Lälläslää

– Lässyn lässyn ja heippa! Täällä ei tunneta kansandemokratiaa ja turpavärkkisi ei ole oikein mitenkään tervetullut tänne.

Näin vastasi Fb-sivu Poliittisen Korrektiuden Parhaat kommenttini, jonka kirjoitin sivun minua koskevaan päivitykseen. Ensin tämä natsi- ja fasistipropagandaa suoltava sivu julkaisi minua solvaavan päivityksen, sitten poisti minun kommenttini, esti minut – ja jatkoi vähemmän tervetulleen turpavärkkini esittelyä valokuvan kanssa.

polkor1

Kun vastasin linkittämällä tätä Vihdin tapausta koskevan yhteenvetoni, niin vastaus oli juuri sellainen kuin faktoja välttelevältä, todellisuuskriittiseltä natsilta voi odottaa.

polkor2

Pärstäni ei miellytä, mutta silti sen kuvia pitää aika ajoin julkaista samoin kuin pitää julkaista kuvia muista vihattavista suvakeista, kuten vaikkapa Dan Koivulaaksosta, Marko Hietikosta, Li Anderssonista ja Jori Eskolinista. Lisäksi pitää muistaa lietsoa vihaa:

polko3

Sivun ylläpitäjän käsitys rohkeasta, taistelevasta natsista on ylimielinen nimettömyys. Hän julkaisee kansallissosialistisen ihanteen mukaisia kuvia ihmisistä ja maisemista vuorotellen alusasuisten naisten ja univormupukuisten miesten kuvien kanssa. Välillä julistetaan rohkeutta, taistelutahtoa ja peräänantamattumuutta. Varsinkin aseiden kanssa poseeraavien alusasuisten naisten kuvat tuovat mieleen jonkin 70-luvun runkkulehden ja vastapainoksi tarjoillaan seuraajille myös arjalaisia uroksia natsiunivormuissa. Kullekin makunsa mukaan.

En tiedä kuka tällaista sivua pitää. Ihan sama. Kirjoitan tämän jutun vain kertoakseni, että voisin tehdä ylläpitäjästä rikosilmoituksen kunnianloukkauksesta. Jo tuossa ensimmäisessä postauksessa hän onnistuu väittämään minua valehtelijaksi, homoseksuaaliksi, valejuristiksi ja tekstien plagioijaksi.

Jos tekisin rikosilmoituksen, niin olisin vahvoilla. En kuitenkaan viitsi vaivata ylityöllistettyä poliisia tällaisen kypsymättömän lällättelyn takia. Odotan, että joku saman aatteen innoittama ja vieläkin vähäisemmillä hengenlahjoilla varustettu innostuu yllytyksen perusteella uhkailemaan minua. Juuri siihen tai vieläkin pahempaan sivun ylläpitäjä selvästi pyrkii.

Ei kannata. Viime tiistaina yksi uhkailija tuomittiin kolmen kuukauden ehdottomaan vankeuteen ja rangaistus suoritetaan 90 päivän yhdyskuntapalveluna. Esitutkinnassa on tällä hetkellä kaksi minuun kohdistunutta laitonta uhkausta.

Viisainta uskoa, että minulla on uhkailuun nollatoleranssi. Lällättelijät voivat jatkaa sukkanauhaliivikuvien katselua omaa arjalaista ylivertaisuuttaan hipelöiden.

 

Kommentit (25)
  1. Martti Orre
    21.5.2016, 08:55

    Kovin ovat kypsän oloisia kotimaamme sankarit juttujen perusteella. Valitettavasti “ite oot tymä”-tyyppinen nillitys ei ihan vastaa laadultaan hyvin kirjoitettuja ja perusteltuja artikkeleita. Toisaalta jos puhutaan porukasta jonka lähin kontakti sivistykseen on heilua puukon kanssa kirjastossa, ei voida hirvittävän suuria vaatia. Alkaa kyllä pikku hiljaa saatanoittaa tämä jatkuva aivoripuli jota nämä öyhöttäjät suoltavat netin tukkeeksi.

  2. Pekka Hautala
    21.5.2016, 09:17

    Täytyy tunnustaa että vaikka en aivan kaikesta kanssasi olekaan samaa mieltä, jotenkin arvostus ja kunnioitus nousee päällimmäisenä mieleen. Kaikki se loka ja uhkailu ja täydellinen infantiilius keskustelussa jota olet saanut kestää jo kauan. Jätkä vaan porskuttaa. Kyllä se on niin että muutos on jo käynnissä ja se muutos on vain hyväksi.

Kommentointi suljettu.