Mestari, opetuslapset ja kansanjoukot

– Kun Suomeen on tunkeuduttu ja kansa alistettu – kun vääräuskoiset on tapettu – naiset ja lapset raiskattu, moskeijat on pystytetty ja demokratia kukistettu, kysyn teiltä jotka tämän halusitte, samoilla sanoilla joilla minulta on tivattu: ”Hävettääkö? Pyydättekö anteeksi?” Olen pahoillani, silloin se on myöhäistä.

Näin väkevän profetian julisti Terhi Kiemunki eilisessä blogikirjoituksessaan. Ei ole maltillista islamia, on vain yksi islam, joka alistaa ja tappaa kaikki vääräuskoiset. Ei sanaakaan siitä, että Isis on tappanut muslimeja tuhat kertaa enemmän kuin Brysselin pommi-iskussa oli uhreja. Ei minkäänlaista pohdintaa siitä, millainen oli näiden muslimiuhrien islam. Kiemunkia ei kiinnnosta miettiä uskoivatko he siihen yhteen ja ainoaan islamiin.

Sakari Rajamäki puolestaan vertasi omassa blogissaan Jussi Halla-ahoa Jeesukseen.

Molemmilla uskolliset opetuslapset. Molempia omat rakastavat ja vastustajat vihaavat. Molemmilla omat hienot arvonimet: Jussilla Mestari, Jessellä Messias tai Vapahtaja. Molemmat on epäoikeudenmukaisesti ristiinnaulittu. Jussi on  julkisesti ristiinnaulittu, kun hän sai tuomion uskonrauhan rikkomisesta ja kiihottamisesta kansanryhmää vastaan. 

Pahinta ei ole se, että Rajamäki kirjoitti ilmeisen tosissaan, vaan se, että hänen kertomansa on totta. Halla-aholaisuutta voidaan hyvin verrata uskonnolliseen kulttiin. On ehdoton totuus, jonka on kirjannut pyhiksi teksteiksi Mestari. Opetuslapset saarnaavat tekstejä kansanjoukoille kukin kykyjensä ja muistinsa mukaan, eivätkä pienet muistivirheetkään haittaa. Oppi jalostuu koko ajan opinkappaleita toistettaessa ja muokattaessa.

Jussi Halla-aho kirjoitti vuonna 2006 mm. tämän opinkappaleen:

Islam hallitsee läntistä maailmaa kauhulla. Reagoimalla raivoisasti mihin hyvänsä todelliseen tai kuviteltuun ärsykkeeseen muslimit ovat nostaneet länsimaailman kynnyksen kritisoida muslimeja sietämättömän korkeaksi. […] Viesti on siis kaikessa yksinkertaisuudessaan se, että ”me räjäytämme teidät, ellette anna meidän räjäyttää teitä rauhassa”. Imaamit rakentavat Euroopan maaperällä, eurooppalaisten maksamissa moskeijoissaan, tahdotonta, fanaattista robottiarmeijaa, jonka ainoa tehtävä on tuhota läntinen yhteiskunta. Laskelmoidulla herkkähipiäisyydellään muslimit ovat luoneet itselleen täydelliset olosuhteet sotavalmisteluille.

Koko julistus löytyy täältä.

On vain yksi islam, joka alistaa ja tappaa kaikki vääräuskoiset. Tällaiseksi Mestarin sanoma on jalostunut saarnaavien opetuslasten suussa. Enempää opetuslapset kuin kansanjoukotkaan eivät ole lukeneet tarkkaan Mestarinsa tekstejä, vaan ovat poimineet niistä keskeisimmän sisällön. Se on vihan ja epäluulon lietsominen yksinkertaisilla iskulauseilla.

Ja kansanjoukot reagoivat odotetulla tavalla. Kun ensimmäiset uutiset Ylivieskan kirkon palamisesta kerrottiin, niin Rajat kiinni-kansanliikkeen tuhopoltoista ja tappamisesta päivittäin haaveilevat olivat lähdossä pyhään sotaan sekä islamia että omaa kirkkoamme vastaan. Intoa ei ollenkaan laimentanut se tosiasia, että teosta epäiltynä otettiin kiinni jo samana iltana kantasuomalainen mies. Tärkeintä oli päästä tappamaan ja mielellään vähän kiduttamaan ensin. Pahimmat palat voitte katsoa tästä Jori Eskolinin blogista ja tämä yksi kuva kertoo saman tiivistetysti:

1958293_10153960019138898_6732458623401895927_n

Opetuslasten Mestarin sanoilla kyllästämä kansanosa oli siis lähdössä liikkeelle jopa aseistautuneena. Pari asiaa minä haluaisin kysyä sekä Mestarilta että hänen opetuslapsiltaan.

Jos villitsemänne joukot oikeasti lähtevät liikkeelle, niin asetutteko johtoon, kuten teidän kuuluisi tehdä? Vai luikitteko karkuun pesemään käsiänne, kuten epäilen? Jos asetutte johtoon, niin mikä on päämääränne? Riittääkö muslimien kimppuuun käyminen vai joutuvatko raivon kohteeksi myös kaikki vähänkään poikkiteloin asettuvat? Ja tärkein kysymys: Mitä teette siinä vaiheessa, kun laillinen esivalta valjastaa oman väkivaltakoneistonsa tukahduttamaan kapinaa?

Näihin kysymyksiin ei koskaan tule vastausta. Mestari opetuslapsineen jatkaa kansan kiihottamista väkivaltaan, mutta ei koskaan ota vastuuta. Se vastuu kuuluu ”humalaisille yksinäisille susille”, kuten virallinen luonnehdinta kuuluu.

Jos Halla-aho on Jeesus ja Kiemunki kaltaisineen hänen opetuslapsiaan, niin varsinainen isäntä taitaa olla eri osastolta kuin vaikkapa arkkipiispa Kari Mäkisen tai itsensä paavin isäntä.

 

 

matkailu
Kommentit (42)
 1. Uskon edelleen, että ihan tavalliset(kin) tallaajat kuten minä näkevät tällaisen älyttömän, jopa sairaan propagandan läpi ja toimivat sitä vastaan: https://www.facebook.com/Terhille-kenkää-Ut-med-Terhi-Exit-Terhi-473142312894141 Kiitos taas Sakulle.

  1. Pekka Pehkonen
   28.3.2016, 11:31

   Tästä osoitteesta saadaan Terhille vauhtia!
   http://www.adressit.com/terhi_kiemunki_ulos_eduskunnasta

   Nainen ilkkuu teille kunnon kansalaisille. Hän on kaiketi saanut siihen tukea eduskunnan rasisteilta. Äänesi antamiseen menee puoli minuuttia – ei mitään pankkivarmenteita, vain ääni ja varmistus klikkaamalla. Tähän mennessä noin kahdeksan tuhatta ääntä ilmaisemassa paheksuntaansa…

   1. Toivon vastalausetta myös Terhin ehdokkuudelle osuuskauppavaaleissa: ”Olen ehdolla Pirkanmaan Osuuskauppavaaleissa numerolla 247, Tampereen jäsenalueella.” Pirkanmaalaisten toivon äänestävän jaloillaan – jos muu ei auta, niin meidän ostovoimamme auttaa. Huomautin asiasta myös S-kanavalle: https://www.s-kanava.fi/web/s/osuuskauppavaalit/medialle Ja allekirjoitin sen adressin 🙂

 2. ”ja toimivat sitä vastaan:”
  ———————-
  Eivät näe!
  Eivät toimi!
  Olisi pitänyt toimia jo.
  Suomalaisuuteen kuuluu laissez faire mentaliteetti. Talouselämässä se tarkoittaa ettei politikkojen pidä sotkeutua talouselämään ja muussa elossa siihen -ettei kukaan sekaannu mihinkään- joka ei suoraan koske itseä.
  Sen näkee myös alueen blogeissa, kuten tässä. Suomalaiset tarvitsevat aina rohkeita ihmisiä – jotka tekevät asioita- jotta itse ei tarvitse kuin kauhistella ja sitten mökille saunaan.
  Mutta ei tästä kaaoksesta viiden empaattisen blogaajan avulla selvitä -vaikka he ovat hyvä katalyytti. Tarvitaan jonkinlaista henkilökohtaista rohkeutta nousta järkensä menettäneitä laumasieluja vastaan ja pelastaa maamme.
  Mutta ei, jengi työntää päänsä pensaaseen ja toivoo ettei kukaan näe ulkopuolelle jäänyttä persusta.

  1. Karo Kankus
   28.3.2016, 15:57

   Itse kullakin on tässä myös elämää elettävänä, eikä kaikkea aikaa voi käyttää rasismin ja äärioikeistolaisuuden nousun torjumiseen.

   Tietenkään pelkkä äärioikeiston kritisointi netissä ei riitä ratkaisemaan ongelmaa. Silti on hyvä paljastaa tyhjää puhuvat politiikot, jotka hyödyntävät kanssaihmisten alimpia tunteita, eivätkä tarjoa todellisia ratkaisuja ongelmiin.

   1. KAIKKEA aikaa???? Juuri kukaan ei tee tässä maassa juuri mitään – kun roskajoukko yrittää tuhota maan. Olisi parempi jos seistään rasismia ja fasismia vastaan jokainen tontillaan, kuin odotetaan jonkun poliitikon puollustavan yksilöä.
    Jos nyt ei toimita oikein ja laillisesti ei kohta enää ole lakia ja elämää ja ihmisiä alkaa harmittaa että …..olis vaan pitäny jne…..

    1. Karo Kankus
     28.3.2016, 23:38

     Enemmistö kansasta lienee tolkun ihmisiä. Selittäisikö se toimettomuuden?

    2. liisa hirvonen
     29.3.2016, 06:59

     Kyllä tekee, Jore, kaikki ihmiset eivät ole suinkaan aktiivisomettajia. Eivätkä toimi somessa. Vaan IRL.

  2. Jari Lummejoki
   28.3.2016, 17:54

   Oikeassa olet.

Kommentointi suljettu.