Suvakin kääntymys

Kun nyt aloitin taas kerran roskajulkaisu MV:n ruotimisen, niin laitetaan perään toisen valheen oikaisu.

MV hehkutti suvaitsevaisen Niinan tarinaa. Tämä Niina tilitti Facebookissa ristiriitaisia tuntojaan, jotka hänessä oli herättänyt viikon kestänyt työskentely Kirkon Ulkomaanavun avustustyöntekijänä Torniossa. Turvapaikanhakijat käyttäytyvät sikamaisesti ja muutenkin usko on mennyt.

mv nina 1

mv nina 2

Laitan vielä alkuperäiset kommentit Niinan profiilista, jotta uskotte kyseessä olevan saman henkilön:
11221817_10204963973607646_8212423319328085623_n

Kirkon Ulkomaanapu ei työskentele Torniossa olevien turvapaikanhakijoiden kanssa eikä tätä Niinaa ei ole olemassakaan. Hän on täysin keksitty henkilö. Hänen Fb-profiilinsa on avattu 2013, mutta sen jälkeen siellä onkin ollut hiljaista ihan näihin päiviin asti.

Katsotaanpa tätä Niinaa:

12002880_10153630185742173_4801784417790124383_n

Profiilikuva vie kuvahaulla venäläiselle Facebookia vastavaalle sivulle  ja taustakuva on suoraan ulkomaalaiselta seksivaatteiden myyntisivulta. Kirkon Ulkomaanavulla on siis melko räväkkä tyttö avustustyöntekijänä Torniossa. Uskokoon ken tahtoo.

Tämä ihmisten huiputus on paisunut uskomattomiin mittoihin. Ja aina löytyy niitä, jotka haluavat uskoa. Tämäkin tarina vetoaa syvästi juuri niihin, jotka ovat kaivanneet jotain tällaista ja näitähän ilmestyy tilaustyönä. Olisihan tämä monen mielestä mahtava juttu, jos se olisi totta. Ja kun se ei ole totta, niin MV tarjoilee sen totena.

Mitä muuten veikkaatte, mahtaako Niinan Fb-sivu olla vielä aamulla olemassa?

 

Kommentit (249)
 1. Markku T Koivisto
  21.9.2015, 00:15

  Niina Salmista ei ole olemassakaan. MV on muutenkin paskasakki.

  1. Mitähän Darya Kamalova mahtaa miettiä kuvansa käytöstä Niina Salmisen nimellä tekaistussa valeprofiilissa?

   Kirjoitan Daryan (Дарья Камалова) nimen viestiin, jotta löytää nimeään kuuklaamalla tänne. Darya on joku bloggaaja ja valokuvaaja, naimisissa italiaanon kanssa.

  2. Niina Salminen oli huono tsoukki, mutta sinänsä se mitä hän sanoi, ei kauheasti poikkea siitä mitä saa kuulla aitojen avustustyöntekijöiden suusta. SPR/seurakuntalaiset Torniossa sanoi vähän samantyyppisiä asioita, ei ehkä ihan noin kärjekkästi. Kuulemma apu ei kelpaa. Eihän tuolta matkakeskuksesta varsinaisesti mitään ryysyläisiä lapa, joten tässä on valtamedia kyllä höynäyttänyt vähän kaikkia. Myös SPR:ää. Luullaan, että siltä on joku massiivinen oikeiden sotapakolaisten vyöry tulossa kun oikeasti tänne vyöryy tällä hetkellä somen innostamana irakilaisia nuoria miehiä, joita on houkuteltu luxus-asuntolupauksilla ja blondi-tyttöystävällä Pohjolan perukoille.

   Ken osaa arabiaa, voi somesta itse lukea mistä tässä oikeasti on kyse. Sivuja on aika paljonkin, laitan yhden. Arabian osaaja löytää kyllä itsekin lisää, siihen minua tarvita vaatimattoman kielitaitoni kanssa.

   https://www.facebook.com/groups/yaserabass85/?pnref=lhc

   Vinkki: kannattaa katsoa noiden matkaanlähteneiden face profiileja, osasta käy aika tarkkaankin ilmi millaista elämää Irakissa on eletty ennen matkaanlähtemistä – ei siellä missään kurjuudessa tai kiväärinperän alla ole elelty.

   1. Saku Timonen
    21.9.2015, 12:04

    SPR:n ja Kirkon Ulkomaanavun avustustyönteklijöillä on ehdoton vaitiolovelvolisuus, joten sinäkään et ole kuullut heitä aitoja tarinoita. Voit mennä takaisin MV:n sivulle muiden valehtelojoiden joukkoon.

    1. Kylläpä se Saku on sillä tavalla, että se vaitiolovelvollisuus koskee vain tulijoiden henkilökohtaisia asioita. Ei heitä mikään kiellä kommentoimasta esim. sitä, kuinka avun tarjoamiseen suhtautuduttu (ns. yleinen kysymys) Lisäksi kun kyse on ns henkilökohtaisista tutuista, niin puheet ovat luottamuksellisempia. Kun tuntee ihmisiä, niin saa kuulla asioita.

     Kovinpa sulla Saku tuntuu olevan pinna kireällä tämän kanssa? Aistinko pientä raivoa ilmassa tuon viimeisen kommettisi johdosta?

     Suosittelen, että vilkaiset sinne arabiankieliseen someen nyt Saku. Jos sulla kyvyt riittää. Sieltä paljastuu mielenkiintoisia seikkoja ja aika pitkälle totuus tästä kansainvaelluksesta.

     1. Saku Timonen
      21.9.2015, 12:31

      Vaitiolvelvollisuus on laaja ja koskee kaikkea mitä tapahtuu vastaaonottokeskuksissa. Kysy vaikka Kirkon Ulkomaanavulta tai SPR:ltä. Osaatko itse arabiaa? Minä en.

     2. Jahas…se puuttuu ”vastaa” nappi kokonaan Sakun viestistä tuossa alla.

      No kommentoin tähän: En ole puhunut VOK:sta mitään. SPR:n työntekijöitä (tuttujakin) on ollut ihan Tornion matkakeskuksen edustalla joka päivä, on varmaan tänäänkin. Ei heillä mitään vaitiolovelvollisuutta asioista ole.

      Sen kyllä käsitän, että suvakit yrittää laittaa sordiinot päälle näissä asioissa ihmisille. VOKkien työntekijät ei mukamas sais puhua mitään hulluuksista mitä ne näkee ja kokee.

      On mulla sitäpaitsi tuttuja Ruotsin puolellakin jotka käy sikäläisissä VOKeissa opettamassa mm. ruotsin kieltä. En ole kysynyt, että ovat vaitiolovelvollisia, mutta voinpa kysyä. Ainakin ovat vähän vinkanneet, että villiä on meno sielläkin.

      Saahan sitä kertoa jos ei kiinni jää – ja minähän en kerro koskaan lähdettä vaikka kidutettaisiin.

      Arabiasta, jep, jonkinlainen taito on. Sori vaan Saku ettet osaa, sehän selittääkin paljon. Täällä säkki päässä pimeässä möyryät kun facesta voisit itse lukea mitä nää tulijat puhuu keskenään. Aikamoista läppää muuten.

      1. Saku Timonen
       21.9.2015, 14:47

       On vaitiolovelvollisuus. Jos joku kaverisi sinulle juttuja kertoo, niin hän on kelvoton tehtäväänsä.

     3. Heipputihei
      23.9.2015, 11:16

      Jätän tämän vain tähän:
      ”Jokainen auttamistehtäviin osallistuva vapaaehtoinen on vaitiolovelvollinen.
      Vaitiolovelvollisuus koskee nähtyjä ja kuultuja tilanteita, autettujen henkilöllisyyttä sekä
      myös viranomaisyhteistyön kautta saatuja salassa pidettäviä tietoja liittyen esim.
      viranomaisten toimintaan. Vaitiolovelvollisuus koskee vapaaehtoista myös hänen
      vapaaehtoisuutensa päättymisen jälkeen.
      Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että vapaaehtoinen ei voi ilmaista ulkopuolisille tietoja
      autetuista henkilöstä. Hän ei voi myöskään käyttää kuulemiaan tapauksia tai ”caseja”
      esimerkkeinä julkisissa keskusteluissa, esitelmissä tai kirjoituksissa ilman asianomaisen
      lupaa. ”
      https://rednet.punainenristi.fi/system/files/page/SPR%20Salassapitositoumus.pdf

     4. Ei ihmisen tarvitse kulkea ryysyissä saadakseen apua. Samalla tavalla avun tarvitsijoissa voi olla esim. korkeasti koulutettuja henkilöitä kuin lukutaidottomiakin. Esim. lääkäreitä vainotaan ja kiristetään usein. Pitäisikö apua saavan henkilön jättää vaihtovaatteet ja puhelin kotiin apua saadakseen? Jos pakenee henkensä edestä, ei tällaista mieti…

    2. Itse kuulin (väkisinkin, tahtomattakin) tänään Tampereella kahvilassa, kahden naisen keskustelemana viereisessä pöydässä, että turvapaikanhakijoilla ei ole kuulemma ollut mitään halal-liha vaatimuksia siinä vastaanottokeskuksessa, josta toinen nainen oli töissä. Sanoi, kun kuuntelin, että monet ovat ottaneet pelkkää riisiä ruoaksi ja jättäneet kasvisruoan syömättä, jota ollut tarjolla.

     Että tämän perusteella noilla työntekijöillä ei ole mitään ehdotonta vaitioloa. Nuohan ovat täysin yleisen tason juttuja, ei henkilökohtaista kenestäkään.

     1. Haluaisin kanssa saada narautettua jumalanterveet Sipilöineen kaljan kittaamisesta ja television katselusta. Onko kukaan kuullut tai nähnyt?

      Islamofobinen diversiotekniikka — halal. Juorujen levittäminen on se toinen.

    3. Merja Autio
     23.9.2015, 10:10

     Miksi ei suomen kansalainen saa tietää minkälaisista oloista tänne tullaan,kun kerran minunkin veroeuroilla kustannetaan pakolaisten ylläpitoa. Jokaisessa mielipiteessä on aina hiven totuutta mukana vaikka vääristelyä puoleen ja toiseen näkeekin. En vastusta pakolaisten auttamista,mutta mitkään maailman varat eivät riitä pelastamaan kaikkia maapallon kansalaisia. Valitettavasti kaikki eivät kuitenkaan ole turvapaikan tarpeessa olevia ja eri uskonnon ja kulttuurin omaavat eivät sopeudu tänne. Sehän on jo niin monessa maassa todettu. Miksi pitää kulttuurit sekoittaa mitä hyötyä siitä on! . Eikö olisi ihan mukava, että kulttuurit olisivat erilaisia eri maissa kunhan jokaisessa maassa ihmisarvo säilyy. Kunkin maan kansalaisten on itse opittava elämään sovussa omassa maassaan keskenään uskonnosta, poliittisesta taustasta tai kansallisuudesta riippumatta. Kyllä suomessakin on ollut vainoja ja sisällissotaa ja itse olemme suurimmalta osalta hyvinvointimme luoneet ja oppineet elämään suurinpiirtein sovussa. Kun suomalaiset lähtivät työtä hakemaan amerikasta aikanaan ei siellä yhteiskunta auttanut vaan jokaisen oli itse paikkansa ja toimeentulonsa hankittava. Samoin ruotsiin menijät. Kunkin valtion kansalaisten on itse löydettävä tiensä ulos konflikteista. Ainoa huono puoli asioissa on nuo eri valtiot jotka menevät ja vievät aseita lisää (puututaan ulkopuolelta liikaa konlikteihin ja siitä ne vaan paisuvat) tappelijoille mikä ei edistä rauhanomaista rinnakkaiseloa vaikka onhan se niin, että pienempää on autettava olkoon ihminen tai pieni valtio jos isompi käy päälle. Tämä on tälläistä pohdintaa, joten älkää heti ampuko mielipiteitäni alas, koska jokaisella pitää olla oikeus niihin tuomitsematta. Ajatuksia tämä herättää joka tapauksessa ja mielipiteitähän maailmassa riittää.

     1. Saku Timonen
      23.9.2015, 10:26

      Saahan sen tietää millaisista oloista pakolaiset tulevat, ei siihen ole mitään estettä. Pitää kuitenkin muistaa, että kaikki oikeat pakolaiset eivät ole köyhiä eivätkä kaikki köyhät oikeita pakolaisia. Turvapaikkaa on kuitenkin Geneven pakolaissopimuksen mukaan jokaisella oikeus hakea. Kunkin maan viranomaiset sitten tutkivat onko turvapaikan myöntämiselle edellytkset ja jos ei ole, niin hakija käännytetään.

     2. Suomi on osa kansainvälistä yhteisöä ja on myös ratifioinut kv-sopimuksia ja tehnyt EU-päätöksiä, joiden mukaan Suomi hoitaa pakolaistilanteesta oman osansa. Sellaista tilannetta ei ole, eikä tule, jossa ei pakolaisia tulisi ollenkaan. Suomeen nyt tulevien turvapaikanhalijoiden määrä on toki suurempi kuin esim. edellisinä vuosina, mutta pieni moneen muuhun läntiseen EU-maahan verrattuna. Suomea ei voi irroittaa kansainvälisestä yhteisöstä ja Suomea sitovat kv-sopimukset. Suuri osa turvapaikanhakijoista saa turvapaikan ja he jäävät asumaan, elämään ja työskentelemään tänne. Jos tilanne pelottaa, niin kannattaa varmaan työstää omia irrationaalisia pelkojaan. Suomen kansainvälistä politiikkaa ei voida tehdä ihmisten irratoinaalisten pelkojen ja ennakkoluulojen pohjalta. Täällä noudatetaan lakeja.

   2. Maanpakoon voi lähteä valtiojohtoakin, jos tilanne tulee vastaan. Näinhän on myös tapahtunut.

    Sama kuin jos joutuisimme Suomesta jostain syystä pakenemaan.

    Lisäksi näin pitkälle ei pääse ilman, että on varaa paeta. Käytännössä lähes kaikki pakenevat maan sisällä kodeistaan muualle.

    Kun tänne siis tulee keskiluokkaista, keskimäärin pitkälle koulutettua porukkaa joka osaa myös vaatia palveluita ja joilla on ammattipätevyys niin heidän sopeuttamisensa pitäisi olla ykkösprioriteetti.

    Sinänsä paradoksaalista vaatia, että pakolaisten olisi oltava mahdollisimman köyhiä ja huonosti toimeentulevia, ja samalla valittaa kuinka paljon tämä maksaa. Tämä on yksi paradoksi monista.

    Se, että he ovat parempaa väkeä on yksinomaan erittäin hyvä asia. Eikö näin?

    1. Pakolaisjoukon laajentuminen todellisessä hädässä olevien lisäksi parempaa elintasoa etsiviin on sitä kautta ongelma, että tuo lisää pakolaismääriä voimakkaasti. Vaikka taskussa olisikin muutama tuhat dollaria, niin ei sillä pitkälle pötkitä ja sen loputtua pakolaismassa on verovarojen varassa. Ei ole mitään paradoksia.

     1. Miljoona suomalaista elää jo ulkomailla opiskellen, työtä tehden tai eläkepäivä viettämässä. Tai sitten pelkästään veropakolaisina. Tässä kohtaa isämmaallisten leijonkoruja kantavien paheksuntaa ei kuulu lainkaan, miksihän ei?

      En nyt väitä lainkaan etteikö pakolaiskysymys olisi nyt Euroopassa hankala, mutta ei se mikään ylivoimainen homma ole organisoida toimivaksi. SPR:llä on runsaasti ammattitaitoa ja kokemusta kriisialueillakin työskenetelystä, joten: jos SPRää ryhtyy kritisoimaan ilman minkäänlaista kompetenssia niin se on mukamututietoa joka kannataa jättää ihan omaan arvoonsa.

    2. Vai, että tällainen sivu. Herra Timonen näyttää hirttäytyvän siihen vaitiolovelvollisuuteen kovasti. Ihmiset eivät sitä aina kuitenkaan noudata. Vaikka kyseinen ketjussa tarkoitettu profiili varmaan onkin tekaistu.
     Mitenkäs on herra Timonen lehtitietojen mukaan kannatatte tasa-arvoa pitääkö paikkansa?

     Puolueenne ei ole kuitenkaan saanut aikaiseksi Suomalaisille asunnottomille asuntoja, vaikka se oli juuri hallitusvastuussa.
     Suomalaisia asunnottomia on reilu 7000.
     SPR saa valtion rahoitusta, mutta suomalaisille asunnottomille, ei vuokrata ”hätämajoituksena” esimerkiksi laivoja.

     Kun olet kuntasi päättävissä elimissä, niin vaikutappa siihen, että kuntaasi kutsutaan asumaan myös suomalaiset asunnottomat ja heille järjestetään asunnot. Nuo pääkaupunkiseudun kunnat kun rikkovat Myös perustulain 22 pykälää 6 pykälän lisäksi.

     Etkö oikeasti olekaan tasa- arvon kannattaja?

     1. Saku Timonen
      23.9.2015, 16:59

      Einari on hyvä ja kantelee noiden kuntien viranomaisten toiminnasta. Minä olen 5 000 asukkaan kunnan valtuutettu ja kunnanhallituksen jäsen enkä todellakaan laadi pääkaupunkiseudun kuntien linjauksia. Ja vielä vähemmän koko SDP:n.

     2. Marja Kurenniemi
      24.9.2015, 03:18

      Marja
      Asunnottomien määrä on jatkuvasti laskenut, kiitos Suomessa tehdylle oikean suuntaiselle työlle. Tämänkin ponnistelun takana ovat suvakit, eivät vihakit.

   3. Turkin kautta esimerkiksi kulkee paljon pakolaisia, joilla on todellinen hätä. Mukana on myös paljon lapsia ja naisia, oikeasti ryysyisiä, hädänalaisia. Minua on kovin jäänyt mietityttämään se, mihin ne kaikki heikot naiset ja lapset jäävät? Vai onko matka Suomeen heille liika raskas ja vain hyväkuntoisilla on voimia matkustaa Pohjoismaihin asti. Näin kuvia Kos saarelta, myös siellä naisia ja lapsia, kuvien perusteella voisin sanoa todellakin apua tarvitsevia, mutta ei heidän kaltaisiaan ei Suomen rajoilla näe. Asun lähellä pakolaiskeskusta. Joitakin hädänalaisia naisia olen joukossa tavannut. Heistä ei ole koskaan mitään häiriöitä alueellamme. Mutta nämä 20-35 v miehet! Kesällä yli 10 vuotiaita tyttöjä ei voinut laskea uimarantaan yksin, sillä nämä hädänalaisten miehet ahdistelevat joukolla tyttölapsia, ja viheltelivät heille rannalla. Aina oli joku aikuinen laitettava tyttölasten kanssa uimarantaan. Onko tämäkään ihan oikein? Henkilökohtaisesti en vastusta pakolaisia millään tavoin, kunhan tarkoitusperä maahantulolle vain on oikea.

    1. PeelsePuupi
     26.9.2015, 00:50

     Arvoitus: pieni lapsi, vanha pappa, raskaana oleva nainen ja n. 20 – 35 vuotias mieshenkilö osallistuivat ultrajuoksukilpailuun Lähi-Idästä Pohjolaan. Kuka ehti perille nopeimmin? Rasistin mukaan oikea vastaus on: ei ainakaan 20 – 35 vuotias mies (koska se sattuu rasistiseen hipiääni).

  3. MV-lehden jutut voivat olla tosia, tai epätosia. Usein mukana on myös videoita, jotka eivät voi olla epätosia, mutta niistä kirjoitettu tarina voi olla. Vastuu jää kuulijalle, MV-lehti on pienen piirin ja budjetin pyörittämä ja toki pieni piiri ajaa omaa agendaansa ihan kuten iso piirikin kuten HS, IS, IL yms. jotka estivät ihmisten mielipiteiden vaihtamisen kommentoinnin estämällä. Eihän sitä tiedä, vaikka Sakukin tälle linjalle lähtee ja alkaa ajamaan omaansa ja image-lehden linjaa julistamalla kommentoinnin kieltämällä.

   1. Kerran valehtelija, aina epäluotettava. En lue kuin julkaisuja, joihin voi luottaa edes pääsääntöisesti. MV on pääsääntöisesti ei-luotettava. Lisäksi sen kielenhuolto ja ulosanti on silkkaa sontaa.

    1. Tällä periaatteella kaikki Suomen mediat on epäluotettavia ja näin se onkin.

     1. Vaikka MV on sontaa, se ei tietenkään tarkoita että muita hyviä julkaisuja ei voi lukea. Se ei itse asiassa kerro muiden laadusta mitään. Ainoastaan jää kaipaamaan jotain parempaa. Onhan netissä paljonkin muuta suositeltavampaa. Niitä löytyy helposti.

    2. Tässä tulee hyvin esille tämä ”suvaitsevissa” kumpuava raivo ja ihmisviha:

     ”On vaitiolovelvollisuus. Jos joku kaverisi sinulle juttuja kertoo, niin hän on kelvoton tehtäväänsä.”

     Todellako? Varmaan ovat sitten kelvottomia ihmisiäkin ja laittaisit heidät uuniin?

     ”Kerran valehtelija, aina epäluotettava. En lue kuin julkaisuja, joihin voi luottaa edes pääsääntöisesti. MV on pääsääntöisesti ei-luotettava. Lisäksi sen kielenhuolto ja ulosanti on silkkaa sontaa.”

     Totisesti! No tähän voisi sitten linkata joka ikisen median kohdalla yhden virheellisen uutisen jossa on joko mennyt lankaan tai erehtynyt. Eli mihinikään mediaan ei pidä luottaa, mikä on muuten totta 😉

     Aina pitää tarkistaa ja selvittää taustat. Jos vähänkään omaa älynlahjoja ja käsittää mistä koko MV-lehdessä on kyse (sosiaalinen uutisportaali) käsittää myös sen ettei kahdella erillisellä siellä olevalla jutulla ole välttämättä keskenään mitään tekemistä. MV-Lehti on puoliavoin kansalaisten äänitorvi johon voi kuka tahansa tehdä jutun ja se saa osakseen vain kevyen tarkistuksen (resurssien puitteissa). Joukossa on niin ufo juttuja, silkkaa paskaa, äärimmäisen vahvoja mielipiteitä kuin todellista asiaa ja paljastuksiakin. Konseptin puitteissa tämä on ymmärrettävää ja vaatii lukijalta vielä hieman enemmän aivoja kuin perus valtamedia propanpagandan sulattelu.

     1. Ovatko Jim Jones ja David Koresh sinulle tuttuja? Alat muistuttaa lahkolaista.

      Uskokaa nyt jo, MV kusettaa teitä.

   2. ”MV-lehden jutut voivat olla tosia, tai epätosia.”
    No tässähän jo ensimmäinen valhe tulikin, eli blogin kutsuminen lehdeksi.

    1. MV-lehteä kutsutaan lehdeksi koska blogin (tai Mikä Vittu se oikeasti onkaan) nimi on ”Mitä Vittua -lehti” ja koska se nousi alunperin esille parodioiden Iltalehtä ja kaikkia sen turhia lööppejä, se nyt vaan mielletään lehdeksi.
     Aina on joku jonka on pakko päteä.
     Nyt se olit sinä.
     Ja sitten minä.
     Seuraava esittäköön oman mielipiteensä asiasta totena ja jatkakoon tätä sontaa.

   3. Miten niin ”HS, IS, IL yms. estivät ihmisten mielipiteiden vaihtamisen kommentoinnin estämällä”? Keneltä tuossa vietiin sananvapaus tai mielipiteen ilmaisun vapaus? Ei keneltäkään. Mölyapinoiden mekastus jatkuu ihan entiseen malliin, mutta jollain muulla alustalla, kuten Facebookissa. Ei Hesarilla tai muilla ole minkäänmoista velvollisuutta antaa möykkääjille foorumia ajatustensa julkaisemiseen.

    Eivätkä kommenttien sulkemisesta valittamisessa edes ole kyse tuosta. Mölyapinat ovat raivoissaan, koska heiltä vietiin yleisö. Tämä saattaa tulla uutisena, mutta kenelläkään ei ole oikeutta yleisöön – eikä ketään voi pakottaa kuuntelemaan muiden mielipiteitä.

    1. Saku Timonen
     21.9.2015, 15:26

     Korvien sulkeminen mölyapinoiden mekastukselta on kulttuuriteko.

     1. Saku Timosen suun teippaaminen kiinni jesarilla on kulttuuriteko.

      1. Saku Timonen
       22.9.2015, 19:47

       Niinhän te ns. maahanmuuttokriittiset haluatte puolustaa sananvapautta. Tukkimalla toisten suut. Tuolla kommentillasi onnistuit vain poistamaan itsesi tästä blogista. Hyvästi.

     2. Mistä tuollainen viha?

      1. Saku Timonen
       23.9.2015, 19:00

       En minä vihaa ketään.

    2. HS, IS ja IL nyt sattuvat olemaan ainoat laajalle levinneet julkiset mediat Suomessa, joissa suomalaiset voisivat jonkinasteista kansalaiskeskustelua, tai vuorovaikuttamista harjoittaa. No enää eivät voi suomalaiset näin tehdä, kun mediat kääntyivät sensuuriin.

     Jäljelle jää enää FB ja blogit, joissa suomalaiset voivat mielipidevaikuttaa. YLE:n sivuillakaan kommentointia ei taida voida harjoittaa, vaikka kyseessä onkin jokaisen suomalaisen verovaroista rahoitettu media.

     1. ”Jäljelle jää enää FB ja blogit, joissa suomalaiset voivat mielipidevaikuttaa. YLE:n sivuillakaan kommentointia ei taida voida harjoittaa, vaikka kyseessä onkin jokaisen suomalaisen verovaroista rahoitettu media.”

      Näin se Juhani on. Face on tällä hetkellä paras tapa saada jotenkuten neutraalisti tietoa näistä asiosta.

      Yleisradiosta sen verta, että heidän ei kuulukkaan olla neutraali. Heillä on lakiin kirjoitettu velvollisuus mokuttaa meitä eli kirjoittaa vinksahtaneita uutisia ja tuottaa vaaleanpunaista höttösisältöä tämän multi-kulttuurin ympäriltä.

     2. ”Jäljelle jää enää FB ja blogit, joissa suomalaiset voivat mielipidevaikuttaa.”
      Vessojen seinät on ihan hyviä kanssa tähän tarkoitukseen

     3. Lasse T:n suurin erwhdys on kuvitella, että facebookista saa neutraalia tietoa. Siellä ihmiset jakavat omiin tarkoitusperiinsä sopivia artikkeleita tai ”faktoja” ottamatta selvää niiden paikkansapitävyydestä. On esim jaettu kuvia ”suomeen tulleista turvapaikanhakijoista”, jotla eivät oikeastaan ole turvapaikanhakijoita, saati koskaan käyneet Suomessa. Joku näitä valheita tehtailee. Ja facebookin luotettavuuteen liittyen lue ylläoleva artikkeli.

    3. Lainsuojaton
     24.9.2015, 22:51

     ”Tämä saattaa tulla uutisena, mutta kenelläkään ei ole oikeutta yleisöön – eikä ketään voi pakottaa kuuntelemaan muiden mielipiteitä.”

     Olet aivan oikeassa. Meillä ei ole ihmisoikeuksia.

     1. Saku Timonen
      24.9.2015, 23:00

      Yleisön saaminen ja pakottaminen kuuntelemaan ei ole ihmisoikeus.

 2. Patterihaan mumma
  21.9.2015, 00:19

  Pelkkää ilkeää kirjoittelua, jolla halutaan saada turva´paikanhakijat valehteliksi paskiaisiksi tai raiskaajiksi tai hyväksikäyttäjiksi tai miksi tahansa, joka on tuomittavaa. Saavat enemmän avustuksia kuin suomalaiset ja varastelevat kaupoista. Mitä tahansa ikävää.

Kommentointi suljettu.