Uuninpankkopoika Saku Timonen
Uuninpankkopoika Saku Timonen

Lallallaa

21.5.2016 Saku Timonen 

-Lallallaa och hejdå! Här känner vi inte till folkdemokratin och ditt nylle är inte välkommet hit!

Så svarade FB-profil ”Politiska korrekthets bästa” (Poliittisen Korrektiuden Parhaat, PKP), när jag kommenterade en uppdatering som handlade om mig. Först publicerade denna nazism- och fascismvurmande profil förtal, sedan togs mitt svar bort, och jag blockerades, och därefter publicerade de bild på min mindre välkomna nylle.

polkor1

PKP:
När Juukas självutnämnda jurist, Sakari ”Spishällskarl” Timonen återigen lyfter sig i sina hängslar och ropar efter ärligheten, är det väl dags att plocka ned den där självcentrerade besserwissern som ugglar i sin mors näste (eller i skåpet?) tillbaka på jorden.

Ni minns väl hur han högljutt förnekade asylturisternas sexualbrott som riktades mot underåriga i Vihti?

Och hur han skuldbelade unga kvinnliga offer, såsom en riktig homolord ska väl göra?

Gjort av kvinnohat, arrogans, deklamerande, skenjurism, dålig uppförande, intelligens under medianen, näthat, självtillräcklighet, kopierade texter samt av extrem vänster kamouflerad till socialdemokratin.

Det är vad Spishällskarl är gjort av.

När jag svarade genom att länka till min tidigare bloggsammanfattning om Vihtifallet, var svaret precis en sådan man kan förvänta sig av en faktaresistent, verklighetskritisk nazist. [Den ovan]

polkor2

Mitt nylle behagar inte dem, men måste tydligen i tid och otid publiceras precis som bilder av andra flyktingkramare, såsom Dan Koivulaakso, Marko Hietikko, Li Andersson och Jori Eskolin. Dessutom ska man komma ihåg att elda på hatet.

polko3

Kalle Lipponen: Timonens uppfattning om mod är att rusa mot väggen och göra bort sig. Detta var inte första gången. Och säkert inte sista.

PKP: Varje gång denna hjälte äntrar scenen objuden, stövlar han fram med (andligt) skitiga stövlar omgärdad av oljud och oförstånd, såsom en dräng som blivit rödgardisternas plutonchef 1918. Han anser som sin rätt att utan tillstånd komma hem till människor för att härja och skrämmas. Några dagar sedan denna ”jurist” jublade över ett varumärkesintrång. Alltså hejade på tjuvarna. En sådan jurist, en sådan bildning och ett sådant uppträdande.

Sidans administratör har en uppfattning om att en stolt och stridande nazist är överlägsen och anonym. Hen publicerar bilder som följer nationalsocialistiska ideal av människor och utsikter, blandade med bilder på kvinnor i underkläder och män i uniform. Speciellt bilderna med kvinnor i underkläder poserande med vapen påminner om 70-talets runktidningar. Som motvikt erbjuds även ariska hanar i nazistuniform. Något för alla smaker.

Jag vet inte vem denna admin är. Saksamma. Jag skulle kunna göra en brottsanmälan om en ärekränkning. Redan i det första inlägget lyckas han påstå att jag är en lögnhals, homosexuell, skenjurist och plagierare.

Om jag skulle anmäla, så skulle jag ha övertaget. Jag vill dock inte störa polisen med detta omogna lallande. Jag väntar på att någon med samma ideologi men som är ännu mindre begåvad ska bli inspirerad att hota mig. Det verkar ju vara syftet med inläggen, eller något även värre.

Men det är inte värt det. Förra tisdagen dömdes en som hotat mig till fängelse i tre månader, i praktiken som 90 dagars samhällstjänst. Och just nu pågår förundersökning av två olagliga hot som riktats mot mig.

Det är klokast att komma ihåg att jag har nolltolerans gentemot hot. Retstickorna kan fortsätta att titta på strumpebandsbilder och ta på sina överlägsna ariska kroppsdelar.

Kommentit (3)

 1. Petri Puumalainen

  Mixet vaan ignooraa noita? Miksi annat heille julkisuutta?

 2. tapani hakala

  Jag moste studera svenska i skolan 1961-1965, därefter ja har inte talat svenska.
  Tähän saakka asialliset blogikirjoitukset saavat uudella kielellä uuden näkemyksen: tämä onkin vain sivistyneistölle. Ehkä tämä oli vain vahvistus ajatukselle, vain sivistyneille. Putoan pois.

  • Saku Timonen

   Täsmälleen samoja juttuja ne ovat kuin suomeksikin, ne on vain käännetty ruotsiksi.

Kommentoi »

Comments are closed