn kohteiksi viime viikon perjantaina Heinolan keskustassa. Facebookissa tapauksesta kertoneen Laitisen mukaan teolla oli poliittiset motiivit. Näin kertoi Etelä-Suomen Sanomat tänään.

En tiedä millä rikosnimikkeellä poliisi asiaa tutkii, mutta itse ehdottaisin pahoinpitelyn lisäksi myös Rikoslain 14 luvun 5 §:n mukaista poliittisten toimintavapauksien loukkaamista. Siellä sanotaan näin:

Joka väkivallalla tai vakavan vaaran toisen hyvinvoinnille käsittävällä uhkauksella estää toista

1) ilmaisemasta mielipidettään yleisistä asioista niitä varten tarkoitetussa kokouksessa tai muussa tilaisuudessa taikka tiedotusvälineessä tai muuten julkisesti,

[…]

on tuomittava poliittisten toimintavapauksien loukkaamisesta sakkoon tai vankeuteen enintään kahdeksi vuodeksi.

Suomi on luisumassa huolestuttavaan suuntaan, jos vasemmistolaisesti ajattelevia ruvetaan pahoinpitelemän ihan 1930-luvun malliin. Näitä omatekoisia Lapuan liikkeen ja Suojeluskunnan miehiä kun näyttää olevan varsinkin sosiaalinen media täynnä. Näin keskusteltiin aiheesta Leon Degrellen eli Klaus Elovaaran sivulla Facebookissa:

kommarin retale 1

Kyseessä siis oli pään aukominen väärässä paikassa, kommunistien false flag-operaatio, ja känniriehuminen eli joka tapauksessa uhri on syyllinen. Nämä ”isot pojat” ja ”tosimiehet” haaveilevat sankarillisista vasemmistolaisten muilutuksista, joihin itse ovat ilmeisen halukkaita. Patriootteja tarvittaisiin ja asiaan kuuluvasti annetaan tarkempia henkilötietoja halukkaasti.

kommarin retale 2

Tähän asiaan suoranaisesti liittymättä mutta oireellisesti huomasin tänään Iltalehden keskustelupalstalta nimilistan, josta löysin itsenikin. Me Paljastetun blogiin kirjoittavat olemme näköjään varsinainen piikki äärioikeistolaisten persauksissa. Niin on tarkoituskin.

paljastetun nimet

Jos tähän kieroutuneeseen mukaisänmaalliseen uhoon ei puututa, niin tässä maassa tehdään kohta poliittisia murhia ja tekijöinä ovat äärioikeistolaiset. Eivät nämä netissä uhoajat itse mitään tee, koska he ovat liian vanhoja, laiskoja, lihavia, juoppoja tai pelkureita tekemään yhtään mitään konkreettista. Joku vielä tärähtäneempi nuorempi toiminnan mies saattaa kuitenkin hölmöyksissään luulla, että nyt isänmaa nousee ja poliittiset vastustajat tapetaan.

Niin että pelottaako minua oma turvallisuuteni? Ei pelota. Jos pelottaisi, niin en olisi tätäkään valistusjuttua kirjoittanut. Eivät nämä sankarit osaa tulla luokseni vaikka osoitteen antaisin eikä kutsumaton kylättely ihan viisasta olisikaan.

Mitenkäs se Rokka hahmottelikaan puolustussodan strategiaa? Taisi mennä jotenkin niin, että jos lähdet juoksemaan karkuun, niin saat juosta Pohjanlahdelle saakka; kyllä se perästä tulee. Vaan jos sinä et lähde mihinkään, niin hitonko hän tekee?