Uuninpankkopoika Saku Timonen
Uuninpankkopoika Saku Timonen

Mölymystön kansanedustaja

Kun vastuuntuntoiset päättäjät paneutuvat vaikkapa Microsoftin jätti-irtisanomisiin ja Terrafamen kaivoksen hallittuun alasajoon liittyviin ongelmiin, niin yksi kansanedustaja laukoo jo toista päivää peräkkäin älyttömyyksiä. Hän on maamme mölymystön ikioma kansanedustaja Teuvo Hakkarainen (ps).

Eilen Hakkarainen huolestui maaseudun poikamiehistä, joilta miespuoliset turvapaikanhakijat vievät vähätkin naiset. Ratkaisuksi hän esitti piikkilankaa ja rajojen sulkemista.

– Miten heidät tuonne sekaan laitetaan sitten, kun siellä ei ole ennestäänkään naisia heille, ja he siellä sitten – jääköön sanomatta – ovat, miten he kotoutuvat sinne? Siellä varmasti tulee yhteentörmäyksiä jossakin vaiheessa.

Hakkarainen ei ole lukenut oman puolueensa vaaliohjelmaa. Siellä vaaditaan ihan selkein sanoin oleskeluluvan saaneiden turvapaikanhakijoiden hajasijoittamista maaseudun kuntiin. Muutenkin Hakkarainen voi esittää valitukset suoraan oman puolueensa ministeri Jari Lindströmille, jolle maahanmuuttajien kotouttamisasiat kuuluvat.

Tänään Hakkarainen esitteli Facebookissa täydellistä tietämättömyyttään turvapaikanhakijoiden lähtömaissa käytävästä sodasta ja nimesi SPR:n naispuoliset työntekijät huoriksi.

teukka

Hakkaraisen käsityksen mukaan kurdinaiset taistelevat ääri-islamilaista Isisiä vastaan, kun heidän islamistitaistelijamiehensä ovat Suomessa nauttimassa SPR:n tarjoamista seksipalveluista, jotka suomalainen jätkä maksaa.

Hakkaraisen maailmassa nainen on vain rajallinen luonnonvara, johon suomalaisella miehellä on etuoikeus. Siinä maailmassa nainen ei ole veronmaksaja eikä tasa-arvoinen kansalainen, vaan pelkkä niukka hyödyke. Jos nainen ei suostu tähän muottiin, niin hän on huora.

Kummallisinta on, että Hakkaraisen kannattajat pitävät tällaisia puheita osoituksena maalaisjärjestä ja luotettavuudesta:

teukka 1

Minusta Hakkaraisen puheet ovat loukkaus maalaisjärkeä kohtaan ja kertovat pelkästään moukkamaisuudesta, sivistymättömyydestä ja rasismista.

Kyllä maailmaan ääntä mahtuu ja tarvitseehan maa myös pellensä, mutta kansaedustajan palkalla luulisi edes joskus voivan sanoa jotain järkevää. Jos ei itse keksi, niin joku puoluetoveri voisi auttaa ja kirjoittaa paperille jotain tolkullista Hakkaraisen sanottavaksi.

Hakkarainen edustaa suu vaahdossa mölyäviä MV:n lukijoita ja Rajat kiinni-liikkeen väkivallasta haaveilevia sekopäitä. Omilla puheillaan Hakkarainen antaa näille ääriaineksille selkeän tukensa kansanedustajan arvovallalla. Tai sillä vähällä, mikä siitä enää on jäljellä.

Niinpä ei ole mikään ihme, että Lahdessa turvapaikanhakijat ovat jo useita kertoja joutuneet joukkopahoinpitelyn uhreiksi. Jatkuva vihan lietsominen johtaa tekoihin, mutta Hakkarainen ei joko tajua sitä tai ei siitä piittaa. Meillä on kansanedustaja, joka suorastaan yllyttää väkivaltaan, vaikka ei ehkä itse sitä ymmärrä.

Hänen puoleensa ei ainakaan piittaa. Vasta muutama päivä sitten puolueen puheenjohtaja Timo Soini närkästyi suunnattomasti, kun SDP:n puheenjohtaja Antti Rinne sanoi perussuomalaisten tarjoavan suojan rasistisille aatteille.

Mitähän Soini mahtaa tuumailla näistä Hakkaraisen viimeisimmistä ulostuloista? Sanooko puolueessa olevan kansanomaista rosoa? Käskeekö panna korkin kiinni? Vai syyttääkö vihervasemmistoa leimakirveen käyttämisestä?

Mitä mahtavat sanoa eduskuntaryhmän puheenjohtaja Sampo Terho ja puoluesihteeri Riikka Slunga-Poutsalo? Eilen he olivat niin kiireisiä, että eivät kuulemma ennättäneet vastata median kysymyksiin noista poikamies- ja piikkilankapuheista. Epäilen kiireiden jatkuvan, koska ei kukaan järjissään oleva voi mitenkään puolustella Hakkaraisen puheita.

***

Kommentointi vain omalla etu- ja sukunimellä, jos kanssani ei ole muuta sovittu.

Kommentit (43)

 1. Sami tolppanen

  Paskasti puhuu.. mutta jos jätetään Hakkaraiset pois. Niin onhan se iso yhteiskunnallinen ongelma jos naisia alkaa olemaan paaljon enemmän kuin miehiä. . Varsinkin 15-
  30v kun nuoremmat alkavat kiinnostumaan seuran etsinnässä jne. Ja oma imago ja itsetunto alkaa kiinnostamaan löytymään.. ja jos niin nuori huomaa ettei ketään kiinnosta sinun seurasi (vaikka ei miehestä olisi kiinni)niin itsetunto voi romahtaa ja masennukset ym. Voi alkaa hyvinkin nopeasti. . Ja se voi olla yhteiskunnallisesti pahempikin ongelma.

  • Minna Rissanen

   Onneksi yksinäisillä maaseudun miehillä on aina vaihtoehtona muuttaa pois sieltä maaseudulta, jos seuraelämä ei tyydytä, ja onneksi naisilla on oikeus päättää ihan itse kenen kanssa pariutuvat jos kenenkään. Toki on ikävää, jos itsetunto ja elämänhalu kärsii seurattomuudesta, mutta ei siitä oikein ketään voi syyttääkään.

  • Mervi Nyberg

   Naisia on eniten suhteessa miehiin 75-vuotiaissa ja sitä vanhemmissa 5v-ikäryhmissä. Sukupuolten epäsuhtaa ei siis tosiasiassa tässä maassa juuri ole, ellei mennä todella pieniin kuntiin, joihin ovat jääneet jo valmiiksi yksinäiset miehet. Sen sijaan monissa yliopistokaupungeissa on naisia enemmän kuin miehiä. Mutta eihän tämä kiinnosta persuedustajia, koska eihän naisilla pitäisi olla valinnanvapautta pariutumisen suhteen.

   • Saku Mäkelä

    Naisia tosiaan on enemmän kuin miehiä. 80-vuotiaista ja siitä ylöspäin alkaa olla kaksi sinkkunaista yhtä miestä kohden. Nuoremmissa ikäryhmissä on taas selkeä miesenemmistö. Mistähän syystä nämä ryhmät eivät ole kohdanneet?

    ”…koska eihän naisilla pitäisi olla valinnanvapautta pariutumisen suhteen.”

    Jos naisilla ei olisi valinnanvapautta pariutumisen suhteen, yksikään mies ei valittaisi naisenpuutetta.

    Naisten yliedustus yliopistokaupungeissa ei helpota maaseudun poikamiestä. Voitko rehellisesti väittää, että akateemisen koulutuksen käynyt nainen ottaisi puolisokseen maaseudulta tulevan ammattikoulutuksen saaneen miehen?

    • Merja Nurmi

     Jaa-a. Minä tein juuri niin, jo yli 30 vuotta sitten. Ei maalainen ja vähemmän koulutettu tarkoita sitä, että ihmisellä ei ole älyä ja luonnetta, tai että hän ei tiedä mitään mistään. Minä osaan tehdä diskurssianalyysin, mieheni osaa esimerkiksi rakentaa veneen ja sille trailerin.

     • Merja Nurmi

      Enkä tarkoita tuota puolustuspuheeksi ääliöille, joilla ei ole mitään tarjottavaa parisuhteelle.

    • Mervi Nyberg

     Itsekin löin korkeakoulutuksestani huolimatta hynttyyt yhteen putkimiehen kanssa, joten väitän kyllä että koulutustasojen kohtaaminen ei ole mikään kiveen hakattu totuus. Tilastoissa tosin on havaittavissa tietynlaista homogamiaa puolisonvalinnassa, mutta kyse on ehkä enemmän kohtaanto-ongelmista kuin tietoisista valinnoista. Yhteensopivuuteen vaikuttaa kuitenkin myös moni muu asia kuin koulutustaso.

     Ja kuten yllä on todettu, tässä maassa saa vapaasti valita asuinpaikkansa. Jos asuu syrjässä eikä sieltä ikinä könyä ns. ihmisten ilmoille niin vika ei silloin ole naisissa jotka eivät tajua tulla kotoa hakemaan.

     Olet kyllä ihan oikeassa siinä, että syrjäytyneet nuoret miehet ovat universaalisti turvallisuusuhka, koska osa keskittää ilman toivoa energiansa kaikkeen hölmöilyyn, kuten sotimiseen. Mutta ei siitä voi syyttää naisia, jotka ovat valinneet toiset miehet tai sinkkuuden.

 2. Kari Vatanen

  Hakkarainen on oiva esimerkki siitä, mitä pillukateus aiheuttaa! Se sekoittaa miehen pään!

 3. Heikki

  Saattavathan persut tehdä samanlaisen harjauksen, kuin Immosenkin kanssa, eli erottavat eduskuntaryhmästä eduskunnan kesätauon ajaksi.

 4. seppo mahkonen

  Huorat on yrittäjiä. Jos maksuvalmiutta, saa palvelua. Ilmaiseksi ei tipu. Toinen Persujen hengenjättiläinen on Soinin kotikaupungissa asuva Seppo Huhta. Ei voi kun ihmetellä kuinka monella on tekovaiheessa lorahtanut kusta joukkoon.

 5. Pursu

  Eikä pidä unohtaa Oinosta.

 6. Erkki Weurlander

  Moniavioisuutta valtakunnassamme ei ole. Eikä tule. Raaka perusmatematiikka osoittaa kyllä Hakkaraisellekin jotain jäävän jos oletetaan Hakkaraisen kotimaistakin saavan.

 7. Martti Orre

  Mikähän tämänkin miehen funktio on eduskunnassa? Tuskin ymmärrys riittää kovin pitkälle esim. lainvalmisteluun, ainakin jutuistaan voi näin päätellä. Ja kun kyse ei ole spedehuumorista, vaan taitaa raukka olla ihan tosissaan. Vanha virsi, mutta olisi ihan oikeitakin ongelmia selvitettäväksi, josko saman tarmon saisi kohdistettua niihin?

  Aloitetaan vaikka pakkoyrittäjyydestä, ttip:stä, orjatyön poistamisesta, valtion omaisuuden ulosliputtamisen lopettamisesta… Sitten jos aikaa jää niin voidaan miettiä mistä peräkammarin sahayrittäjille saisi seksiä.

 8. Virva Itäranta

  Kyllä nämä Hakkaraiset ja vastaavat sekä hallituksen katastrofaalinen touhu vaatisivat koko edustuksellisen systeemin täydellistä muutosta. Eihän näiltä höyrypäiltä voi edes edellyttää mitään järkevää päätöksen tekoa. Tällaisten päättäjien varassa Suomi kaatuu.

  Eikun ideoimaan!

 9. keke

  Jaa pitääkö tämä Hakkaraisen kirjoitus tulkita niin että Suomen tulisi ottaa ensisijaisesti vastaan pakolaisiksi Kurdistanian Työväenpuolueen aseistetut kommunisti-feministit?

 10. Kaija Lipponen

  Toivotonta Terhon ja Slunga-Putsalon on Hakkaraista paimentaa. Ei siis syyllistetä heitä. Suomipoika on äijän eduskuntaan äänestänyt ja sillä siisti. Soini saisi tukistaa, mutta on hänkin heittänyt pyyhkeen kehään.

  • Juha Nordman

   Soini ei ole oikeasti tukistanut ketään, koska Hakkaraisen ja Halla-ahon arvomaailma on hänenkin arvomaailmansa. Kaikki puheet ”harjaamisista” ja erottamiset eduskuntaryhmästä ovat olleet pelkkää teatteria, eivätkä muuksi muutu.

 11. Sami Siitojoki

  Soinin herja ”fillarikommunisti” on hassunhauskaksi heitoksi naamioitua katujätkän puhetta. Hakkarainen ja kumppanit ovat natseja. Jokaisella on oma roolinsa. Tarkoitus on vähä vähältä totuttaa ja turruttaa kansa näihin puheisiin. Ja lopulta raaistaa simpanssin tasolle. Kokoomuksessakin näitä on, vaikkei niin virallisesti. Jos persuissa joskus on jotain muuta aatesuuntaa ollutkin, jäljellä ei ole juuri muuta kuin tämä. Ja veljeillessään näiden tyyppien kanssa Kokoomus ja Keskusta menettävät kaiken uskottavuutensa. Onnea matkaan vain.

 12. Minna Ylitalo

  Kansanedustaja Teuvo Hakkaraisen facebook-sivusto on aivan kaamean törkeä roskajulkaisu.

 13. Markku Tahvanainen

  Kun näkee Herra Hakkaraisen ja lukee hänen lausahduksia, on helppo ymmärtää miksi naiset kiertävät hänet.

  • Heli Heikkinen

   Ja siitä katkeruus! Nyt ymmärrän…

 14. Kari Kaleva

  ”Kun vastuuntuntoiset päättäjät paneutuvat vaikkapa Microsoftin jätti-irtisanomisiin ja Terrafamen kaivoksen hallittuun alasajoon liittyviin ongelmiin, niin yksi kansanedustaja laukoo jo toista päivää peräkkäin älyttömyyksiä. Hän on maamme mölymystön ikioma kansanedustaja Teuvo Hakkarainen (ps)”.

  Jos sinä paneutuisit samalla tarmolla hallituksen tekemisiin kuin näihin möläytyksiin niin jotain voisi tapahtuakin.
  Mikäli olen oikein ymmärtänyt niin sinulla on varsin laaja lukijakunta jotka mielellään jakavat blogiasi silloin kun pääsevät kanssasi mollaamaan toisia ihmisiä.
  Kirjoitappa provosti esim. TTIP:stä, NATO:sta, työttömyydestä ja muista koko kansaa koskevista asioista, niin että tietoa jaetaan samalla tahdilla kuin näitä lillukanvarsia.

  Yksittäisten ihmisten sanomisia ja tekemisiä on helppo arvostella mutta äärimmäisen harvoin nuo möläytykset aiheuttavat muunlaista reaktiota kuin blogisi linkkaamisen Facebookiin tai muihin foorumeihin.

  Keskittäisit energiasi oikeasti tärkeisiin asioihin, tuo persuinhosi on jo tullut selväksi kirjoituksiesi kautta.

  • Saku Timonen

   Työttömyydestä olen kirjoittanut luultavasti enemmän kuin kukaan muu tässä maassa. Myös tämän ja edellisen hallituksen toiminnasta olen kirjoittanut varmaan satoja juttuja. Miksi sinä luet vain näitä möläytyksistä kertovia juttuja?

   • ilari lehtinen

    Vaikuttaisi olkiukolta. Tai ehkä trolli. Ja jos ei ole niin sitten ollaan kyllä ihan perustiedonhakutaitojen opettelun äärellä (löysin itse nuo oikealla olevat linkit kohtuu lyhyessä ajassa).

  • Minna Ylitalo

   Hallituspuolueen kansanedustajien julkiset möläytykset on hallituksen tekemisiä.

 15. Mauri Pulkkinen

  Voi kuinka kaipaan aikaa, jolloin Mauri Antero Numminen edusti uusrahvaanomaisuutta ja Hannu Salaman Juhannustanssit -kirja johti käräjille.

  Tosiasiassa M. A. Numminen oli tarkkanäköinen yhteiskunnallisten ilmiöiden havainnoija ja lauluissaan oikeastaan ironisoi huolitellusti ääntäen sekä ”partaradikaaleja” että heidän arvostelijoitaan.

  Juhannustanssit puolimelteilyineen oli puhdasta kaunokirjallisuutta parhaimmillaan. Nykyajan nuoret tytöt päästelevät suustaan täytesanoina ilmaisuja, joita tuolloin ei olisi kelpuutettu mihinkään painettuun sanaan, ei edes ”miestenlehtiin”.

  Mikä on johtanut tällaiseen rappioon, että useat suomalaiset kansanedustajat oksentavat kaikki ennakkoluulonsa, kaunansa, virheelliset käsityksensä maailman ihmisistä, eri kulttuureista ja uskonnoista mediaan? Samaa tekevät monet näkyvät henkilöt yksittäisinä tapauksina eri puolueissa, mutta varsin runsaasti PerusSuomalaisissa.

  Samalla yllytetään ja kiihotetaan arvostelukyvyttömiä väkivaltaisiin tekoihin väkivaltaa pakenevia kohtaan.

  Siinä olisi tutkimisen arvoinen kohde monelle nyt aliarvostetulle ja lytätylle dosentille. Voisi joku maisteriksi opiskeleva tehdä gradunkin aiheesta ja perustaa sitten kansanliikkeen: Sivistysvaltion puolustajat – Sipu ry.

  • Heli Heikkinen

   Hear, hear!

 16. Johannes Keränen

  Nämä naispuoliset peshmerga-taistelijat ovat muuten feministejä ja kommunisteja, eikö tuo ole se ”suvaitsevaiston” määritelmä? Miksi siis he olisivat vaikea paikka?

  Moni heistä on Turkin mukaan terroristi, oikeusministerimme Jari Lindström sanoi voivansa harkita kuolemantuomiota terroristeille. Minusta se oli melko ikävä kommentti ja kertoi myös sen mitä mieltä oikeusministerimme on näistä taistelijoista.

 17. Rintsu

  Naapurustossani asuu aika monta avioparia.
  Hakkaraisen opeilla jokainen naapurustoni aviomies on vienyt minulta naisen.

 18. Kaija Laine

  Niin Hakkaraisen, kuin muidenkin aiemmin miesten pariutumisesta huolta kantaneiden kannanottoihin törmätessäni, ihmettelen aina samaa asiaa: miten ihmeessä se yksin jääminen on aina jonkun muun vika?
  Itsekin olen ollut jo vuosia sinkku. Jos joskus satunnaisessa mielenhäiriössä kaipailen parisuhdetta, niin syytä sen puutteeseen etsin ihan vain itsestäni.
  Onneksi kohtaus menee yleensä joutuisasti ohi ja jatkan elämää ihan tyytyväisenä.
  Joten suosittelen peiliin vilkaisua sinne ”peräkamarin pojillekin”.
  Vastuun ottaminen omasta elämästä voi olla ensimmäinen askel kohti parempaa tulevaisuutta.

 19. Heli Heikkinen

  SPR:n hurjat naistaistelijat eivät yhtä hakkaraista pelkää.

  • Mauri Pulkkinen

   Aivan, mutta hakkaraiset pelkäävät paitsi SPR:n myös ”kauppaopiston” naisia.

 20. Jari Torvelainen

  Auttaisiko, jos nämä huutelijat laitettaisiin ns oikeisiin töihin?

  Me on kehitetty malli, jossa kehnomminkin työllistyvät opastetaan ja koulutetaan melkeinpä kädestä pitäen. Ja ansainta alkaa ensimmäisestä työtunnista asiakkaalla. Eikä polteta tässä latin latia tukia tai veroeuroja.

  Nyt tarvittaisiin sekä opastamiseen kykeneviä tekijöitä – jotka myös itse siis tekee. Toki semmoinen juttu siinä on, että ansainta tulee tekemisestä, ei esim työkaverista mölyämisestä. Velliperseet älkööt vaivautuko.

  Sekä myyjiä, rehellisiä sellaisia.

  Lisää julkisesta FB postauksesta:

  https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10153846135658649&id=673458648

 21. Sam Silfvenius

  Mahtoiko Herra Hakkarainen tulla ajatelleksi miten siveysvyö tuosta piikkilangasta taivutetaan. Moni meistä Talvivaaran perillisistä omistaa peukalon keskellä kämmentä eikä tiedä,kuinka moinen värkki flatuloidaan.

 22. Kari

  Luin muutaman kommentin ja tulin iloiseksi siitä, että verkko keskustelu voi olla myös älyllistä ja ajatuksia herättävää, eikä vain solvaamista ja vanhojen ennakkoluulojen toistoa.

 23. Jori Nieminen

  Antakaa nyt naiset, joku tuolle Hakkaraiselle. Edes säälistä. Ettei sen tarvitsisi aina vehdata sen kumi-Barbaran kanssa. Josko siitä vähän rauhoittuisi & järkevöityisi?
  Kun lukee miehen juttuja niin käy aika pian selväksi, että naisen puutettahan siellä on kaiken takana.

 24. Pekka Rantamäki

  En niinkään ihmettele, miksi herra Hakkarainen valittiin eduskuntaan. Ihmettelen, miksi hänet VALITTIIN SINNE UUDESTAAN. Äänestäjillä ei ilmeisesti ole käynyt mielessä käsite ”tulosvastuullisuus”, kun ovat Hakkaraisen uudestaan pääpaikalle lähettäneet. Tai persutermein pitäisi kai nykyään puhua ”työnäytteestä” – siis oikeasti, oliko Hakkaraisen työnäyte ensimmäisellä kansanedustajakaudellaan sellainen, että hän ansaitsi vakiduunin???

  • Petri Puumalainen

   Yritän hieman avata Hakkaraisen vaalimenestystä. Moni näkee Hakkaraisessa rehellisen suomalaisen yrittäjän joka aina sanoo suoraan, mitä tarkoittaa.

   Moni näkee miehen, joka työllistää yrityksessään suomalaisia ja näin antaen heidän perheilleen toimeentulon. Tätä kohtaa itsekin arvostan. Eduskunnasta ei kovin montaa ”oikeita töitä” tekevää yrittäjää löydy. Poliittisia broilereita sitäkin enemmän. Esim. kuinka monta suomalaisia työllistäviä yrittäjiä löydetään demarien tai vasemmistoliiton eduskuntaryhmästä? Ei yhtään(kö)?

   Pekka Rantamäki: – ”Ihmettelen, miksi hänet VALITTIIN SINNE UUDESTAAN.”

   Minä en ihmettele. Ihmettelen sitä, ettei hän tuplaamisen sijasta nelinkertaistanut kannatustaan. Kuten ylempänä mainitsin, erittäin monille äänestäjille Hakkarainen on suorapuheinen, rehellinen suomalaisia työlllistävä ja verot Suomeen maksava yrittäjä.

   Toinen syy Hakkaraisen menestykseen on se, että moni näkee Hakkaraisen äänestämisessä mahdollisuuden ja keinon osoittaa keskisormea ns. eliitille. Hakkarainen nähdään näiden Antti Kaikkosten vastakohtana. Vastakohtana poliitikoille, jotka julkisesti esittävät kunniallista ihmistä, mutta kulissien takana kähmitään kaiken maailman laittomia vaaliavustuksia itselle. Ihmiset kysyvät, ”onko Antti Kaikkoset yhtään parempia kuin Hakkarainen”?

   Eli näen Hakkaraisen äänestämisen protestina. Protestina Antti Kaikkosia ja eliittiä vastaan. Ja mitä enemmän Hakkaraisen möläytyksistä te kunnon ihmiset närkästytte, sitä enemmän häntä huonot ihmiset äänestävät. Hakkaraisen äänestäjä tietää, että äänestyskopissa ollaan anonyymisti yksin ja kukaan ei tiedä ketä oikeasti äänestin.

   ,

   • Saku Timonen

    Entä mitä Hakkarainen on eduskunnassa tehnyt edistääkseen äänestäjiensä asiaa? Ei yhtään mitään, se siitä protestista.

    • Petri Puumalainen

     En ole seurannut Hakkaraisen eduskuntatyötä tarkemmin. Itse asiassa ainoa kosketuspinta siihen ovat olleet nämä loppumattomat kohut.

     Onko hän tehnyt lakialoitteita äänestäjiään kiinostavista asioista? En tiedä. Mutta uskon, että media olisi keppikirjaimin kirjoittanut ellei olisi. Mutta toisaalta ei mediaa kiinnosta kun yhdenlainen Hakkarainen.

     Niin tai näin. Uskon, että Hakkaraisen äänestäjiä ei kiinnosta tuon taivaallista mitä mies eduskunnassa tekee tai on tekemättä. Kunhan on ja pysyy aina Hakkaraisena. Itseasiassa Hakkaraisen kannattajat kovasti suuttuivat, kun mies taanoin hairahtui jotain demarien suvaitsevaisuusesitystä allekirjoittamaan. Ehkä näillä nykyisillä puheilla sitten näytetään äänestäjille, että se oli vain krapulan aiheuttama hairahdus ja olen taas oma itseni.

     Hakkaraisen äänestäminen on protesti, jonka tarkoitus on saada eliitti ja ”kunnon ihmiset” närkästymään. Ja mitä enemmän närkästyvät sitä parempi. Ja siksi Hakkarainen jatkaa linjallaan. Ja miksi ei jatkaisi, koska juuri näillä puheilla tuli eduskuntaan valituksi kahteen kertaan.

     • Pirkko Ryyppö

      Jollei tiedä mitä Hakkarainen on eduskunnassa tehnyt tai sielä puhunut, voipi ihan itse käydä eduskunnan sivuilla ja lukia JOKA IKISEN siellä esitetyn puheenvuoron, välikysymyksen jne. Kaikki löytyy sieltä, myös Hakkaraisen sanomiset.

      En oiken ymmärrä minkälainen protesti on äänestää miestä, joka ei tiedä mitään mistään. Jos haluaisi oikeasti äänestää jotain ”eliittiä” vastaan, kannattaisi ehkä kuitenkin valita joku ihminen jolla on edes jotain sanottavaa , siis järkevää. Joka kertoisi kunnon ihmisille (miksi käytät hipsuja, vai väheksytkö heitä?) ihan oikeita asioita eikä mitään tuulesta temmattuja juttuja.

     • Pekka Rantamäki

      Huoh, voi niitä aikoja, kun kaikki protestiäänet menivät A. Ankalle, eikä B. Broilereille!

 25. Uhrit – Huono taiteilija

  […] Mölymystön kansanedustaja […]

Kommentoi »

Comments are closed