Teräksinen katse ja valkoinen Suomi

Mustanaamion katse jähmettää tiikerinkin. (Vanha viidakon sananlasku) 

Odinin soturit ovat selvästi lukeneet Mustanaamiota, sillä he päättivät musertaa Joensuussa järjestetyn antirasistisen mielenosoituksen pelkällä katseella. Nämä sankarit ovat Mustanaamion linjoilla ja kohta varmaan vanha joensuulainen sananlasku sanoo, että Odinin soturin katse saa suvakin paskantamaan housuunsa.

Linkin lyhyt videoklippi kertoo kaikien oleellisen. Teennäisen tuimailmeiset Odinin soturit lähtevät liikkeelle juuri silloin, kun taustalla kuuluu “Jos ihmiset osaisivat käyttäytyä kunnolla…” Tarkoitus on selvästi luoda uhkaavaa ilmapiiriä. “Me panemme naamat mieleen, me tiedämme keitä olette.” Sille ei kuitenkaan mahda mitään, että touhu näyttää enemmän lapselliselta kuin uhkaavalta.

Valkoisen Suomen puolesta taistelevat Odinin soturit osallistuivat uusisänmaallisen Itsenäinen Suomi ry:n järjestämään tilaisuuteen. He siis turvaavat naisiamme kaduilla tuijottamalla synkästi antirasisteja. Jossain vaiheessa juovuksissa ollut mies yleisöstä halusi tuoda esiintymislavalle Mannerheimia esittävän taulun, ja tämän tilaisuuden järjestäjät myös sallivat.

Järjestäjien ja osanottajien kannattaisi lukea Mustanaamion sijaan Suomen historiaa. Mannerheimin valkoinen Suomi tarkoitti poliiittisesti valkoista Suomea, ei ihonväriltään valkoista. Todennäköisesti Mannerheim kosmopoliittina ei nykyisin piittaisi tipan vertaa ihmisten ihonväristä.

Sen sijaan hänen poliittisesti valkoinen Suomensa toteutettiin niin väkivaltaisesti, että tapaa voi verrata Isisin toimintaan. Hennalan vankileirillä tapettiin keväällä 1918 mielivaltaisesti ja ilman oikeudenkäyntiä yli 200 naista, joista nuorimmat olivat lapsia.

Tämän puhdistuksen arkkitehdit Lauri ja Martti Pihkala elivät loppuikänsä arvostettuina kansalaisina, kuten tekivät myös myös varsinaiset pyövelit. Nykyisin heidät tuomittaisiin joukkotuhonnasta elinkautiseen vankeuteen.

Tuon verran pitää tuntea historiaa ymmärtääkseen tämän merkillisen uusisänmaallisuuden ilmenemismuotoja. Jo vuosikausia ovat pahimmat hörhöt uhonneet kansalaissodan satavuotisjuhlasta, jonka kunniaksi jatketaan tappamista siitä, mihin vuonna 1918 jäätiin. Nyt nämä tärähäneet ovat saaneet seurakseen erilaisia isänmaallisuuden nimiin vannovia porukoita, jotka haikailevat paluuta valkoisen Suomen alkuaikoihin.

On Sinimustien työtä jatkava fasistinen Suomen Sisu, jota johtaa hallituspuolueen kansanedustaja Olli Immonen ja jonka piiripäällikköinä heiluvat mitä kummallisimmat tapaukset James Hirvisaaresta, Jani Salomaasta ja belgialaisvahvistus Freddy van Wonterghemistä lähtien. Hirvisaari ja van Wonterghem on tuomittu kiihottamisesta kansanryhmää vastaan ja Salomaa on erotettu nettikirjoittelunsa takia käräjäoikeuden lautamiehen tehtävistä. Ilmeisesti tällaiset asiat katsotaan Suomen Sisussa isänmaallisiksi ansioiksi.

On Rajat kiinni -liike, joka maahanmuuttajien vastustamisen lisäksi on mielestään kovasti isänmaallinen. Leijonavaakunat, Suomen liput ja avoimen väkivallan ihailu tuhopolttoihin ja murhiin asti kuuluvat heidän keskustelunsa vakioaiheisiin. Yhteistä kaikille tuntuu olevan vain se, että he sekoittavat isänmaallisuuden, historian ja muukalaisvastaisuuden omiin väkivaltafantasioihinsa.

On jopa yksi hallituspuolue, jonka kansanedustajista monet sekoittavat historian, isänmaallisuuden ja maahanmuuttovstaisuuden vastenmieliseksi puuroksi.

Sitä minä taas kerran ihmettelen, että ketkä ovat heidän asiansa päärunnareita ja millaisen Suomen he aikovat näiden epämääräisten sotajoukkojensa avulla tehdä.

Tuohon tuijottamiseen palatakseni: neuvon Odinin sotureita harjoittelemaan tuijotuskilpailua kissan kanssa. En tiedä kenenkään pärjänneen kissoille siinä lajissa.

***

Ja ruvetkaa nyt vähitellen uskomaan, että tänne kommentoidaan vain omalla etu- ja sukunimellä, jos kanssani ei ole muuta sovittu. Törkeyksiä ei julkaista koskaan.

 

Kommentit (33)
 1. Osku Alajoki
  2.4.2016, 18:21

  Odinin poikien tuijotuksessa on samaa jylhää voimaa, mitä Hypnoottis-magneettisen katseen SM-kisoissa on nähty!

 2. Marjo Hämäläinen
  2.4.2016, 18:41

  Kyllä mun havaintoni mukaan sillä meidän Rakkauden vastamielenosoituksen puolella ( siis sillä parissa päivässä kasaankerätyllä) oli esiintymisessään paljon väkevämmät ja motivoituneemmat henkiset voimat, kuin konsanaan noilla “tuijottelijoilla”.
  Sen verran kerkisin demarkaatiolinjan kummaallakin puolen fiiliksiä haistella…

Kommentointi suljettu.