Varoitus Fb-kavereilleni

Minua vuosikaudet vainonnut henkilö on nyt näköjään menettänyt viimeisimmätkin pidäkkeensä ja käyttäytyy täysin holtittomasti. Uusimpana temppunaan hän on ruvennut ilmiantamaan kavereideni valokuvia tekijänoikeusloukkauksina ja käyttää ilmiannoissa sähköpostiosoitetta sakutimoinen@gmail.com ja sakari.timoinen@gmail.com.

Tänään aamupäivällä blogini omalla Fb-sivulla kaksi henkilöä kertoi kuviensa ilmiannosta. Heistä toinen ei ole edes henkilökohtainen Fb-kaverini, vaan ainoastaan blogisivun satunnainen kommentoija. Tälle vainoajalle riitti syyksi se, että nämä kaksi ovat kommentoineet eilistä juttuani Fb:ssä.

feikki

Lisäksi yksi blogin Fb-sivun tykkääjistä on ilmiantojen takia näköjään menettänyt koko Fb-profiilinsa. Sivulleni tuli tällainen yksityisviesti:

feikki 23.7

Kuten näkyy, niin tuo nettihäirikkö ihan tarkoituksellisesti yrittää suunnata epäilykset minuun, mutta tuo yksi ylimääräinen i-kirjain paljastaa sp-tilin tekaistuksi. Se paljastaa armotta myös häirikön henkilöllisyyden.

Hän on vuosikausia käyttänyt minusta pilkallista nimeä “Timoinen” ja lisäksi puhunut mm. siitä, että anarkistivasurit hakkaavat mielenosoituksissa hevoisia. Ylimääräinen i-kirjain lienee hänen käsityksensä huumorista.

Minulla on viesti tälle häirikölle:  Nyt olisi korkea aika lopettaa, kun vielä ennätät. Kerron jokaiselle kysyjälle oikean nimesi ja mistä sinut tavoittaa juridisia toimenpiteitä varten. Kun sinusta tehdään riittävän monta rikosilmoitusta, niin luoksesi tehdään kotietsintä ja tuskin itsekään haluat poliisin näkevän mitä kaikkea sinun koneeltasi ja pilvipalvelimistasi löytyy. Sieltähän löytyy ainakin kaikki minun Facebookiin kirjoittamani usean vuoden ajalta ja ties keitä kaikkia muita sinä seuraat ja vainoat.

Tulet huomaamaan, että laki koskee sinuakin.

200w

Kommentit (19)
 1. lady manhattan
  23.7.2015, 12:08

  Heh, parasta tässä on se, että yleensä tämä surkea pilipalityyppi joutuu ennen pitkää hakauksiin niidenkin kanssa, jotka kuvittelevat olevansa hänen kanssaan ystävällisissä väleissä. Ja sitten se paska vasta roiskuukin.

  Näitähän on jo nähty.

 2. Hannaleena Tauro
  23.7.2015, 12:08

  Voihan isorumasana. Niin paljon on näistä siun kirjoituksista ollut apua- miulle ja muille.

Kommentointi suljettu.