0,08 prosenttia

Kaikkiaan kolmeatoista turvapaikanhakijaa epäillään raiskauksesta, kahtatoista törkeästä raiskauksesta ja kahta pakottamisesta seksuaaliseen tekoon. Turvapaikanhakijoita on epäiltyinä yhteensä parissakymmenessä raiskaustapauksessa. Poliisin tiedotustilaisuudessa todettiin, että määrä on pieni verrattuna siihen, että kaikkien epäiltyjen raiskausten määrä on hieman yli tuhat.

Saa nähdä meneekö tämä asia poliisin kertomana perille. Suomessa tapahtui viime vuonna yli tuhat raiskausta. Tekijäksi epäillään turvapaikanhakijaa 25 tapauksessa. Maahan tuli viime vuonna yli 32 000 turvapaikanhakijaa eli heistä 0,08 prosentin epäillään syyllistyneen raiskaukseen.

Luitte oikein. Luku ei ole 8 prosenttia eikä 0,8 prosenttia, vaan 0,08 prosenttia. Toisin sanoen yli 99,9 prosentin ei epäillä syyllistyneen raiskaukseen.

Lisäksi 22 turvapaikanhakijan epäillään syyllistyneen seksuaaliseen ahdisteluun. Näiden rikosten määrä on vuonna 2015 lisääntynyt runsaasti, mutta ennen kuin laitatte kasvun turvapaikanhakijoiden syyksi, niin huomatkaa yksi asia. Seksuaalinen ahdistelu on ollut rikoslaissa vasta syksystä 2014 alkaen. Olisi ihme, jos teot eivät olisi lisääntyneet vuodesta 2014, jolloin teko ennätti olla rangaistava vain nelisen kuukautta.

Poliisin mukaan vastaanottokeskuksiin tehtiin 17 iskua, joista polttopulloiskuja oli neljä. Vastaanottokeskuksiin hyökättiin siis melkein yhtä monta kertaa kuin turvapaikanhakijan epäillään syyllistyneen raiskaukseen. Näistä iskuista puhutaan paljon vähemmän.

Silti kadut alkavat olla niin täynnä erilaisia katupartioita, että kansalaisen on kohta vaikea sekaan mahtua omia asioitaan toimittamaan. On Odinin sotureita, Suomen Vastarintaliikettä ja Rajat kiinni-urhoja. Uusimpana tulokkaana on parin naisen organisoima Street Patrol. Tämä jengi vakuuttaa olevansa liikkeellä ei-rasistisin tunnuksin, mutta vilkaisu Fb-ryhmän ylläpitäjiin kertoo heidän olevan suunnilleen Odinin morsiamia tai Rajat kiinni-liikkeen haaraosasto. Ryhmää ylläpitävät miehet ovat samoja kuin Rajat kiinni-liikkeen Fb-sivun ylläpitäjät.

Turvasumutteet myydään loppuun ja hysteriaa lietsotaan monella tavalla. Lietsojina ovat monet perussuomalaiset poliitikot, jotka eivät keksi mitä olisi sellainen perussuomalainen talouspolitiikka, jolla voisi perustella kansalle puolueen toimintaa hallituksessa. Lietsojina ovat politiikan alalla askeleita tapailevat joutomiehet, joilla ei tähän mennessä ole ollut mitään agendaa politiikassa etenemiseen. Lietsojina ovat elämän syrjäpoluilla ja lain rajalla tasapainoilleet puolisyrjäytyneet, jotka ovat löytäneet elämälleen tarkoituksen ja keppihevosen isänmaallisuudesta ja naisten puolustamisesta. Ja lietsojina ovat olleet ne tavalliset ihmiset. jotka ovat uskoneet näiden hurmahenkien puheita.

Nyt joku tulee taas sanomaan, että puolustan raiskaajia. En puolusta. Jokainen raiskaus on liikaa ja minä voin allekirjoittaa Teemu Selänteen kirjoituksen sillä täsmennyksellä, että Selänne toivoo karkottamiseen sellaista käytäntöä, joka jo on Suomen laissa ja jota noudatetaan.

Kuten Selänne sanoo: Suomen tulee olla turvallinen maa, jossa kaikilla on mahdollisuus liikkua vapaasti ulkona ilman pelkoa. Katupartiot ottakoot lumilapiot ja kolat mukaan ja puhdistakoot reittinsä varrella asuvien vanhusten pihamaat lumesta se sijaan, että pasteeraavat päämäärättömästi ympäriinsä yrmeinä mulkoillen. Se olisi kiitoksen arvoista toimintaa.

***

Kommentointi sallittu vain omalla etu- ja sukunimellä, jos kanssani ei ole sovittu nimimerkin käytöstä. Nimikään ei takaa kommentin julkaisemista.

Kommentit (38)
 1. Hei,
  ihan näin tietämättömänä kyselen, että miten siis toimitaan jos turvapaikanhakija syyllistyy rikokseen. Miten karkotusprosessi tapahtuu? Viittaan kohtaan: ”Selänne toivoo karkottamiseen sellaista käytäntöä, joka jo on Suomen laissa ja jota noudatetaan.” Saisinko tähän jonkun lähteen? En ole itse osannut löytää faktatietoa asiasta.

  1. Saku Timonen
   29.1.2016, 14:17

   Karkotuksen perusteet löytyvät Ulkomaalaislaista.

   1. Kiitos vastauksestasi, nyt tiedän mistä etsiä.

 2. Ihan mahtava blogiteksti taas Uuninpankkopoika! Asettaa asioita oikeisiin mittasuhteisiin. Ihmisten pitäisi huomata asioiden mittasuhde, jos vaan öyhöttämiseltään ehtisivät. By the way mut on raiskannut kantasuomalainen mies ja kantasuomalaiset miehet ovat myös toivoneet, että turvapaikanhakijat joukkoraiskaisivat minut.

Kommentointi suljettu.