Outoa kiinnostusta

Olen ennenkin kertonut salolaisen Jani Salomaan edesottamuksista facebookissa. Tämä itselleen ja puolueelleen häpeäksi oleva perussuomalaisten varavaltuutettu ja sosiaalilautakunnan jäsen vainoaa sellaisia itselleen tuntemattomia henkilöitä, jotka ovat  päihittäneet hänet väittelyssä. Siihen ei paljoa tarvitse, koska Salomaa osaa argumentoida vain henkilöön käyvillä kommenteilla.

Salomaa ei kuitenkaan myönnä asiaosaamisensa heikkoutta saati että rupeaisi sitä parantamaan. Hän kiihdyttää hyökkäyksiään yhä törkeämmiksi ja penkoo vihaamiensa ihmisten profiilista kaikki vanhat valokuvat kuin alhaisin vakoojakyylä. Kuvien perusteella hän rakentaa punikkihistorian ja alkaa solvata rakentamaansa olkiukkoa

. Nykyisin hän tekee sen hyvin mielellään pelkästään ihmisten solvaamista varten tehdyllä fb-sivulla Paljastettu 4. Salomaan käsitys eri puoluekantaa edustavien ihmisten lapsuudesta ja nuoruudesta on tällainen:

jani kuvaa1

Näin tämä yhteiskunnan tukiranka paheksuu ihmismoraalia vastaan kapinoivia punikkeja. Hänen oma moraalinsa paljastuu sitten seuraavassa kommentissa, johon hän on kaivanut esiin aikajanaltani kuvan vuodelta 1974. Salomaa ei silloin ollut vielä syntynytkään.

jani kuvaa2

Salomaa siis tietää kuvan perusteella, että minun asiani ovat menneet pieleen jo nuorena. Sitä hän ei tiedä, että tuota kuvaa seuraavana syksynä aloitin lukion. Sen jälkeen suoritin varusmiespalveluksen ja kaksi korkeakoulututkintoa. Kylläpä menikin nuoruus pieleen yhteiskunnan auktoriteetteja vastaan kapinoidessa.

Seuraavan aikajanani kuvan hän nappasi toukokuulta 1982. Siinä olen kahden vanhan kaverini kanssa rustaamassa Motörheadin logoa auton konepeltiin. Kaksi viikkoa kuvan ottamisen jälkeen aloitin vastavalmistuneena sosionomina työn Maaningan kunnan talous- ja suunnittelusihteerinä.

Taas meni tynnyrissä kasvaneen elämä persielleen ja kaikki kannettiin eteen valmiina. Yhteiskunnan tuleva tukipylväs ja auktoriteetti Salomaa  oli tuolloin kuusivuotias.

jani kuvaa3

Tämän Hetero-Janinakin tunnetun miehen kiinnostus minuun on jo kauan sitten ylittänyt normaalin rajat. Tästä jutusta hän saanee jälleen syyn ruveta parkumaan, että minä taas kerran kiusaan häntä. Ainahan hän kokee omien sanomistensa näyttämisen kiusaamisena.

Ehkä Juuan kunta tulee taas saamaan postia, jossa tiedustellaan minun sopivuuttani kunnalliseksi päättäjäksi. Salomaankin kannattaa lukea tämän vuoden alussa Rikoslakiin otettu vainoamista koskeva lainkohta. Tällä menolla se tulee kohta sovellettavaksi. Saatan myös ruveta keskustelemaan virallista tietä noiden valokuvien tekijänoikeuksista.

Voisin tietysti kertoa Salomaalle myös lapsuudestani ja nuoruudestani sekä siitä, miten “kaikki on eteeni kannettu”. En kuitenkaan katso häntä sen arvoiseksi. Eläköön luuloissaan.

*   *   *

Nettihäiriköinti on yksi aikamme vitsauksia, mutta ei juttujeni harventuminen siitä johdu. Näin kesäaikaan nautin kesästä. Nauttikaa tekin.

Päivitys eli loppukevennys 7.6.

Ensin Jani Salomaa penkoo valokuviani ja julkaisee niitä fb:n törkysivulla ivallisesti kommentoiden. Kun kirjoitan asiasta kuvien kanssa, niin Salomaan mielestä se olenkin minä, joka olen taas kerran omituisen kiinnostunut hänen tekemisistään. Uskomaton suoritus jopa Salomaan asteikolla. Näyttökuva (209)_snip

Päivitys 8.6.

Ja Salomaa jaksaa jatkaa. Hän on kuvannut suunnilleen kaikki facebookissa sanomani jo vuosien ajan ja aikoo lähiaikoina ruveta julkaisemaan joitain tapansa mukaan sopivasti leikkaamiaan kommenttejani. Odotellessani en viitsi haaskata aikaani miettiäkseni olenko minä nyt Salomaan mielestä auktoriteetteja ja yhteiskuntaa vastaan ikäni kapinoinut vai uskonko virallisen totuuden pureksimatta. Salomaalle on tärkeintä leimata minua kaikilla mieleensä tulevilla asioilla eikä hän huomaa omissa puheissaan mitään ristiriitaa. jani paljastaa kohta

Kommentit (7)
  1. Kaikenlaista väkeä sitä tähänkin maahan mahtuu. Tuo “saatanan palvoja” kyllä nauratti ääneen 🙂

  2. Vääpeli Matala
    6.6.2014, 13:57

    Lieneekö Janilla ns. loppuromahdus menossa?

Kommentointi suljettu.