Vallankumous vapaa-ajalla

– Aion jatkossakin olla mukana Suomen Sisun ja Sarastuksen kanssa järjestämässä kansallismielisille yhteistä puuhaa, sillä mikään muukaan taho (SVL:ää lukuun ottamatta) ei sitä järjestä. Laajempi yhteiskunnallinen suunnanmuutos ei lähde käyntiin pelkästään ympäripyöreitä puheita eduskunnassa puhumalla. Muutos lähtee käyntiin siitä, että tavalliset kansalaiset saadaan aktivoitua ruohonjuuritasolla oikeanlaiseen toimintaan ja levittämään aatteen sanomaa eteenpäin.

Näin kommentoi kansanedustaja Olli Immonen osallistumistaan yhdessä kansallissosialistisen Suomen Vastarintaliikkeen kanssa järjestämäänsä muistotilaisuuteen Eugen Schaumannin haudalle. Kommentin hän kirjoitti Hommafoorumille:

ulos kaapista Eilen kerroin, että tapahtuman suunnittelivat Immonen, Lahtinen, Hännikäinen ja Murros. Niinhän he omien sanojensa mukaan tekivät, mutta tosiasiassa he vain keksivät osallistua Suomen Vastarintaliikkeen jo perinteeksi muodostuneeseen tapahtumaan.

schaumann svl

Maan hallituspuolueen kansanedustaja osallistuu näyttävästi kansallissosialistien tilaisuuteen ja aikoo tehdä niin jatkossakin. Mitä tähän sanoo puolue?

Ei sano mitään. Puolueen puheenjohtaja ja maan ulkoministeri Timo Soini ei kommentoi, koska asia ei kuulu hänelle millään tavalla. Eduskuntaryhmän puheenjohtaja Sampo Terho sanoo, että ei asia kuulu hänellekään, koska Immonen osallistui tapahtumaan vapaa-ajallaan.

Tämähän menee merkilliseksi. Yleensä kansanedustajat puolustelevat hyvää palkkiotaan, nelipäiväistä työviikkoaan ja pitkiä lomiaan sillä, että he eivät ole koskaan vapaalla. Kaikki aika menee yhteydenpidossa sidosryhmiin ja äänestäjiin. Nyt sitten yllättäen yhden puolueen yksi edustaja onkin vapaa-ajallaan kansallissosialisti eikä siihen ole mitään sanottavaa.

Jos näin on, niin mistä kansalainen voi tietää puhuuko ja toimiiko kansanedustaja kansanedustajana vai puhtaasti yksityishenkilönä? Jos perussuomalainen voi vapaa-ajallaan olla kansallissosialisti, niin voiko vaikkapa kristillisdemokraatti harrastaa saatananpalvontaa?

Ilmeisesti voi ja kansalaisen vain pitää kunnioittaa kansanedustajan harrastuksia. Immonen aikoo keskittyä aktivoimaan kansalaisia kansallismielisen ideologiansa taakse. Sen ideologian tavoitteena on vallankumous: Näyttökuva (251)_snip

Tämähän käy entistä mielenkiintoisemmaksi. Rikoslain 13 luvun 3 §:n 3 momentti sanoo näin:

’Valtiopetoksen valmistelusta tuomitaan myös se, joka perustaa tai organisoi yhteenliittymän, jonka tarkoituksena on Suomen valtiosäännön tai valtiojärjestyksen väkivaltainen kumoaminen tai muuttaminen, osallistuu johtavassa asemassa tai muuten merkittävällä tavalla sellaisen yhteenliittymän toimintaan tai tietoisena yhteenliittymän tarkoitusperästä antaa sille merkittävää taloudellista, järjestöllistä tai muuta vastaavaa tukea.

Suomen Vastarintaliikkeeseen voitaisiin milloin tahansa soveltaa monia muitakin rikoslain pykäliä. Yhteenvetona voi siis todeta, että Perussuomalaisten mielestä puolueen kansanedustaja voi vapaa-ajallaan yksityishenkilönä suunnitella kansallismielistä vallankumousta yhdessä natsijärjestön kanssa. Kunhan vain muistaa eduskunnassa puhua ympäripyöreitä ja äänestää kuten pitää.

Kommentit (48)
  1. Ilmeisesti natsismi pienempi paha kuin hävyttömien tekstarien kirjoittelu.

  2. Joni Pelkonen
    18.6.2015, 10:27

    … koska ammattipoliitikko tekemässä politiikkaa vapaa-ajalla on persujen ryhmyrin mielestä vain vapaa-ajan viettoa, ei politiikan.

    Eikä ollut ylläri sekään että Hännikäinen kopioituaan idean tällä kertaa Vastarintaliikkeeltä väittää sitä heti omaksi ideakseen. Kaveri on luonut koko mitättömän uransa samalla metodilla.

Kommentointi suljettu.