Uuninpankkopoika Saku Timonen
Uuninpankkopoika Saku Timonen

Sakeaa soppaa

Olette varmaankin  joskus tehneet vaikkapa makkarasoppaa isolla kattilalla ja lämmittäneet sitä monta kertaa. Jos siihen ei lisää vettä, niin joka lämmityskerralla soppa vähenee ja sakenee, kunnes se alkaa muuttua puuroksi.

Vähän samalla tavalla on käynyt ns. maahanmuuttokriitikoiden tarinoiden. Heidän ajatuksensa ovat muhineet yhdessä ja samassa kattilassa jo niin kauan, että niistä on jäljellä enää erittäin sakeaa puuroa. Se alkaa olla jo niin paksua, että normaalilla ajattelulla varustettu sitä kavahtaa, mutta ns. maahanmuuttokriittiset eivät itse huomaa puheissaan mitään outoa. He eivät huomaa, että hutussa ovat jäljellä enää uskomaton typeryys, salaliittoteoriat ja suoranainen yllytys väkivaltaan höystettynä erittäin huonolla maulla.

Sosiaalinen media vilisee toinen toistaan kamalampia turvapaikahakijoiden tekemiä tai ainakin aikomia rikoksia, joista poliisi ei ole kuullut mitään. Tämä tosiasia ei hidasta kerrontaa, koska sehän on selvä todiste poliisin suun tukkimisesta. Turvapaikanhakijoiden saamien tukien runsautta todistavia tiliotteita on löytynyt pankkiautomaattien roskiksista. Turvapaikanhakija ei voi avata suomalaista pankkitiliä ennen kuin on saanut oleskeluluvan, mutta tätä on turha kertoa. Se on suvakkien mädätystä ja valehtelua. Verkkojulkaisu MV on näyttänyt ihan kuvan, jossa turvapaikahakija rehvastelee saamillaan rahoilla. Laskutaitoinen huomaisi, että rahaa oli 315 euroa eli vastaanottorahan verran ja se maksetaan käteisenä juuri siksi, että pankki ei avaa turvapaikanhakijalle tiliä.

Pelkoa ja hysteriaa lietsotaan siihen malliin, että ihmetyttää mitä nämä ihmiset pelkäsivät ennen kuin tuli turvapaikanhakijoita. Luultavasti toisiaan ja susia.

Näiden ihmisten oma pelko ja toisten lietsominen pelkoon ovat naksauttaneet jotain heidän päässään. Vai mitä pitäisi ajatella tällaisista ilmeisen tosissaan kerrotuista jutuista?

12107259_10207875043014918_9215868410616138841_n

12119105_1005258662859090_8512088696934473166_n

Uskooko joku ihan oikeasti, että turvapaikanhakijat valittavat kirkonkellojen soitosta ja kaupoissa myytävästä sianlihasta? Onko joku oikeasti niin tärähtänyt, että värjää lapsensa hiukset mustiksi vain estääkseen pakolaismiehiä kiinnittämästä häneen huomiota? Aikooko joku ihan tosissaan ruveta raahaamaan sianruhoja ja -päitä vastaanottokeskuksen ovelle?

Nämä ihmiset eivät todellakaan huomaa mitä ovat tehneet itselleen ja toisilleen näillä kauhutarinoilla. He ovat muodostaneet synkän, ihmisvihamielisen ja suorastaan verenhimoisen kultin, jonka puhkeaminen väkivaltaan on vain ajan kysymys.

Tai eihän se enää ole edes ajan kysymys. Siilinjärvellä heitettiin savukranaatteja majoituspaikan oveen ja yksi vastaanottokeskus on yritetty polttaa. Ns. maahanmuuttokriittisten mielestä tämä on normaalia itsepuolustusta maahantunkeutujia vastaan ja siis pakolaisten vika.

Ja tätä kansaa on joskus sanottu sivistyneeksi ja hyvin koulutetuksi.