Kun kansa tuli hulluksi

Eilen pidettiin metelä tapauksesta, jossa pakettiautolla liikkunut mies houkutteli kyytiinsä lapsia. Tämä oli kuin taivaan mannaa netin äärirasistiselle roskajulkaisu MV:lle.

mv 1

Heti oli itsestään selvää, että kyseessä oli maahanmuuttaja.

mv 2

Ja sanomattakin selvää oli, että poliisi ei oikeasti haluakaan saada kiinni tekijää juuri tämän mahdollisen etnisen taustan takia.

mv 3

Tänään sitten selvisi, että kyseessä oli ihan tavallinen koulukyyti. Ei ollutkaan lapsimorsianta itselleen jahtaava ääri-islamilainen ISIS-taistelija eikä edes kotikutoinen pedofiili.

Osa kansasta on peloteltu hulluuden partaalle ja ylikin. Kaikkialla vilisee raiskaavia ja naisia ahdistelevia turvapaikanhakijoita. Joka nurkan takana vaanii lapsia jahtaava muslimi. Vähintään joka toisen puun takana on klovneiksi naamioituneita ja keppihevosilla ratsastavia vasemmistoanarkisteja, joita johtaa Li Andersson. Pelko on ihan käsin kosketeltavissa ja itsepuolustuskurssit täyttyvät.

Se ei kuitenkaan ole vielä tarpeeksi kaikille. Hiljaiseloa viettänyt Olli Immonen on kömpinyt peiton alta ja esitti eilen kirjallisen kysymyksen, jossa peräänkuulutti turvapaikanhakijoiden  liikkumisvapauden rajoittamista yleisen turvallisuuden nimissä.

Immonen lienee tosiaankin viettänyt joululoman peitto korvissa, koska hän edelleen luulee taharrus gamaen olevan jokin peli. Se ei ole ajanvietepeli, vaan tarkoittaa suomeksi joukolla tapahtuvaa seksuaalista ahdistelua.

Immosen ja monen muunkin ns. maahanmuuttokriitikon toivoisin edes joskus lukevan Suomen perustuslain. Ehkä siitä pitäisi laatia heille ihan selkokielinen versio tikkukirjaimin ja tavuviivoin, koska se tuntuu olevan niin tavattoman vaikea ymmärtää. Immonen ehdottaa mielivaltaista vapauden riistämistä ja liikkumisoikeuden rajoittamista. Molemmat ovat selkeästi vastoin perustuslakia.

Perustuslain 7 §:n mukaan henkilökohtaiseen koskemattomuuteen ei saa puuttua eikä vapautta riistää mielivaltaisesti ilman laissa säädettyä perustetta. 9 §:n mukaan Suomen kansalaisella ja maassa laillisesti oleskelevalla ulkomaalaisella on vapaus liikkua maassa ja valita asuinpaikkansa.

Tämähän ei tietenkään vauhtia hidasta, koska hulluksi tullut kansanosa tulee ylistämään tätä ajatusta ja vaatimaan sen pikaista toteuttamista. Sitä ei tulla ajatelleeksi, että sitten liikkumisvapautta voidaankin rajoittaa keneltä tahansa millä tahansa perusteella ja kuka tahansa voidaan teljetä lukkojen taakse. Ihmiset ovat yhdenvertaisia lain edessä.

Vähät siitä, että sähkön siirtohinta nousee 30 % kolme vuotta sitten kokoomusministereiden johdolla tehdyn typerän yrityskaupan takia. Vähät siitä, että nykyinen hallitus aikoo myydä lisää valtion omistuksia pörssiyhtiöissä, vaikka osakkeet tuottavat koko ajan ja vaikka nykyisellä lainan miinuskorolla kannattaisi mieluummin ostaa kuin myydä omistuksia. Hallitus toimii kuin hulluksi tullut isäntä, joka rehun säästämiseksi lahtaa lypsykarjansa laidunkauden kynnyksellä.

Ei tällaiset pikkujutut kiinnosta, sillä turvapaikanhakija vaanii oven takana. Ajatelkaa edes lapsia ja aidatkaa turvapaikanhakijat. Kaivakaa sitä ennen kultapaikat heidän hampaistaan ja sijoittakaa heidät tuottavaan työhön vastineeksi lukusoloistaan leirillä.

On, on perkelettä. […] Kyllä sitten pitää olla hommaa. Minä sanon, että jos jostakin tulis vielä semmonen ihminen, jonka päätä ei ole ihan kokonansa tällä koohotuksella sekotettu. (Lahtinen Tuntemattomassa sotilaassa)

***

Kommentointi vain omalla etu- ja sukunimellä, jos kanssani ei ole sovittu nimimerkin käytöstä. Nimikään ei takaa kommentin julkaisemista.

Kommentit (26)
 1. Vesa Sorvoja
  3.2.2016, 13:46

  Ei ole ihme, että säikyt äänestävät immosia lakeja säätämään. Taitavat nimittäin olla pahanlaisesti peloteltuja.

 2. Mirjami Virtanen
  3.2.2016, 14:03

  Lapset mielellään dramatisoivat asioita. Muistan sen vielä omista lapsistani. Häveten näin jälkikäteen myönnän, että joskus lähdin mukaan niihin. Tein isomman jutun jostain koulu/kotipiha-jutuista, joita lapset olivat liioitelleet. Nyt aikuisena ovat muistelleet ja naureskelleet. Tosin en rynnännyt koululle enkä naapureihin.

  Tietysti heilläkin oli ohjeet vieraista ihmisistä, ei kenenkään kotiin, ei saa huolia keneltäkään karkkeja eikä juotavaa, pitää tulla koulusta suoraan kotiin jne. Normaalit turvallisuussäännöt.

Kommentointi suljettu.