Uuninpankkopoika Saku Timonen
Uuninpankkopoika Saku Timonen

Kelvotonta sakkia

Eilisen päivän uutisten mukaan Suomesta on löytynyt valtava määrä täysin kelvottomia ihmisiä. Nämä moraalikadosta kärsivät elävät toisten kustannuksella. He pimittävät itseään  koskevia tietoja voidakseen köllötellä kotonaan kaikessa rauhassa 500 päivää putkeen, jonka jälkeen he ovat kelpaamattomia mihinkään työhön ja ovat mielenterveysongelmien takia pysyvästi työkyvyttömiä.

Avatkaa nuo linkit ja ihmetelkää itse. Harvoin saa yhden ainoan päivän aikana lukea näin paljon työttömien syyllistämistä. Työnantajat, elinkeinoelämä ja poliittinen oikeisto ampuvat oikein täyslaidallisen osoittaakseen miten kelvottomia työttömät ovat ja ketkä ovat syyllisiä nykyiseen lamaan. Laiskat työttömät elätyttävät itseään ilman pienintäkään aikomusta mennä töihin.

Omaa kelvottomuuttaan nämä työttömien syyllistäjät koettavat peitellä. Työttömiä lienee tällä hetkellä laskutavasta riippuen 350 000 – 500 000 ja avoimia työpaikkoja näkyy tällä hetkellä olevan koko maassa 11 582.

Nämä työttömiä sormella osoittavat eivät koskaan kerro millä matematiikalla he aikovat survoa kaikki työttömät noin vähiin työpaikkoihin. Eivät tietenkään kerro, koska se ei ole mitenkään mahdollista. Sen takia he syyllistävät. Elinkeinoelämä ei kykene luomaan työpaikkoja eivätkä poliitikot kykene tarjoamaan siihen edellytyksiä. Oma osaamattomuus on piilotettava kovan metelin alle. Nuo laiskurit ovat syyllisiä kaikkeen.

Enenpää en jaksa tästä aiheesta motkottaa. Näinhän se on aina ollut ja lienee aina oleva. Tämä Lapinlahden Lintujen vanha sketsi on varmasti kaikille tuttu, mutta juuri nyt ajankohtaisempi kuin koskaan ennen.