Tyhmyreille keppiä

Hevoselle piiskaa, aasille ohjat, tyhmyrin selässä soikoon keppi! (San.26:3)

Tämä raamatullinen viisaus pätee erityisen hyvin uuden hallituksen antiin äänestäjille, jotka uskoivat vaalilupauksiin. Luvattiin, että köyhiltä ei leikata. Luvattiin, että koulutuksesta ei leikata. Luvattiin sitä ja tätä, mutta ihan kaikki lupaukset petettiin jo hallitusneuvotteluissa.

Se nyt tiedetään vanhastaan, että kokoomus on rikkaiden asialla ja että kepu pettää aina. Nyt saivat eniten selkäänsä ne ilmeisen huonosti politiikkaa ja poliitikkojen toimintaa tuntevat, jotka hölmöyksissään sortuivat uskomaan perussuomalaisten seireenilaulua.

Monet työttömät, työmarkkinatuella tai pelkällä toimeentulotuella taloudellisessa ahdingossa elävät uskoivat Soinin lupauksiin olla leikkaamatta kaikkein köyhimmiltä. Pienipalkkaisissa töissä olevat uskoivat perussuomalaisten olevan työväenpuolue. Monet eläkeläiset panivat toivonsa Soinin luottamusta herättävään olemukseen ja suoraselkäisen kansanmiehen maineeseen.

Turpiin tuli, mutta petetyt äänestäjät lohduttautukoot nyt sillä, että puolue sai neljä ministeriä ja eduskunnan puhemiehen paikan. Äänestäjiä tarvittiin antamaan näille harvoille ja valituille mukavat pestit.

leikattiin silti

Kaikkein eniten retkutettiin niitä onnettomia, jotka sortuivat uskomaan PS:n ns. maahanmuuttokriittisen siiven eli halla-aholaisten horrossaarnaajien höpinöitä. Tämän uskonlahkon mukaan  kaikki on maahanmuuttajien ja erityisesti islaminuskoisten maahanmuuttajien syytä. He vievät kaikki sosiaalituet eikä syntyperäisille jää mitään. He tulevat mutavyörynä ympärileikkaamaan naisemme ja raiskaamaan tyttäremme. Äänestämällä oikeaa puoluetta heistä päästään eroon ja sitten on isänmaassa kaikki hyvin.

Kuinkas kävi? Ns. maahanmuuttokriittiset eivät saaneet hallitusohjelmaan mukaan yhtään tavoitettaan. Siitä kertoo parhaiten se surkealta hengennostatusyritykseltä vaikuttava teeskennelty into, jolla he puolustelevat saavutuksiaan.

Saatiin tärkeä viittaus EU:n perheenyhdistämisdirektiiviin ja sen avulla voidaan estää sen yhden ainoankin alaikäisen vanhempien saapuminen Suomeen. Mahtava voitto, Suomi on pelastettu! Maahanmuuttajia otetaan entiseen tahtiin ja EU:n pakolaiskiintiö tuo heitä lisää, mutta nyt on sentään periaatteessa mahdollista estää sen yhden lapsen huoltajan tuleminen.

Tähän asti lähinnä halla-aholaisena sananjulistajana ilman omia ajatuksia tunnettu Maria Lohela hylkäsi heti eduskunnan puhemieheksi päästyään Mestarinsa opit. Kaikki aiemmin sanottu on menneisyyttä ja nyt alkaa uuden historian kirjoittaminen. Siihen historiaan ei entisen kaltaisia puheita mahdu. Näin kiittää asemaan päässyt halla-aholainen äänestäjiään.

Oikeastaan koko puolueessa ei ole kuin yksi rehellinen halla-aholainen ja hän on Halla-aho itse. Hän jatkaa oppinsa julistamista entiseen tapaan, mutta opetuslapset kääntävät hänelle selkänsä sitä mukaa kun heidän omat tavoitteensa toteutuvat.

Koska ns. maahanmuuttokriittinen ymmärtää parhaiten alatyylistä kapakkakieltä, niin käytetään sitä: Jos keskivertoa persujen äänestäjää vedettiin hanuriin pesäpallomailalla, niin teidän tapauksessanne käytettiin höyläämätöntä kakkosnelosta. Mitäs läksit.

mitäs läksit

Kommentit (58)
 1. ...........
  30.5.2015, 07:11

  Kiitos, tämä virkisti.

  Tosin tämä ei taida tavoittaa niitä, joille sen kirjoitit, sillä lukeminen ja ajattelu usein loistavat siellä poissaolollaan.

 2. Hannu Siivonen
  30.5.2015, 07:18

  Käytät sana persu viitatesaasi perussupmalaisten politiikkaan. Perussuomalaisista ei saa käyttää sanaa persu. Persut eivät myy persettään

  1. Aatami Epätoivoinen
   30.5.2015, 09:28

   Jos ei nyt sitten käytetä sitä persu-sanaa vaan tarkastellaan vain työn tuloksia: yhdellä sanalla sanottuna PERSEELLÄÄN!

  2. Pätkätyötön
   30.5.2015, 12:30

   Ei, he antavat sitä ilmaiseksi. :p

  3. Jos eivät myy,
   sitten puheenjohtajansa tavoin PUHUVAT perseellään.

  4. Epätietoinen
   31.5.2015, 11:42

   Mistäköhän hyvästä ne neljä ministerinpaikkaa sitten tulivat, höppänä?

Kommentointi suljettu.