Tekijänoikeuksia

Facebookissa on jo kauan toiminut häirikkö, joka ilmiantaa “vihervasemmistolaisiksi mädättäjiksi” katsomiensa henkilöiden valokuvia, profiileja ja julkaisuja. Jonkin aikaa hänellä oli ihan oma Fb-sivu nimeltään “Napitetaan mädättäjät”. Hän on aiheuttanut harmia monelle tavalliselle kansalaiselle, aktiiviselle keskustelijalle ja jopa valtakunnan tason poliitikoille.

Hän tekee sitä yhä edelleen. Hän ilmiantaa jatkuvasti tätä blogiani ja nyt hän kävi niin röyhkeäksi, että väitti Facebookille omistavansa tekijänoikeudet kahteen minun Fb-profiilini kansikuvaan. Esittelen hänet nyt teillekin:

kari virtanen

Tällä kertaa hän siis esiintyy nimellä “Kari Virtanen”. Sama “Kari Virtanen” on väittänyt omistavansa myös muiden henkilöiden omien kuvien tekijänoikeudet. Facebookissa hän ei tietenkään ole sillä nimellä, mutta eräänä toisena Virtasena hän esiintyy. Hänellä on myös lukuisia muita valeprofiileja.

Hänen elämänsä pääsisältö näyttää olevan ihmisten vainoaminen. Erityiseksi silmätikukseen hän on ottanut minut jo vuosia sitten. Hän on perustanut useita Fb-sivuja ja -ryhmiä ihan vain minua ja muutamaa Fb-kaveriani pilkatakseen.

Hän on penkonut kaikki valokuvamme, ilmiantanut niitä tekaistuin perustein, kopionut ne itselleen ja rustannut niistä lapsellisia pilakuvia. Hän on penkonut jokaisen noilla sivuilla hänelle kritiikkiä esittäneen valokuvat ja käyttänyt niitä omiin sairaisiin tarkoituksiinsa. Pedofilia ja persepano ovat hänen mielessään pyörivät tavallisimmat fantasiat.

Hän on julkisesti nimitellyt minua mutsinnussijaksi, lampaanpanijaksi, kiljuntekijäksi, rattijuopoksi, alkoholistiksi, valejuristiksi ja rikolliseksi. Viime kesänä hän lähetteli Juuan kunnan johtaville virkamiehille ja luottamushenkilöille sähköpostia valehdellen minun uhkailevan ihmisiä netissä.

Kaiken tämän hän tekee tietenkin suoraselkäisesti väärillä nimillä ja nimettömänä Fb-ryhmien ylläpitäjänä. Hän on tavattoman kateellinen blogini suosiosta. Hän haluaisi itse olla pienen ihmisen puolustaja, mutta hän ei osaa kirjoittaa kahta toisiinsa liittyvää ja ymmärrettävää kokonaisuutta muodostavaa lausetta peräkkäin. Lapsellinen lällättely on hänen osaamisaluettaan netissä.

Hän on netin suurin paskahousu ja kun sanon näin, niin hän tietää minun tietävän hänen oikean henkilöllisyytensä. Paskahousuksi sanominen ärsyttää suunnattomasti tätä salanimien takana lymyilevää nilviäistä, joka omana itsenään pyrkii esiintymään luotettavana ja rehtinä kansalaisena.

Hän ei uskalla tulla kommentoimaan tätäkään juttua omana itsenään, mutta luultavasti lähettää kommentteja monilla nimimerkeillä eri IP-osoitteista Tor-verkon kautta. Nyt hän teki erittäin pahan virheen. Hän väitti Facebookille omistavansa tekijänoikeudet vääriin kuviin. Julkaisen ne kuvat nyt tässä:

trasbolin 2trasbolin

Kuten näkyy, niin tekijänoikeuden omistaja on Trass/Trasbolin.com. Sen takana ei totisesti ole kukaan “Kari Virtanen”, vaan suomalainen valokuvaaja ja graafikko Karri Sutinen. Hän sattuu myös olemaan sisareni aviomies ja minulla on hänen antamansa lupa käyttää näitä kuvia. Kenelläkään “Kari Virtasella” ei ole sitä lupaa saati sitten tekijänoikeutta.

Tämä “Virtanen” siis varastaa toisen tekijänoikeudet ja siitä hänelle tulee laista löytyvät seuraamukset. Sen lisäksi hän joutuu vastaamaan myös Rikoslain 25 luvun 7a §:n mukaisesta vainoamisesta. Olen saanut hänestä nyt tarpeekseni.

Minun puolestani voitte lähettää mielipiteenne tuohon hänen sähköpostiosoitteeseensa. Älkää kuitenkaan etsikö Facebookin puolelta ketään Kari Virtasta, he ovat viattomia.

Tämä ihminen on tavallaan säälittävä. Hän on menettänyt jo suurimman osan omista kavereistaankin sairaan nettikäytöksensä takia. Surkein viritelmä oli hänen pari viikkoa kestänyt viimeisin Fb-sivunsa, jonne hän postasi kiihkeällä raivolla kaikkein sairaimpia fantasioitaan ja kuvamuokkauksiaan. Koko aikana ei yksikään käynyt tykkäämässä tai kommentoimassa hänen tuotoksiaan.

Ei se ole mikään ihme, Klonkulla ei ole kavereita.

200w

Kommentit (28)
  1. Suomen ehkä yleisin etunimi ja sukunimi. Sitä on valeprofiilina turvallista käyttää.

  2. Ei voi kun ihmetellä ihmisen rajatonta typeryyttä ja vihan määrää. Kaiken takana
    on kuitenkin pienimunainen ja yksinäinen mulkku joka elää omassa maailmassaan vailla minkäänlaisia kykyjä muodostaa oikeaa, toimivaa sosiaalista suhdetta edes itseensä. Huomiota sekin haluaa eli kannattaa jättää noteeraamatta ellei mene ihan suoranaisiin laittomuuksiin ja iskeä sitten vurkavallan kanssa takaisin.

Kommentointi suljettu.