Uuninpankkopoika Saku Timonen
Uuninpankkopoika Saku Timonen

Turvallisuusuhka

– Missään nimessä ei pidä leimata kaikkia turvapaikanhakijoita. Hyvä on se, että poliisi on onnistunut hyvin tehtävässään, kun se on saanut epäiltyjä kiinni.

Lindström haluaa rauhoitella kaikkia kansalaisia, mutta myös oman puolueensa kannattajia.

Näin uutisoi Yle oikeusministeri Jari Lindströmin lausunnon, jossa ministeri ensin sanoi turvapaikanhakijoiden olevan turvallisuusuhka ja samaan hengenvetoon toppuutteli kansalaisia oman puolueensa kannattajat mukaan lukien.

Kävi täsmälleen kuten viikko sitten sanoin.

Perussuomalaiset on puolueena suosinut rasistisia maahanmuuton vastustajia niin kauan, että kiukuttelevasta pikkulapsesta on kasvanut holhoojastaan piittaamaton hirviö. Se hirviö on onnistunut lietsomaan puolet kansasta pelkäämään ja vihaamaan turvapaikanhakijoita ja nyt joukon vastuullisuuteen pyrkivät johtajat juoksevat laumansa perässä yrittäen turhaan puhua sille järjen sanoja. Ei joukko kuuntele muuta kuin sen johtajan ensimmäisen lauseen, jossa puhutaan turvallisuusuhasta.

Koko päivän sosiaalinen media on vaahdonnut Raision raiskausepäilystä, jossa epäilty on turvapaikanhakija ja uhri 14-vuotias tyttö. Samoin Kempeleen tapauksesta on pidetty tasaista meteliä. Ääntä on lisännyt poliisin ilmoitus, jonka mukaan tänä vuonna poliisille on ilmoitettu kymmenkunta seksuaalirikosta, jossa tekijäksi epäillään turvapaikanhakijaa.

Jokainen näistä rikoksista on äärimmäisen tuomittava ja vastenmielinen, siitä olemme varmasti kaikki yhtä mieltä.

Tänään uutisoitiin myös toinen Raisiossa tapahtunut ja oikeudessa tuomittu rikos, joka jäi näiltä pauhaajilta huomaamaatta. Tuomittu 35-vuotias mies käytti seksuaalisesti hyväkseen lasta kahden ja puolen vuoden ajan.

En ole nähnyt tästä pidettävän meteliä. Miehen nimeä ja kuvaa ei ole julkaistu MV:ssä, kansa ei ole huutanut hirttotuomiota eikä poliitikkoja ole haastateltu.

Suomalainen pedofiili syyllistyi Thaimaassa kymmenen vuotta sitten noin 450 rikokseen, mutta muistaakseni oikeusministeriä ei asiasta haastateltu eikä kukaan vaatinut rajojen sulkemista Thaimaan suuntaan, jotta pedofiilit eivät pääsisi sinne tyydyttämään sairaita himojaan.

Kymmenkunnasta turvapaikanhakijasta huudetaan kovalla äänellä, mutta ei sanota mitään niistä noin tuhannesta vuosittaisesta kotimaisesta tapauksesta, jotka poliisi ja tuomioistuinlaitos saavat hoitaa ihan rauhassa.

tilastokeskus

Lähde: Tilastokeskus 

Raiskauksen uhrien tuntemuksista en minä osaa puhua, mutta onneksi monet muut osaavat. Tosin siinäkin on omat vaaransa. Eräs suomalainen nainen sanoi pari päivää sitten sosiaalisessa mediassa tulleensa 14-vuotiaana raiskatuksi, mutta toipuneensa siitä ilman että loppuelämä meni pilalle. MV teki hänestä ihan kuvien kanssa peräti kaksi ivajuttua, jonka kommmettiosoissa kymmenet suomalaisen naisen puolustajat toivoivat hänen tulevan uudelleen raiskatuksi ja tällä kertaa oikein isolla joukolla, niin alkaisi uskoa loppuelämän olevan pilalla.

Nämä tyypit sekä heidän suosijansa ja yllyttäjänsä ovat se todellinen turvallisuusuhka yhteiskunnalle. Juuri he ovat lietsoneet jo vuosia muukalaisvihaa ja saavat koko ajan ihan tavallisia ihmisiä hysterian partaalle. Nämä hurmahenget eivät tule lopettamaan edes sitten, kun tulee ruumiita.

Kyllä poliisi ja tuomioistuinlaitos hoitavat ne raiskaajat samalla tavalla kuin tähänkin asti, ihan ilman rähisevää roskajoukkoa ja nykyisin sen perässä epätoivoisesti ravaavia johtajia. Sitä en tiedä kuka saa hillittyä näitä kansankiihottajia. Luultavasti ei enää kukaan.