Puhtaaksi harjausta

Kansanedustaja Olli Immosta on harjattu monta päivää puhtaaksi ja harjaaminen saa koko ajan uusia sävyjä.

Ensin A-studio antoi 45 minuuttia Riikka Slunga-Poutsalolle, Simon Elolle, Vesa-Matti Saarakkalalle ja Sebastian Tynkkyselle aikaa selitellä Immosen sanomisia parhain päivän ilman ainoatakaan kriittistä kysymystä. Kun Meillä on unelma-mielenosoitus keräsi kahden päivän varoitusajalla koolle yli 15 000 kansalaista, niin ensimmäinen reaktio oli häkeltyminen. Kansa, jonka nimiin äärioikeistolaiset ovat vannoneet ja jonka puolestapuhujiksi ovat julistautuneet, ei ollutkaan samaa mieltä heidän kanssaan.

Kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa: 11143279_1478025225842539_8166396023957681269_n

Alkuhämmennyksen jälkeen on huomattu, että kansa on väärässä ja sitä on johdettu harhaan. Kun kukaan ei usko kaikkien paikalla olleiden olevan äärivasemmistolaisia, niin heidän keksittiin olevan natsien kannattajiin verrattavia sokeita ja helposti johdettavia äärisuvaitsevaisia.

11800155_10153640535314474_2543432305556759173_n

Immosen puhtaaksi harjaamisessa on nyt keskitytty väittämään, että ei Immonen vastusta monikulttuuria, vaan monikultturisuuden ideologiaa. Sen taisi ensimmäisenä sanoa mielenosoituksessa buuattu Matias Turkkila haastattelussa, jonka Immonen antoi hänelle heti matkustettuaan ulkomaille jäniksen passi kourassa. Muutenkin on silmiinpistävää Immosen suoranainen luihuilu. Hän ei kommentoinut ensiksi mitään ja lähti sitten lomamatkalle jättäen muut selittämään. Tuokin Turkkilan kirjoittama haastattelu näyttää siltä, että Turkkila on itse kirjoittanut sen suojattinsa ja luomuksensa puolesta.

Helsingin Sanomissa keskitytään pohdiskelemaan tätä multikulturalismia nimenomaan isminä tavalla, joka todennäköisesti ei kiinnosta Immosen kannattajia tippaakaan. Vai mitäpä itse luulette? Ovatko tällaisten kommenttien kirjoittajat kovin syvällisesti kiinnostuneita erottamaan toisistaan multikulttuurin ja multikulturalismin?

kommenttikooste Sen he kuitenkin tästä harjaamiskeskustelusta oppivat, että he rupeavat väittämään vastustavansa ismiä, eivät ihmisiä. Sitä he eivät osaa selittää miten ismi viedään saunan taakse teloitettavaksi, mutta ei sillä heille ole väliä.

Koko keskustelussa unohtuu se kaikkein tärkein eli Immosen yhteydet kansallissosialistiseen, Ruotsista johdettuun Suomen Vastarintaliikkeeseen. Suomen Vastarintaliike pyrkii tavoitteidensa mukaan korvamaan nykyisen yhteiskuntajärjestyksen militaristisesti organisoidulla yhteispohjoismaisella johtajavaltiolla. Siinä valtiossa eduskunta on alisteinen yhden puoleen muodostamalle hallitukselle ja hallituksen yläpuolella on Johtaja, joka kukaan ei voi kyseenalaistaa.

Yhteistyö on kiistatonta. Viime itsenäisyyspäivänä Suomen Sisu ja Suomen Vastarintaliike järjestivät yhdessä soihtukulkueen. Kesäkuussa ne järjestivät yhteisen muistotilaisuuden Eugen Schaumanin haudalla ja tilaisuudesta otettiin yhteiskuva.

Immosta harjattaessa puhdistuu myös Suomen Vastarintaliike reippaiden partiopoikien touhuksi. Oulussa jopa SDP:n kaupunginvaltuutettu antaa tukensa tämä porukan  järjestyspartioinnille. Minusta se on sama asia kuin jos järjestyksen turvaaminen annettaisiin järjestäytyneen rikollisuuden tehtäväksi, mutta näin tämä kultaisen keskitien harha etenee.

Koko keskustelun tarkoitus on hämärtää ajattelua ja ujuttaa ääriajattelua valtavirtaan. Näköjään se onnistuu oikein hyvin. Ainakin Immonen on harjattu puhtaaksi hyvissä ajoin ennen eduskuntaryhmän kokoontumista syksyllä. Siitä pitävät media ja kansalaiskeskustelu huolen.

Kommentit (33)
 1. tauno lehtonen
  1.8.2015, 13:10

  Perujen puoluekokous ei niin kovin kaukana ole, ensi viikonvaihteessa se pidetään Turussa. Ovat uhanneet tulla jääkiekkomailoin samaan aikaan pidettävään unelma-mielenosoitukseen.

 2. Karo Kankus
  1.8.2015, 13:26

  Alkaa tosiaan tuntua siltä, että tässä lyödään päätä vain koko ajan kovemmin seinään. Hesarin toimittaja viittasi samaan Kenan Malikin artikkeliin, joka on ollut Paljastetussa esillä jo ties kuinka kauan. Keskitien harha tosiaan syvenee. Odottelemme seuraavaa natsihenkistä kannanottoa.

  Purin omat paineeni asiasta tällaisella blogilla:

  http://karokankus.puheenvuoro.uusisuomi.fi/199442-mita-jai-kateen-immosen-sodanjulistuksesta

Kommentointi suljettu.