Me tiedämme kuka on lapsesi!

Miltäpä teistä tuntuisi, jos teille lähetettäisiin jouluaattoaamuna katseltavaksi pari vuotta sitten lapsestanne You Tubeen lataamanne video hirvittävästi muokattuna? Tähän tapaan:

Tällaisen joululahjan sai fb-sivun Paljastettu 3 ylläpitäjä.

Sivu liittyy kiinteästi Paljastetun kotisivuun, jonka toiminta-ajatuksena on tuoda kaikkien nähtäväksi suvaitsemattomuutta, äärioikeistolaisen uusimman fasismin dynamiikkaa sekä muukalaisvihaa myös aivan sen raadollisimmissa muodoissa.

Tässäpä sitä raadollisuutta on karmeimmillaan. Äärioikeistolaisten rasistien viha ei kohdistu yksinomaan maahanmuuttajiin, vaan siitä saavat osansa kaikki heidän kanssaan vähänkään eri mieltä olevat. Viesti on harvinaisen selvä:

Me tiedämme kuka olet ja missä asut! Me tiedämme kuka on lapsesi! Meiltä et ole turvassa! Meille ei mikään ole pyhää!

Kovasanaisena tunnettu Panu Höglund on jo kauan kirjoittanut, että nämä breivikistit haluavat tappaa eri mieltä kanssaan olevien lapset ihan esikuvansa mukaisesti. Olen pitänyt Höglundin puheita yliampuvina, mutta tämän videon nähtyäni en enää pidä. Näin käsittämättömän halpamaisen tempun tekijät pystyvät ihan mihin tahansa, ja teot ovat enää vain ajan kysymys.

Ei kuulu minulle, niinkö sanotte? Ei kuulukaan, jos olette äärioikeistolaisten kanssa kaikesta samaa mieltä. Ei kosketa teitä, jos haluatte ajaa kaikki ulkomaalaiset pois maasta ja karkottaa samalla myös kaikki viherpunikkihyysärit. Ei kosketa teitä, jos olette valmiit taluttamaan montun syrjälle kaikki vähänkään vasemmalle kallellaan olevat.

Muistutan kuitenkin, että näiden äärioikeistolaisten mielestä kaikki heidän kanssaan vähänkään eri mieltä olevat ovat vasemmalle kallellaan. Heille kokoomuslainen on kommunisti siinä missä lähimmäisenrakkautta korostava kristillinenkin. Tämän videon muokkaajat paljastivat itse todellisen karvansa, ja nyt minä paljastan sen teille.

Nyt on aika miettiä pysyttekö hiljaa, jolloin saatte itse olla rauhassa siihen asti, kunnes erehdytte sanomaan yhden ainoan poikittaisen sanan, vai sanotteko viimeinkin, että nyt riittää. Tällaiset tyypit ovat astuneet tietyn inhimillisen rajan yli.

PS. Tuota videota ei enää onneksi löydy You Tubesta. Sen valvojat eivät nukkuneet kuten te teette.

puheenaiheet yhteiskunta
Kommentit (17)
  1. Raija vaarala
    27.12.2013, 10:42

    Eipä näytä hyvältä,tulevaisuus !
    Uskaltaako mitään kuvia enää julkaista,jos tummoista vääristelyä tapahtuu ? !

    1. Reija hyvä kyymys tuo minkä esitit.periaateessa edelleen voi julkaista mutta eri asia on onko se järkevää. kuten tämäkin tapaus osoitaa niinei ehkä ole järkevää antaa aseita ääliöille .mutta toisaalta voi hyvin kysyä antaako sitten periksi jos uhkailun edessä jos nyt sitten lopettaa tuon julkisun.

  2. Karmeaa keskustelua joulun loppujaiseksi. Olen joutunu seuraamaan rasistisia ja muita vihapuheaiheita kun olen lueskellut kannanottojasi. Hyvä, että ET sivuuta aiheita vaikenemalla ja selän kääntämisellä, vaan nostat aiheet pöydälle ja siten havaittavaksi. Jaksa ja jatka. Tarkkailen, enkä vaikene kun asiat vaativat mielipiteeni. Siksi tohdinki toivottaa rauhaisaa ja silti valpasta uutta vuotta sinulle !

Kommentointi suljettu.