Missä someraivo?

Itä-Uudenmaan poliisi kaipaa havaintoja Vantaalla tapahtuneesta raiskauksen yrityksestä. Epäilty tekijä on poliisin mukaan 30–40-vuotias, vaaleahiuksinen, hoikkarakenteinen ja noin 170 senttiä pitkä mies. Miehellä ei ollut tapahtumahetkellä paitaa. Jalassaan hänellä oli polveen asti ulottuvat maastonvihreät shortsit.

Isännän epäillään raiskanneen työntekijänsä yläsavolaisella maatilalla elokuun alussa, kertoo Iisalmen Sanomat. Yli viisikymppinen isäntä oli palkannut ulkomaalaisen noin kolmikymppisen naisen vain pari päivää ennen epäiltyä rikosta.

Nämä kaksi vastenmielisistä rikoksista kertovaa pikku-uutista saivat minut kurkistamaan MV:n sivulle ja muutamalla muulle sosiaalisen median keskustelupalstalle. MV on varmaan aktivoinut raivokkaat lukijansa julistamaan kuolemantuomiota raiskaajille. MV:n tutkivat journalistit ovat varmaan jo selvittäneet yläsavolaisen isännän henkilöllisyyden valokuvien ja osoitteen kanssa. Jussi Halla-aho on varmaan aktivoinut oman seurakuntansa kohdennettuun raivoon letkauttamalla jotain keppostelevista lenkkeilijöistä ja ulkomaalaisia naisia jahtaavista viriileistä isäntämiehistä.

Ei mitään, pelkkää täydellistä hiljaisuutta. Nämä rikokset eivät kiinnosta naisten turvallisuudesta ja koskemattomuudesta tavallisesti huolestuneita laajoja kansalaispiirejä. Nämä teot ovat yksittäistapauksia, joilla ei ole yleistä mielenkiintoa.

Epäillyt ovat väärän värisiä, edustavat väärää etnisyyttä, kansallisuutta ja uskontoa. Näistä tapauksista ei saa polttoainetta rasistiselle kansanryhmää vastaan kiihottamiselle, joka onkin näillä tietyillä sivuilla raivoavan ns. kansalaiskeskustelun ainoa tarkoitus.

Auta armias, jos asialla olisi ollut maahanmuuttaja! Kuvia ja nimiä olisi julkaistu laajasti, hulluina huutavat kansanjoukot olisivat riehuneet päiväkausia netissä vaatien julkista kuohitsemista ja kuolemantuomiota. Rikollisia olisi vaadittu eristettäväksi loppuiäkseen kiven sisään tai autiolle saarelle. Raiskaamisen olisi julistettu kuuluvan uskontoon, kulttuuriin ja geeniperimään.

Jos käyttäisin näiden ns. keskustelupalstojen kieltä, niin syyttäisin nyt hiljaa olevia raiskaamisen hyväksyviksi hyysäreiksi. Sanoisin, että heidän mielestään raiskaaminen kuuluu suomalaiseen kulttuuriin ja että perinteisesti isännillä on ollut oikeus raiskata piikansa, varsinkin ulkomaalaiset.

En kuitenkaan sano siitä tämän enempää, ymmärsitte jo. Näiden ulkomaalaisten tekemillä rikoksilla mässäilijöiden ainoa ja alhainen motivi on alaston rasismi. Se vain on verhottu oikeudenmukaisuuden ja naisten rikoksilta suojelemisen jaloon kaapuun.  Oikeasti näitä kuohintapuukkoja tahkoavia nettihuutajia ei kiinnosta tippaakaan uhrin asema ja hänen kärsimyksensä. Oikeasti heitä ei kiinnosta naisten oikeus koskemattomuuteen.  Heitä kiinnostaa vain rasismin lietsominen. Poikkeuksen tekee MV:n julkaisija, joka on kiinnostunut julkaisunsa mainostuloista, joita ahkerat lukijat hänelle lähettävät klikkailemalla ja jakamalla juttuja.

Raiskaus on aina äärimmäisen vastenmielinen ja tuomittava teko. Suunnilleen yhtä vastenmielistä on tapausten varjolla tapahtuva kansanryhmää vastaan kiihottaminen.

Blogini siirtyminen uudelle alustalle on tuonut paljon uusia lukijoita, joille moderointilinjani ei ole ennestään tuttu. Olen pitänyt blogia yli viisi vuotta ja saanut suunnilleen kaiken kuviteltavissa olevan palautteen. Minulle on turha tulla mokeltamaan alkeellisimpia maahanmuuttovastaisia kliseitä ja Hommafoorumin mallikommenteista kopioituja vakiovastauksia. Ad hominem-kommentit poistan armotta, koska olen jo kuullut kaiken. Moderoinnista ei ole valitusoikeutta.

Ja ennen kuin kerrotte minulle maahanmuuttajien syyllistyvän ihan tukimuksen mukaan paljon kantaväestöä enemmän raiskauksiin, niin lukekaa täältä tilastotieteen alkeita.

Kommentit (96)
  1. Tai oikeasti riehujia kiinnostaa rasismin lisäksi se, että vaaleaihoiseen naiseen – hyvällä tai pahalla -saa koskea vain vaaleaihoinen mies.

    1. Sehän on myös rasismia, vain muhevasti seksismillä höystettynä.

    2. Juuri näin. Ja tämähän taas vain viestii siitä, kuinka yhä nykypäivän Suomessa naisia katsotaan valkoisen miehen omaisuutena. Purr purr

      1. Et voi olla tosissasi? Ymmärsitkö edes mitä kirjoitit?

  2. Hienoa, että tuot sinnikkäästi esille tosiasiat. Rasistinen mellastaminen on aikamme vastenmielisimpiä ilmiöitä.

Kommentointi suljettu.