“Maahanmuuttokriittisten” sananvapauskäsitys

Maahanmuuttokriittisiksi itseään sanovat rasistit ovat kovia vaatimaan sananvapautta. Tiedättehän: Näistä asioista on saatava puhua! Vaadimme avointa dialogia!

He haluavat puhua itse ja estää toisia puhumasta. He haluavat itselleen rajoittamattoman oikeuden suoltaa ihan mitä tahansa roskaa, mutta estää faktatietojen kertomisen. Monilla heistä ei ole kykyä ajatella itsenäisesti eikä pukea ajatuksiaan sanoiksi. Tämän kyvyttömyytensä takia he turvautuvat kaikkiin mahdollisiin keinoihin estääkseen asiallisen keskustelun.

He tukkivat sähköpostit laumahyökkäyksillä. He ryntäävät pilaamaan jokaisen lehtiuutisen kommenttioston Jussi Halla-ahon jo aikoja sitten opettamalla spam and destroy-taktiikalla. Se on sitä, että isolla joukolla suolletaan kommenttiosasto täyteen Jussi Halla-ahon ajatuksia ja muita kaikkein rasistisimpia ja typerimpiä väitteitä, jolloin järkevä keskustelu käy mahdottomaksi. Heikoiksi arvelemiaan he uhkailevat suoraan väkivallalla.

Minulla on ollut riesanani jo monta vuotta kovasti motivoitunut ns. maahanmuuttokriitikko. Hän on käyttänyt suunnilleen kaikki kuviteltavissa keinot häiritäkseen aiempia blogejani ja Facebook-profiiliani. Hän on yrittänyt uhkailla, kiristää ja mielistellä. Hän on tehnyt kömpelöitä pilakuvia minun aikajanaltani ottamistaan kuvista ja irvinyt ulkonäköäni. Hän on perustanut useita Facebook-sivuja ihan vain minun loukkaamistani varten. Hänen tänä kesänä keksimänsä keino on ilmiantaa valokuvia Facebookille tekijänoikeusloukkauksina.

Se on helppoa, koska Facebook ei halua sotkeentua tekijänoikeusriitoihin. Se poistaa minkä tahansa kuvan, jonka tekijänoikeudet joku keksii väittää omistavansa. Ilmoittajan nimen ei tarvitse olla oikea eikä nimellä tarvitse olla edes Fb-profilia. Riittää, että tekaistulla nimellä on toimiva sähköpostiosoite ja sehän on helppo perustaa.

Viime yönä oli Fb-taas poistanut illalla poistettujen tilalle lataamani kansikuvat sekä henkilökohtaisesta Fb-profiilistani että blogini Fb-sivulta. Yksi niistä kuvista muuten oli tämän blogin päällyskuva, johon tekijänoikeus on selvästi merkitty kuuluvaksi eräälle elävän elämäni kaverille. Hänen nimensä ei ole Sergei Kamenski, kuten oikeuksien omistajaksi ilmoittautuja itsensä esittelee:

Näyttökuva (381)_snip

Tämä ihminen on sekoitus ilmeistä mielenterveysongelmaa, elämänhallintansa menettänyttää surkimusta ja ns. maahanmuuttokriittistä nettiaktiivia pahimmillaan.  Hän on pahimman lajin stalkkeri, joka seuraa koko ajan sekä minun että sattumanvaraisesti valitsemiensa kavereideni Fb-profiileja, kuvaa niitä ja kopioi valokuvia omiin sairaisiin tarkoituksiinsa. Hän käyttäytyy kuin hylätty rakastaja, joka vainoaa rakkautensa kohdetta. Olen hänelle päähänpinttymä, Varisverkoston ja vasemmistoanarkistisen salainen johtaja ja kokonaisen maanalaisen puna-armeijan päällikkö.

Hän sanoo itseään ylpeästi maahanmuuttokriittiseksi. Hän on yhdistelmä röyhkeyttä, voittamattomuusharhoissaan elävää nettisankaria ja uhrina vinkuvaa kitisijää. Tuolla ylemmäs linkkaamallani Fb-sivulla hän useaan eri otteeseen kertoo olevansa vain puolustautuva uhri. Oikeasti hän on nettimaailman rotta, joka nakertaa koko netin luotettavuutta.

Miksi kerron tästä yhdestä tapauksesta? Siksi, että ns. maahanmuuttokriitisten joukossa on paljon tällaisia todellisuudentajunsa menettäneitä nettiaddikteja.  He haluavat valloittaa tämän heille niin rakkaan netin. He kokevat itsensä sotureiksi, joiden uljas taistelu oikeuttaa maahanmuutosta faktaa kirjoittavien sananvapauden estämisen.

Tosiasiassa he ovat vain alhaisia ja säälittäviä paskahousuja. He eivät suostu ymmärtämään, että heidän sananvapauteensa ei kuulu muiden sananvapauden estäminen.

Kommentit (32)
 1. Vainoojasi kaltaiset ihmiset määrittelevät toiminnallaan sitä, millaiset ihmiset ovat “maahanmuuttokriittisiä”. Eipä tuo määritelmä juuri imartele ryhmään vapaaehtoisesti kuuluvia.

  1. Vapaaehtoinen halla-aholainen. ‘MM-kriittisyys’ on Jussin oma eufemismi Apartheidille.

 2. Anssi Ylönen
  28.8.2015, 10:11

  Itsehän pääsin samaisen Sergein kohteeksi sen jälkeen, kun kommentoin “uutista” liittyen tähän blogiin eräällä MV-lehti -nimisellä sivustolla.

  http://i.imgur.com/fFxC43O.png

  Nyt kun kyseessä on laajamittainen ja toistuva häirintä, niin onkohan tästä tehty yksilötasolla x kappaletta rikosilmoituksia vai voisinko suoraan ilmoittaa tutkivalle taholle, että olen myös asianomistajana viestinnän häirintä ja tekijänoikeusrikoksissa?

  1. sakutimonen
   28.8.2015, 10:28

   Minä olen tehnyt rikosilmoituksen jo yli kuukausi sitten ja täydentänyt sitä koko ajan näillä uusilla tempauksilla. Toivoisin mahdollisimman monen tämän saman Sergein uhriksi joutuvan tekevän ilmoituksen, jotta poliisi voisi keskittää tutkinnan yhteen paikkaan.

Kommentointi suljettu.