Seuratkaa johtajia

Eilen uutisoitiin Suomen Vastarintaliikeen perustajan Esa Henrik Holapan luopumisesta natsiaatteesta. Tänään Rajat kiinni-kansanliikkeen perustajajäsen Susanna Kaukinen ilmoitti jäävänsä aatteestaan kesälomalle ja suositteli samaa muillekin.

suski loma

En tiedä onko Kaukinen tulossa järkiinsä vai tekeekö hän klassisen livahtamistempun maan alkaessa polttaa jalkojen alla. Rajat kiinni-liike on karannut täysin johtajiensa käsistä, jos on niissä koskaan ollutkaan. Poliisi on varmasti alkanut kiinnostua pahimmista liikkeen Fb-sivuille kirjoitetuista uhkauksista ja loput porukasta näyttää olevan ihan sekaisin hysteerisestä vihasta ja pelosta. Liike on saanut kerättyä paljon verhojen raosta vahtaajia ja kaduilla pelokkaasti ympärilleen pälyilijöitä vaanimaan ja pelkäämään maahanmuuttajia. Joku ihmismielen saloihin perehtynyt voisi saada paljon irti vaikkapa seuraavista, ihan satunnaisisesti poimituista postauksista ja kommenteista.

Yksi veteraanitaistelija näki maahanmuuttajien ostavan painonnostovälineitä ja tiesi heti, että siinä valmistaudutaan katkomaan kristittyjen kauloja.

13062070_1020953804625674_9192594338477861538_n

Toinen oli toiveikas, koska pelloilta tuleva sianpaskan haju vaikuttaa muslimeihin varmasti samalla tavalla kuin valkosipuli vampyyreihin.

sianpaska

Poliisi saattasi olla kiinnostunut tuon ”breivikien tekemisellä” uhkailevan muistakin mietteistä.

13133138_1020954064625648_1426459897564844884_n

Saanhan siellä minäkin osani. Liikkeen toinen perustaja Pekka Kemppainen on ilmeisen närkästynyt aiemmista teksteistäni.

rk

Tillaselle tiedoksi, että toinen meistä saattaa tosiaan saada jonkinlaisen tuomion, mutta se en ole minä.

Liikkeen ikoniksi nostettu henkilö ilmoittaa avoimesti aikovansa syyllistyä vähintään lievään vahingontekoon liimailemalla tarroja ympäriinsä.

martan tarrat

Uskomattominta tässä porukassa on, että he pitävät itse noita horinoitaan poikkeuksellisen hyvänä ja perusteltuna argumentointina ja närkästyvät suunnattomasti, kun heidän kanssaan ei haluta keskustella.

Heidän kannattaisi ihan oikeasti pitää lomaa ennen kuin he sekoittavat elämänsä lopullisesti. Tuollaiset puheet eivät ole enää kaukana teoista ja sitten se onkin menoa. Kannattaa seurata johtajien esimerkkiä ja vetäytyä toiminnasta hyvissä ajoin. Taistelu on jo hävitty ja sen todistaa johtaja katoamalla ”lomalle”.

PS

Ei mene hyvin Odinin sotureillakaan. He rekisteröivät yhdistyksensä viime talvena ja luulivat samalla rekisteröineensä myös tavaramerkin. Sen he kuitenkin unohtivat tehdä ja nyt sosiaalisessa mediassa kerrotaan, että joku toinen on rekisteröinyt Soldiers of Odin-tavaramerkin. Odotettavissa lienee mielenkiintoinen oikeudenkäynti rekisteröidyn tavaramerkin luvattomasta käytöstä.

13238932_10154216159332431_6236667231427738031_n

***

Nyt joku kysyy miksi kirjoitan näin ilkeästi. Ihan siksi, että joku on lähetellyt useisiin Kokoomuksen aluetoimistoihin minun nimelläni ja sähköpostiosoitteellani täytettyjä palautelomakkeita. Viestien sisältö on sellainen, että poliisi tutkii lähettäjän oikeaa henkilöllisyyttä. Minua on turha yrittää vaientaa lapsellisilla tempuilla.

***

Kommentointi vain omalla etu- ja sukunimellä, jos kanssani ei ole muuta sovittu.

 

Kommentit (21)
 1. Mirjami Virtanen
  16.5.2016, 19:47

  Martta on kuitenkin tänään jo levännyt muutaman tunnin facebookista. Sen verran rupesi hänen persoonansa kiinnostamaan, jotta tuli seurattua ympäri vuorokauden enintään kahden tunnin välein tehtyjä päivityksiä. (Siis päivällä, jälkikäteen, en öisin vahtinut.) Hänellähän on nyt viikon vanha parisuhde. 7.5. on mainostanut kohdanneensa. Onnea vaan, ehkä vähän ajatukset tasapainottuvat. Tiedän, ei pitäisi näin henkilön yksityiselämään mennä.

  1. Väinö Lilius
   17.5.2016, 19:49

   Henkilökohtaisesti voi olla omista teoistaan mitä tahansa mieltä, mutta jos tieto on julkista niin sen lukeminen on korkeintaan outoa.

 2. Jari Lummejoki
  16.5.2016, 20:37

  ”Tillaselle tiedoksi, että toinen meistä saattaa tosiaan saada jonkinlaisen tuomion, mutta se en ole minä.” Liian monimutkaisesti sanoit. Tillanen miettii yöt läpeensä, ett’ kukahan sen tuomion saa (tais mulla lipsahtaa vähän alatyyliiks, mut menkööt,)

  1. Katariina Laine
   16.5.2016, 21:12

   heh

Kommentointi suljettu.