Uuninpankkopoika Saku Timonen
Uuninpankkopoika Saku Timonen

Onnela on jo kaduilla

Miltäpä teistä tuntuisi asua yhteispohjoismaisessa valtiossa, jossa yksi ainoa järjestö vaalii kansallissosialistisen tasavallan perusteita ja jossa tämän järjestön jäsenet muodostavat korkeimman senaatin, joka valitsee maalle Johtajan?

Mitä pidätte ajatuksesta, että tämän yhden järjestön jäsenistä koostuvan senaatin alapuolella on parlamentti, jonka tärkein tehtävä on hyväksyä senaatin valitsema Johtaja? Johtaja olisi tietenkin ansioitunut elämässään ja käynyt läpi koetuksia osoittaen kykyä viisaaseen päätöksentekoon tukalissa tilanteissa. Hänen luonteensa olisi hyvä, vakaa ja lahjomaton. Hän ei olisi liian nuori eikä liian vanha, toisin sanoen hän olisi nuorempi kuin ne iäkkäämmät senaattorit, jotka hänet valitsevat.

Ja kissanpaskat, niinkö?

No, kertokaapa minulle sitten yksi asia. Miksi monet teistä suhtautuvat myötämielisesti tämän porukan partiointiin kaduillamme turvamassa järjestystä? Kyseessä on nimittäin avoimen kansallisosialistinen Suomen Vastarintaliike, joka on tänäkin viikonloppuna partioinut Helsingin kaduilla omien sanojensa mukaan suojelemassa suomalaisia väkivaltaisilta maahanmuuttajajengeiltä.

Ihan vanhan tavaan mukaan touhu meni rähinäksi ja huipentui yhteenottoon poliisin kanssa, kuten Vastarintaliike itse auliisti verkkosivullaan kertoo Ihan tavan mukaan myös kommenttiosiossa liikkeen kannattajat tai muuten vain hölmöt pahoittelevat sitä, että poliisi ja media suhtautuvat kovin ikävästi puhtaan kansallismielisiin urhoihin.

Ilmeisesti moni liikkeen jäsenistäkään ei ole ymmärtänyt, että tulevassa ihannevaltiossa ei olisi mitään kansallismielistä Suomea. Tuo aluksi kertomani täysin absurdilta kuulostava valtiosääntöoikeudellinen hahmotelma oli nimittäin suoraan heidän oman nykyisen Johtajansa kynästä. Hän ei tietenkään ole suomalainen, vaan ruotsalainen Klas Lund, joka johtaa Pohjoismaista Vastarintaliikettä. Suomen Vastarintaliike on vain yksi osa tätä pohjoismaista liikettä.

Jos nyt joku vielä mumisee jotain suomalaisesta kansallismielisyydestä, niin lukekoon itse tämän Johtajan hahmotelma tulevasta valtiomuodosta. Sen jälkeen voi vaikka yrittää miettiä miten tässä ”demokratiassa” senaatin alapuolella oleva parlamentti pystyisi muka erottamaan tärähtäneen Johtajan, jonka senaatti haluaa pitää vallassa ja joka määrää senaattiakin. Miten arvelisitte käyvän senaattorille, joka ensimmäisenä ehdottaa Johtajan vaihtamista?

Kun jo valtiomuodon hahmotelma saa vähänkään valtiosääntöoikeutta ymmärtävän hämmästelemään näitä henkisiä kuperkeikkoja, niin ei ole mikään ihme, että tämän porukan toteuttamana järjestyksen turvaaminen näyttää tältä:

svl

Jos joku ei vielä ole lukenut omaa juridista kannanottoani Suomen Vastarintaliikkeeseen, niin sen voi lukea täältä.