Tissiposkifasistit

Facebookissa on jo kauan toiminut äärioikeistolaista fasistipropagandaa jakava yhteisö Poliittisen Korrektiuden Parhaat. Ylläpitäjä postailee jatkuvalla syötöllä kuvia valkoisesta ylivallasta, arjalaisen rodun paremmuudesta, sodanaikaisista natsisotilaista ja tunnetuista fasisteista. Runsaslukuisia ovat myös epämääräisen uhkan luomiseen tarkoitetut, väkivaltaan kannustavilla teksteillä varustetut kuvat aseistautuneista ihmisistä. Vastapainoksi on sitten valtava määrä kuvia vähäpukeisista naisista ja se saa koko touhun näyttämään murrosikäisten haaveilulta.

Minulle on samantekevää masturboivatko nämä nimettömyyden suojassa toimivat ja kommentoinnin estävät tissiposkifasistit mieluummin univormupukuisten miesten vai vähäpukeisten naisten kuville. Heillä on kuitenkin ikävä tapa sortua tekijänoikeusrikoksiin ja kunnianloukkauksiin eivätkä he tunnu edes ymmärtävän sitä.

He luulevat, että pelkkä pienen kunnan kunnallispolitiikassa toimiminen ja blogin kirjoittaminen poistavat kaiken rikosoikeudellisen suojan ja tekevät ihmisestä täysin vapaata riistaa.

He ovat erittäin väärässä. Viime viikolla yhteisö julkaisi minun yhdestä Fb-profiilikuvastani muokatun pilakuvan. Koska olen tunnetusti täysin huumorintajuton ja koska minulla on alkuperäiseen kuvaan tekijänoikeus, niin ilmoitin asiasta Facebookille. Luonnollisesti Facebook poisti kuvan.

Se kävi pahasti näiden sohvafasistien itsetunnolle. He julkaisivat kuvan saamastaan Fb:n ilmoituksesta ja höystivät tarinaa vihjailemalla minun syyllistyneen tietomurtoihin. Tekonsa he oikeuttavat sillä, että minulla kunnallispoliitikkona on muita heikompi identiteettisuoja.

polkorr yll 7.7.15 a polkorr yll 7.7.15 b

Tekijänoikeusrikkomuksen lisäksi nämä vihjailevat minun syyllistyneen tietomurtoihin. Nyt menee jo vakavaksi. Tekijänoikeuksien suojaamiseksi ilmoitus Fb:lle on nopea tapa, mutta perätön väite tai noin selvästi esitetty epäilys minun syyllistymisestäni rikokseen on jo kunnianloukkaus.

Kuka on sitten tämän touhun takana? En tiedä, mutta jotain osviittaa voi saada tuon postauksen tykkääjistä. Katsotaanpa:

polkorr yll 7.7.15 c

Hupsis! Sieltähän löytyy espoolainen kaupunginvaltuutettu (PS) ja äärinationalistisen, rotupuhtautta vaalivan Suomen Sisun aktiivijäsen ja entinen puheenjohtaja Teemu Lahtinen. Hänen yhteyksistään tähän yhteisösivuun on muutakin näyttöä.

Viime marraskuussa Tahdon-kampanjan aikana Lahtinen pohdiskeli omalla Fb-sivullaan näin:

Teemu L on polkorr 1 Teemu L on polkorr 2

Kuinka ollakaan, niin noin vartttunti tämän keskustelun jälkeen Poliittisen Korrektiuden Parhaat julkaisi Fb-sivullaan tällaisen kuvan:

Teemu L on polkorr 3

Kuvaa ei enää löydy Fb-sivulta, mutta samannimiseltä Tumblr-sivulta se löytyy.

En minä nyt väitäkään Lahtisen olevan tämän yhteisön ylläpitäjä, mutta jonkinlainen yhteys näyttää löytyvän.

Nyt kysytte miksi minä julkaisen tällaisen jutun. Siteerataan tuota yhteisöä muutettavat muuttaen:

Lahtinen on kaupunginvaltuutettuna (PS) Espoon kaupungissa, joten hänellä on huomattavasti tavallista normivirtasta pienempi identiteettisuoja julkisuudessa – etenkin kun hän on ehdoin tahdoin halunnut esiintyä julkisuudessa kivenkovana äärioikeistolaisena (joka sinänsä ei oikein istu hänen habitukseensa).

Muistutan vielä kerran, että minulla ei ole huumorintajua. Seuraava perätön väite minun syyllistymisestäni rikokseen vie käräjille. Syyllisen löytyminen on tietysti aika vaikeaa, koska nämä urhoolliset valkoisen rodun ylivaltiaat ja esitaistelijat eivät uskalla edes ottaa minuun yhteyttä sähköpostitse, vaikka Fb niin neuvookin tekemään tekijänoikeusriidoissa. Aikamoisten pelkureiden käsissä on tämä aate.

Kommentit (11)
 1. Hannu Siivonen
  8.7.2015, 08:54

  Nuo ”oikeistolaisetko” siis kaipailee terijoen hallituksen saamia Suomen rajoja? Oikeisto = Suomi Neuvostoliitossa?

  1. Teppo Suontakanen
   8.7.2015, 09:16

   Jos tuota kuvaa katsoo, niin se vastaa aika hyvin Suur-Suomen ideologian kaipaamaa maaplänttiä II maailmansodan ajalta. Heimo-Suomea se ei ihan vastaa, puuttuu mm. Viron alue.

   Terijoen hallitus ”sai” Stalinilta armollisesti aikamoiset alueet Karjalan metsää vastineeksi siitä, että vetivät Kannaksen rajaansa rutkasti taaksepäin (kauemmas Leningradista). Tuossa kartassa ollaan yhä vanhalla rajalla.

   1. Hannu Siivonen
    8.7.2015, 11:30

    Suursuomessa oli isot palat Norjaa ja Ruotsia. Olisiko ollut saamelaisalueet. Terijoen hallitus saattaa olla väärä nukkehallitus, mutta jonkun sellaisen Stalin perusti (kai jo ennen sotia) jonka hallitsemalle Suomelle pitkälti juuri tuo alue kuului

    1. Teppo Suontakanen
     8.7.2015, 13:29

     Terijoen hallitus perustettiin talvisodan sytyttyä joulukuussa 1939, kun Stalinin Neuvostoliitto pyrki levittämään käsitystä, että se ylläpiti diplomaattisuhteita Suomen virallisen hallituksen kanssa ja että Risto Rytin uusi hallitus Helsingissä oli silkka veruke. Tämä Otto-Wille Kuusisen hallitus Terijoella kuopattiin projektina kaikessa hiljaisuudessa kun paljastui, että suomalainen proletariaatti ei ollutkaan valmis loikkaamaan puna-armeijan ja Kuusisen sakin puolelle sodassa. Ennen sitä oli alueella ollut muistaakseni Karjalan neuvostotasavalta ja sen jälkeen oli jokin vastaava neuvostotasavalta, olikohan nimellä Suomi-Karjala.

     Heimo-Suomeen ainakin kuului alueita Norjasta ja Ruotsista, en enää muista että kuuluiko Suur-Suomeen (Norjasta ehkä joitain lohkittiinkin ainakin ideatasolla). Mutta kyllä tuo kartta on ihan oikeistolainen Suur-Suomen kartta, kun löytyy siitä maininta Reichskomissariat Moskaustakin Viron alueella (joka olisi Molotov-Ribbentrop -sopimuksen mukaan kuulunut kyllä Neuvostoliitolle, ei Saksalle). En kyllä tiedä, miksi ovat säilyttäneet merkinnän Neuvostoliiton rajoista, kyseinen valtio olisi kai tuhottu kokonaan jos sodassa olisi mennyt noin kuin kartalla unelmoivat.

     1. Heikki Sinsemilla
      10.7.2015, 05:23

      Jokainen yhteiskunta tarvitsee epäihmisiä, sellaista muita huonompaa kastia. Tuon tehtävän olisivat hoitaneet evp. itärajan takaiset kansat. Kieli olisi toiminut erottavana tekijänä ja tuollainen aluejako kruunaa koko homman. Niin maailma toimii ja on aina toiminut.

 2. Saku Timonen
  8.7.2015, 16:08

  Ismo Hovari aiheutti häiriköinnillään sen, että kaikki kommentit menevät toistaiseksi ennakkotarkastukseen. Ismo on onnistunut vuorokauden sisällä hankkimaan bannin yli kolmellakymmenellä sp-osoitteella. On siinä miehellä harrastus. Usko nyt, että et koskaan voi pärjätä tässä pelissä yhdellekään bloggaajalle.

  Pahoittelen asiasta muille kommentoijille aiheutuvaa viivettä.

  1. Tällainen mielenkiintoinen asia tuli mieleen, että tarvitseeko tuollaiseen rekisteriin tehdä rekisteriseloste ettei kyseessä ole laiton rekisteri.

   1. Saku Timonen
    9.7.2015, 09:25

    Mihin rekisteriin? Ei se mikään rekisteri ole, vaan pelkkä esto blogin hallintapaneelissa. Olen estänyt vuosien varrella muutaman sata osoitetta, joista suurin osa on mainosbotteja. Ei minulla ole harmainta aavistusta siitä, mikä osoite kenellekin kuuluu. Suurimman osan nimiä en ole koskaan edes tiennyt.

Kommentointi suljettu.