Joulun sanoma

Asikkalassa tuhottiin jo toisen kerran vastaanottokeskukseksi aiottuun hotelliin johtavat portaat. Vihreiden kansanedustaja Emma Kari kertoi sunnuntaina saaneensa lukuisia viestejä, joissa miehet haaveilevat häneen ja hänen lapsiinsa kohdistuvasta väkivallasta. Turvapaikanhakijaa teeskentelevä ilmiselvä valeprofiili  jakaa Facebookissa bikiniasuisten pikkutyttöjen kuvia nostattaakseen turvapaikanhakijoihin kohdistuvaa vihaa.

Touhu on mennyt niin mahdottomaksi, että portaiden rikkojille hurrataan, Karia moititaan valehtelemisesta ja kansanryhmää eli miehiä vastaan kiihottamisesta ja valeprofiilin uskotaan olevan aito. Tavalliset ja epäilemättä omasta mielestään ihan lainkuuliaiset kansalaiset ovat päästäneet tyhmyytensä häpeämättömästi valloilleen.

1931401_10153490004114215_5413593016075943773_n

Mitähän nämä ihmiset mahtavat puuhata jouluna? Epäilemättä he viettävät sitä samoin kuin muutkin leipomuksineen ja jouluaterioineen joulumusiikin soidessa taustalla. Kun radiosta soi kaunis joululaulu Heinillä härkien kaukalon, he varmaan herkistyvät joulun sanomasta ja tuntevat itsensä hyviksi kristityiksi.

Siitä huolimatta, että he ovat juuri joulun alla riekkuneet MV:n sivuilla vastaaottokeskuksiin muka raiskaajille näytille viedyille Lucia-neidoille siihen malliin, että monen kulkueeseen osallistuneen tytön joulumieli meni sen sileän tien.

12369181_936441393075751_5666036303999969818_n

Monet muita ylemmäksi ja muka puoleettomiksi tarkkailijoiksi asettautuvat sanovat, että näiden pelokkaiden ihmispolojen kanssa on käytävä dialogia. Heille on kerrottava faktoja ja heitä on ymmärrettävä. Vain se toinen ääripää eli hyviä tapoja ja laillista menoa vaativa kansanosa ei ymmärrä heidän ahdistustaan.

Ja paskan marjat, sanon minä. Näillä tyypeillä ei ole alkeellisintakaan hajua käytöstavoista eikä pienintäkään halua keskustella muuten kuin omilla ehdoillaan. Kaikkien on kuunneltava heitä ja kaikkien on tehtävä juuri kuten he haluavat. He ovat kuin uhmaikäisiä pikkulapsia, jotka vain haluavat antamatta itse koskaan mitään. Näiden kanssa dialogiin pystyy vain tuomioistuinlaitos. Tai pystyisi, jos lakia haluttaisiin valvoa tai pystyttäisiin valvomaan. Rikoslaista löytyy monta käyttökelpoista pykälää kunnianloukkauksesta, kiihottamisesta kansanryhmää vastaan ja laittomasta uhkauksesta alkaen.

Lain valvominen tältä osin on käynyt mahdottomaksi. Kaikkien henkisten sikaloiden ovet ovat avautuneet ja vuosien aikana patoutunut kuona ryöppyää ympäri nettiä. Jokainen tähän asti kotonaan yksin tupissut on huomannut saavansa vastakaikua sairaimmillekin kuvitelmilleen ja siitä innostuneena suoltaa yhä pahempaa törkyä.

Millainen mahtaa olla näiden ihmisten käsitys joulun sanomasta? Onko heidän henkisestä joulukuvaelmastaan poistettu pakolaiset, arabit ja ulkomaalaiset, jolloin tyhjän seimen äärellä on vain eläimiä ja enkeleitä? Vai muistavatko he jouluevankeliumista vain Herodeksen toimeenpaneman lastenmurhan ja haaveilevat siitä kinkkulautasensa äärellä?

12376535_1259799420713547_3226767801812991252_n

Kuva: Ville Rannan sarjakuvat – Comics of Ville Ranta

***

Ja sitten taas muistutus kommentoinnin säännöistä. Hyväksyn vain omalla nimellä kirjoitetut kommentit ja nimen on ainakin viitteellisesti täsmättävä sähköpostiin. Kaikki nimimerkeillä tulleet kommentit poistetaan. Jos on mielipide, niin se pitää uskaltaa sanoa omalla nimellä. Jos ette uskalla, niin pitäkää se ihan vaan omana tietonanne.

 

Kommentit (101)
 1. Christa Flink
  21.12.2015, 11:21

  Kiitos kerrankin suorista sanoista. Olen kanssasi täysin samaa mieltä. Hävettää lukea noiden sikalasta karanneden sontaläjien kommentteja ja suolesta ulostulleita paskakasoja joita itse kutsuvat rehellisiksi ja todellisiksi uutisiksi joita valtamedia ei vaan halua julkaista. Onnellista joulua vaan itse kullekin omassa karsinassaan. Yök!

  1. Pentti Mattila
   21.12.2015, 20:51

   Siinäpä vasta oikein mukava ja kaikkia IHMISIÄ kunnioittava kannanotto! Kuvaa kirjoittajaa täydellisesti!

 2. Näinköhän tuo porukka reagoi kaikkeen kommunikaatioon? Mika-Metteri on luntannut kokeessa ja isukki toivottelee Wilmassa opettajalle polttopulloa ja raiskausta kun siitä mainitsee.

Kommentointi suljettu.