Näyttö vahvistuu

Eilen kirjoitin lieksalaisen huoltoaseman roskapöntöstä löytyneestä laskusta, jonka ns. maahanmuuttokriittiset ovat julistaneet varmaksi todisteeksi maahanmuuttajien saamista ylimääräisistä ja salaisista etuuksista. Lasku on osoitettu Lieksan kaupungin sosiaali- ja terveyspalveluille ja siitä näkee vain sen, että joku on tankannut kaupungin laskuun bensiinä. Siis näin: lieksan lasku lokka 1

Ihan ensimmäiseksi jokaiselle järjissään olevalle tulee mieleen, että kaupungin sosiaali- ja terveystoimen omia henkilöautoja on tankattu. Ns. maahanmuuttokriittinen ei tätä usko, koska hän on asiastaan varma. Maahanmuuttajat ovat saaneet jotain veronmaksajien rahoilla.

Eräällä netin palstalla innokas lieksalainen ns. maahanmuuttokriitikko oli mielestään tehnyt ratkaisevan löydön. Jossain Lieksan mamu-keskusteluryhmässä oli ollut joku kaupungin hankinnoista tietävä, “joka ilmeisesti on siellä töissä”. Huomatkaa tarkka sanamuoto, joka todistaa henkilön asiantuntemuksen.

Tämä ilmeisesti jossain töissä oleva oli saanut selville, että Lieksan kaupunki on kilpailuttanut polttoaineen hankinnan ja voittajaksi on selvinnyt Teboil. Ei siis ABC, joka tässä kuuluisassa laskussa oli merkitty laskuttajaksi. Salaliitto on paljastunut. Kaupunki ostaa polttoaineet Teboililta, joten muualla tankkaaminen on vilunkipeliä ja maahanmuuttajien hyysäämistä.

Todisteeksi löytyi kilpailuttamisen perusteella tehty hankintapäätös: lieksa diesel

Kiinni jäivät sossun kukkahattuhyysärit!

Eipä sittenkään. Jos nämä yli-innokkaat salapoliisit olisivat lukeneet tuon päätöksen, niin he olisivat huomanneet kaksi hyvin tärkeää asiaa. Laskulla on ostettu bensiiniä sosiaali- ja terveystoimen laskuun, mutta hankintapäätös koskee teknisen viraston ja kuntatekniikan ajoneuvojen dieselöljytankkausta. Tekninen virasto ei ole sosiaalitoimi eikä bensiinikäyttöinen auto kulje dieselöljyllä.

Nämä faktat eivät tietenkään häiritse varsinkaan kuuluisaa oululaista sananvapaustaistelijaa, joka levittää tätä uutta todistetta estottomasti. Tämä Lieksan maanalainen armeija äänitorvineen on täynnä toinen toistaan osaamattomampia tonkijoita ja salapoliiseja. Olen ennekin huomannut, että kukaan ei ymmärrä kaupungin hallinnosta mitään eikä osaa lukea hallintoelinten pöytäkirjoja. Nyt näyttää siltä, että edes bensiinin ja dieselöljyn eroa ei tunneta.

Tässä heille ihan varmaa näyttöä jostain. Kuvan otti joku, joka ilmeisesti saattaa olla jostain kotoisin ja jopa jossain töissä: lieksan lasku p3

Kommentit (6)
  1. Eläkööön!!!! Mitä vielä paljastuu, kun oikein tonkiivat ja olettavat ja arvelevat ? Ihan tekevät itsensä naurunalaisiksi vainoharhaisuudellaan.

  2. pelasti päiväni. 😀 sarkasmi on jopa parempi hyvänolontuoja kuin orkasmi.

Kommentointi suljettu.