Uuninpankkopoika Saku Timonen
Uuninpankkopoika Saku Timonen

Ytimessä ollaan

Kuin koira, joka palaa oksennukselleen, on tyhmä, joka toistaa tyhmyyksiään. (San. 26:11)

Ns. maahanmuuttokriittinen sanoo aina puolustavansa naisen kunniaa ja koskemattomutta, mutta tosiasiassa hän on usein tyypillinen sikapaskasovinisti. Sen lisäksi hän on riittävän tyhmä julistaakseen tyhmyyttään kaikille.

Nyt sanoin pahasti, mutta otetaan ihan konkreettinen esimerkki. Viime elokuussa Helsingin maahanmuutto- ja kotouttamisasioiden neuvottelukunnan varajäsen Jukka Wallin (ps) latasi  saman neuvottelukunnan varsinaisen jäsenen Suldaan Said Ahmedin (vas) Facebook-seinälle kuvan, jossa kaksi miestä tekee natsitervehdyksen. Wallinin mielestä kuva oli huvittava.

Eilen illalla samainen Wallin toi Twitterissä esille tämän ns. maahanmuuttokriittisten toisen puolen twiittailemalla toimittaja Tiina-Rakel Liekille törkeyksiä ja kieltäytymällä ymmärtämästä saamaansa palautetta.

rl 1

rl 2

rl

Wallin ei todellakaan näyttänyt ymmärtävän asenteessaan olevan mitään vikaa, vaan iloitsi saamastaan julkisuudesta.

rl 3

Eipä tuohon ole juuri mitään lisättävää, vaan tyhmyys puhuu puolestaan selvää kieltä. Tällaisilla asenteilla ja ajatusmaailmalla varustetut henkilöt toimivat nykyisin politiikassa. Onhan heitä saattanut aina olla, mutta ennen sosiaalista mediaa heidän ajatuksensa pysyivät vain lähipiirin tiedossa. Tämä sinänsä pieni, mutta periaatteellisesti iso episodi paljastaa nykytodellisuuden karun kuvan.

Miksi nostan esille yksittäisen ja vieläpä vaatimattomassa asemassa olevan kunnallispoliitikon hölmöilyn? Ihan siksi, että koko viikko on puhuttu suomalaisen naisen suojelemisesta ulkomaalaistaustaisten miesten raiskauksilta ja kähminnöiltä. Kotimainen nainen sitten onkin julkista riistaa ja hänen hameensa alta pitää saada ottaa kuva. Liekin aiempi ura ilmeisesti asettaa vaatimuksen olla kaikkien intiimialueiden filmatisointien suurkuluttajien ikuisessa käytössä myös livenä, kuten joku tänä aamuna Facebookissa osuvasti totesi.

Miettikääpä tätä te, joiden mielestä kaikki muslimimiehet kuvittelevat jokaisen länsimaalaisen naisen olevan kaikkien vapaasti käytettävissä. Miten Wallinin lailla ajattelevat mitenkään eroavat tästä mielikuvituksenne mörkökuvasta?

Saa nähdä mitä Perussuomalaisten puoluetoimisto tekee. Samaan aikaan toisaalla ainakin puolustusministeri Jussi Niinistö suojelee naisia seksuaaliselta häirinnältä. Nähtäväksi jää suojellaanko heitä myös puolueen omilta jäseniltä.

rl 4

Ohjeeksi annan vertauskuvallisesti sovellettavaksi toisen Sananlaskujen kohdan:

Hevoselle piiskaa, aasille ohjat, tyhmyrin selässä soikoon keppi! (San. 26:3)

* * *

Ja taas siitä kommentoinnista: Teillä kaikilla on etu- ja sukunimi. Jos ette uskalla sanoa mielipidettänne niitä käyttäen, niin mielipiteellänne ei ole tässä blogissa mitään arvoa ja se poistetaan. Arvottomat mielipiteet poistetaan joka tapauksessa eikä päätöksestä ole valitusoikeutta. Vain minulla on subjektiivinen oikeus saada jotain julkisuuteen tässä blogissa.