Provokaattorin aapinen

Yhä vieläkin näkee aloittelevia ns. maahanmuuttokriittisiä, jotka provosoituvat itse keksimistään valheista ja yrittävät provosoida muitakin. Heidän tarinansa ovat sellaisia, että suurin osa ns. maahanmuuttokriittisistäkin jo nykyisin tietää niiden olevan valheita. Laitetaan kaksi esimerkki

12313988_10153474396628778_4074510291875739461_n

rr

Nämä tarinat on niin moneen kertaan todistettu valheiksi, että niihin uskovat enää vain aloittelijat. Minkään kunnan sosiaalitoimi ei jakele maksusitoumuksia asiakkaan toiveiden mukaan eikä turvapaikanhakija onnistu vuokraamaan autoa ilman suomalaista henkilötunnusta. Poliisi ei myöskään vaikene rikoksista hirveän kahakan pelossa, vaan ainostaan tarvittaessa tutkinnallista syistä.

Ei, nämä jutut eivät enää uppoa. Onneksi ilmeisen asiantunteva provokaattori antaa netissä ohjeita koulukiusaajan ammattitaidolla. Nämä kuvat ovat netin vihapuhetta keräävältä sivulta Vihamuki.

abc1

abc2

Näillä ohjeilla onnistuu provosoiminen huomattavasti paremmin. On tärkeää eristää vierailta näyttävät yhteiskunnasta sosiopaatin ammattitaidolla, aivopestä lapset ja pyrkiä luomaan konflikteja seurauksista piittaamatta. En tiedä mitä tämä herra tavoittelee toiminnallaan, mutta eiväthän kiusaajat oikeastaan koskaan tavoittele mitään muuta kuin oman sairaan kiusaamisviettinsä tyydyttämistä. Jälkilasku ei koskaan heitä huoleta, vaan se jää yhteiskunnan siivottaviksi.

Näitä ohjeita noudattamalla saadaan liittymään joukkoon kaikki ne, jotka eivät haluaisi siihen tulla, mutta eivät uskalla jäädä ulkopuolellekaan kiusatuksi joutumisen pelosta. Tuttua koulunpihalta, eikö vain?

Näitä ohjeita noudattamalla saadaan koottua joukkoja, jotka pääministerin kotikunnassa vaativat Saatanan Sipilä-kyltin alla kenttäoikeutta, viemistä montun reunalle ja nappia otsaan. Näillä ohjeilla saadaan kansanjoukot vannomaan kuolemaa turvapaikanhakijoille, jotka ovat kulemma joukolla varastaneet ja raiskanneet kissan. Varmaan kohta joku ihan oikeasti kertoo, että jossain vastaanottokeskuksessa kaapataan ja syödään pikkulapsia.

Näillä ohjeilla saadaan myös vastaanottoyksiköiksi aiotut talot palamaan  hurraavien kansanjoukkojen taputtaessa rikokselle käsiään.

vok

Kuolemallehan on jo hurrattukin.

12274228_10208105250889971_8927949086771462646_n

Kaiken tämän nämä ihmiset tekevät sananvapauden nimissä. He eivät tule ajatelleeksi, että kun heidän toimintaansa viimein puututaan, niin ne toimet rajoittavat ihan kaikkien sananvapautta. Järjestäytynyt yhteiskunta tulee puolustautumaan ja tarvittaessa se tulee rajoittamaan sanan- ja kokoontumisvapautta ihan kaikilta. Nykyisellä vahdilla rajoituksia rupeaa tulemaan tämän talven aikana.

Kukaan ei sitä toivo, mutta kun osa kansasta ei osaa käyttää vapautta oikein, niin se viedään kaikilta pois. Tosin nämä provokaattorit ja heidän yllyttäjänsä pyrkivätkin juuri siihen, että vain he saisivat olla äänessä. Siinä he kuitenkin erehtyvät, sillä kyllä se karsinta aina aloitataan pahimmasta päästä.

 

Kommentit (94)
  1. Hävettää olla sekä ihminen että suomalainen. Edes eläimet eivät kykene tuohon, edes kanat, vaikka niiden nokkimisjärjestys on mikä on….

  2. seppo mahkonen
    1.12.2015, 12:51

    Ikävää että asenne on provokatiivinen. Siitä maksetaan vielä. Jos otetaan mistätahansa yhteisöstä tuhannen ihmisen otos, tulos on yleensä samankaltainen. Nyt vaan suomessa tuntuu paakkuuntuvan kyklooppien osuus yli normien. Suomessa on nyt ongelma. Jos sitä ei hoideta positiivisesti, sitten se vasta ongelma onkin. Katsoin wikipediasta Syyrian historiaa, ei käy kateeksi. Olen sitämieltä, ettei näistä Immosen hengenheimolaisista ole ollut, eikä ole yhteiskunnan rakentajiksi, mutta näistä uudisasukkaista saattaa olla. Ihan vaan muistutukseksi, että sahateollisuuden isoin asiakas ennen arabikevättä oli lähi-itä.

    1. Sahateollisuudesta tuli mieleen Teuvo Hakkarainen. Hän oli viikonloppuna jyväskylässä pitämässä puheen mielenosoituksessa. Miksi? Hän on hallituspuolueen kansanedustaja, joten hänellä on jo mandaatti päättää asioista? Jotenkin ristiriitaista.

Kommentointi suljettu.