Pimeät mielet

Asiallinen keskustelu on isolle osalle ihmisiä vaikeaa ja joillekin se on täysin mahdotonta. Ns. maahanmuuttokriitikoille se on yleensä täysin mahdotonta. He tuntuvat olevan täynnä patoutunutta raivoa, joka vain odottaa tilaisuutta purkautua esille.

Niin kävi ihan odotetusti eilen, kun kirjoitin Mitä Vittua?-verkkojulkaisua kritisoivan juttuni Hullut päivat. Jouduin seuraamaan kommentteja koko ajan ja poistamaan pahimpia törkeyksiä. Lopulta suljin kommentoinnin kokonaan. Ilmeisesti tein pyhänhäväistyksen olemalla eri mieltä ns. maahanmuutokriittisten kanssa ja he reagoivat omien kykyjensä ja hengenlahjojensa mukaisesti.

Minun toivottiin joutuvan maahanmuuttajien raiskaamaksi yhdessä vaimoni ja koirani kanssa, seksuaalista suuntautumistani arvioitiin seikkaperäisesti ja tietenkin tuli myös pari tappouhkausta. Kun kommentointi blogiin estyi, niin samaa tavaraa alkoi ryöpytä sähköpostiini.

Olen aina ihmetellyt näiden typerysten suunnatonta sanomisen tarvetta, vaikka heillä ei selvästikään ole koskaan mitään sanottavaa.

Törkysivuston Paljastettu 4 ylläpitäjä lähestyi minua yön tunteina yksityisviestillä. Hänen viestistään tuli mieleeni kuva kierosti ja matelevasti hymyilevästä roistosta, joka imartelemalla yrittää päästä mahdollisimman lähelle päästäkseen tuikkaamaan salaa puukolla. Tästä Paljastettu 4:n rikollisesta touhusta olen kirjoittanut ennenkin.

Ylläpitäjä yritti kiristää minulta sopimusta. Jos lopettaisin natseista ja persuista kirjoittamisen, niin saisin pitää oman Fb-profiilini ja jatkaa köyhien puolesta kirjoittamista, jossa hänenkin mielestään olen ansioitunut. Muussa tapauksessa profiilini kaadettaisiin ilmiannoilla. Sinänsä mielenkiintoista, että ylläpitäjä yhdistää mielessään natsit ja persut. Tästä eivät välttämättä perussuomalaiset noin yleensä ottaen pidä.

napittaja uhkaanapittaja uhkaa 2

Hyi helvetti, sanon minä tuollaiselle lierolle ja kiristäjälle. En tule koskaan taipumaan kiristyksen edessä ja jos profiilini kaadetaan, niin minä teen uuden ihan vain omia kavereita varten. Varotoimenpiteenä perustin tänä aamuna tätä blogiani varten kokonaan uuden sivun, joka löytyy täältä tutulla nimellä Uuninpankkopika Saku Timonen. Toivon lukijoideni siirtyvän vähitellen sinne.

Kaatuuhan tietysti sekin, jos ja ilmeisesti kun sitä ruvetaan joukolla ilmiantamaan. Kun ei ole järkeä, osaamista, tietoa eikä verbaalisia kykyjä, niin ainoa keino on terrori. Olen muutenkin jo kauan harkinnut oman profiilin ja blogin erottamista toisistaan, mutta olen ollut liian laiska näkemään sitä vaivaa. Paljastettu 4:n ylläpitäjä ei taaskaan ymmärtänyt syyllistyvänsä rikokseen tai ainakin sen rangaistavaan yritykseen. Rikoslain 14 luvun 5 § sanoo näin:

Joka väkivallalla tai vakavan vaaran toisen hyvinvoinnille käsittävällä uhkauksella estää toista

1) ilmaisemasta mielipidettään yleisistä asioista niitä varten tarkoitetussa kokouksessa tai muussa tilaisuudessa taikka tiedotusvälineessä tai muuten julkisesti,

2) osallistumasta yleisiä asioita varten järjestettyyn kokoukseen, kulkueeseen tai muuhun tilaisuuteen tai

3) perustamasta yhdistyksen yleisiä asioita varten taikka liittymästä tai kuulumasta sellaiseen tai toimimasta siinä,

on tuomittava poliittisten toimintavapauksien loukkaamisesta sakkoon tai vankeuteen enintään kahdeksi vuodeksi.

Poliittisten toimintavapauksien loukkaamisesta tuomitaan myös se, joka 1 momentissa tarkoitetulla tavalla saa toisen vastoin tahtoaan ilmaisemaan mielipiteensä yleisistä asioista kokouksessa tai muussa tilaisuudessa taikka tiedotusvälineessä tai muuten julkisesti, osallistumaan yleisiä asioita varten järjestettyyn tilaisuuteen taikka liittymään tai kuulumaan sellaisia asioita varten perustettuun yhdistykseen tai toimimaan tällaisessa yhdistyksessä.

Yritys on rangaistava.

Kommentit (100)
 1. Pekka Issakainen
  16.3.2015, 12:40

  Voimaa ja jaksamisia Saku. Koeta pitää mielessä vanhan kansan viisaus. ”Sana on ajatuksen pahin vihollinen.” Tarkoittanee sitä että kun uhkailee ja räyhää sitä psyykkeensä painolastia pois, harvemmin toteuttaa niistä mitään. Ja iso kiitos loistavista blogeista vuosien varrella. Hyvää ja aurinkoista kevättä. -Pekka Issakainen

 2. Kuins sinne pääsen en ole FB:ssä.
  Oli arka aihe hullut päivät osiossa,jotenkin aavistin mitä tulemaan tulee.
  Olen itse pitänyt blogistasi ja saanut voimia jatkaa kamppailua tuulimyllyjä vastaan,uskoa että oikeus tapahtuisi.Uskotaahan vieläkin?

  1. Saku Timonen
   16.3.2015, 19:27

   Selitin asian huonosti. Tämä blogi löytyy edelleen tästä samasta osoitteesta, mutta vaihdan jakelun Facebookissa uudelle sivulle.

   1. Kiitos,kyyneleitäni pyyhin.

Kommentointi suljettu.