Uuninpankkopoika Saku Timonen
Uuninpankkopoika Saku Timonen

Harjausta vailla

– Luulevatko nämä piripäät todellakin tuottavansa pelkoa? Ihannoivatko he todellakin sellaista sontaa jota esimerkiksi anarkofeministi Auvinen edustaa? Uskooko tämä luuseriporukka oikeasti saavansa aikaan isminsä tavoitteena olevan vallankumouksen? Miksi he eivät sitten ole sitä tehneet? Koska liike vetää mukanaan jarikumiluotilaineen kaltaisia ressukoita, ikuisia yliopiston ”opiskelijoita” ja vailla vanhemmuutta kasvaneita kurittomia kakaroita.  […]

-Tämän paskasakin tekosista on jo vuosien varrelta monta esimerkkiä, eivätkä ne ole mitenkään vähäisiä. […] Nämä raukkamaiset luuserit eivät taida ymmärtää ettei heidän luomupuuronsa ja vieroitushoitonsa tule ilmaiseksi vaan se ”kapitalisti” maksaa niitä ihan omalla työllään. Tämän porukan toiminta on säälittävää, raukkamaista ja pelkurimaista. Jos jotain voi sanoa järjestäytyneen rikollisuuden irvikuvaksi, niin vihervasemmistolaista anarkistiliikettä ja sen rekisteröityä toimintaa.

tk blog

Näin pillastui Terhi Kiemunki roskajulkaisu MV:n blogissaan heti sen jälkeen, kun kävi ilmi hänen poikansa Ville Kuusisen olevan Tampereen Soldiers of Odinin johtohahmo. Sen lisäksi Ville Kuusinen on myös kansanedustaja Olli Immosen johtaman Suomen Sisun Pirkanmaan piirin varapiiripäällikkö.

Terhi Kiemunki on Tampereen perussuomalaisten puheenjohtaja, puolueen Pirkanmaan piirin hallituksen jäsen, Pirkanmaan maakuntahallituksen jäsen ja kansanedustaja Lea Mäkipään avustaja. Hän on viime syksystä lähtien ollut näkyvä hahmo Rajat kiinni-liikkeessä organisoiden mielenosoituksia ja kuljetuksia niihin. Pääsiäisen alla hän solvasi virpovia maahanmuuttajalapsia ja siitä hyvästä hänet ”harjattiin” puolueen perinteisellä tavalla eli hän sai pikkuisen nuhteita ja hänet erotettiin puolueen piirihallituksen varapuheejohtajan paikalta. Piirihallituksen jäsenenä hän jatkaa ja lisäksi Tampereen perussuomalaiset antoivat hänelle täyden tukensa yksimielisesti.

Hänen poikansa on siis Tampereen Soldiers of Odinin johtajia ja lisäksi Suomen Sisun varapiiripäällikkö. Soldiers of Odin on moneen kertaan todettu rasistiseksi ja natshenkiseksi, väkivaltarikollisen johtamaksi järjestöksi ja Suomen Sisu on tehnyt yhteistyötä kansallissosialistisen Suomen Vastarintaliikkeen kanssa. Tämä yhteistyö on ihan todistettu tapaus ja siitä hyvästä Immonen pantiin viime kesänä lyhyelle jäähylle puolueen eduskuntaryhmästä.

Kovin tiiviit ovat nämä äärioikeiston piirit, joten eipä ihme, että niiden paljastuminen aiheuttaa pillastumisen. Se tehdään tietenkin näyttävästi solvaamalla kuviteltua vastustajaa törkeästi ja vielä törkeämmin ihan nimeltä mainittuja henkilöitä.

Jari Laine on yksityishenkilö, joka joutui äärioikeiston pilkan kohteeksi saatuaan äärioikeiston järjestämän 612-marssin vastamielenosoituksessa poliisin joukkojenhallinta-aseesta luodin silmäänsä. Siitä lähtien hän on ollut loputtoman ivan ja sanallisen väkivallan kohteena ja Kiemunki jatkaa tätä  touhua jakamalla Tampereen Soldiers of Odinin  Facebook-sivulla Laineesta tehtyjä pilkkavideoita:

kiemunki

Mitenkäs tämä näin päin on kääntynyt? Tähän asti tapana on ollut, että kansalaiset arvostelevat politiikassa toimivia, mutta nyt poliitikko ei pelkästään arvostele, vaan suorastaan solvaa yksittäistä kansalaista ressukaksi, ikuiseksi opiskelijaksi, luuseriksi, kurittomaksi kakaraksi  ja vieroitushoitoa vailla olevaksi. Tyyli on tuttua MV:n sivuilta, joten siinä mielessä Kiemungin blogi on löytänyt oikeaan paikkaan.

Uudet poliittiset tuulet puhaltavat, jos annamme niiden puhaltaa. Jos poliitikko saa hyökätä tavallisen kansalaisen kimppuun kunnianloukkauksin, niin olemme matkalla kohti diktatuuria. Seuraava etappi tällä tiellä on, että poliitikkoa arvostellut vangitaan. Shut the fuck up, kuten Terhi Kiemunki on bloginsa otsikoinut.

Olen tuohon viimeiseen kuvaan kommentoineen Seppo Tapanisen kanssa samaa mieltä: Kiemunki on taas kerran harjausta vailla. Pääsiäisen jälkeen hän oli vähällä menettää kansanedustajan avustajan työnsä, mutta armo kävi oikeudesta sillä ehdolla, että törkykirjoituksia ei enää tule. Eipä se kauan muistissa pysynyt.

Päivitys 27.5. klo 17.00

Kun Kansan Uutiset tänään kertoi Jari Laineen tekemästä rikosilmoituksesta, niin Terhi Kiemunki kiisti Facebookissa olevansa blogin kirjoittaja, vaati oikaisua ja ilmoitti harkitsevansa rikosilmoitusta.

tk ku

Blogin kansisivun silmät ovat kuitenkin kovasti Terhi Kiemungin silmien näköiset ja eilen Kiemunki kommentoi Facebookissa täsmälleen samoin sanankääntein kuin blogikin on kirjoitettu.

tk

Lisäksi on vielä aikayhteys. MV:n blogi on päivätty eilen klo 7:42 ja jo klo 7:46 Kiemunki julkaisi sen omalla seinällään. Nopeasti löydetty.

No, olenpahan nyt kuitenkin kertonut, että Kiemunki kiistää olevansa blogin kirjoittaja. Poliisi selvittäköön kirjoittajan.

Kiemunki myös kiistää jakaneensa omalla Fb-sivullaan Laineesta tehtyä pilkkavideota. On jakanut:

13244781_1016141021773995_760901400375764706_n

***

Ilmoitan etukäteen, että en hyväksy Soldiers of Odinin tiloihin tehtyä murtoa enempää kuin muutakaan rikollista toimintaa, joten sitä on turha tulla kommenteissa väittämään. Muutenkin kommentoinnin on pysyttävä hyvän maun rajoissa ja sen on tapahduttava omalla etu- ja sukunimellä, jos kanssani ei ole muuta sovittu.

Kommentit (33)

 1. Erkki Weurlander

  Mitähän tuohon olisi lisättävää?
  Yritän ymmärtää niitä joille on vähemmän annettu. Äiti minulle sen opetti. Meinaan ymmärtämään niitäkin joille elämän eväät on hakusessa.

 2. Merja Nurmi

  Tuohon huomautukseesi lisäisin, että Laine ei kaiketi ole ollut missään tekemisissä Odineiden tilojen vandalisoinnin kanssa. Ja vielä lisäisin senkin, että minunkin mielestäni teko oli typerä ja rikollinen, tuollaista ”rasismin vastaista” toimintaa ei tarvita mihinkään.

 3. Minna Ylitalo

  Niin mutta kun Kiemunki taas tietenkin vain KYSYY, että luulevatko ne todellakin tuottavansa pelkoa? Hän vain IHMETTELEE, että mitä ne ihannoi? Ja tekeekö ne sen vallankumouksen vai ei? Hän vain HÄMMÄSTELEE, että kuinka kauan joku opiskelee yliopistossa.

  Vastakysymyksenä puolestani ihmettelen, kuinka kauan tällaisia rääväsuisia naisenkuvatuksia siedetään mm. kansanedustajan avustajana? Saako kansanedustajan avustaja syyllistyä yksityisen kansalaisen julkiseen kunnianloukkaukseen ilman minkäänlaisia seuraamuksia? Kiemunki voisi kenties taas pyytää poliisitutkintaa tästä episodista.

 4. Joni Pelkonen

  Perussuomalaiset eri tasoilla ovat jatkuvasti kiistäneet Perussuomalaisen puolueen uusnatsiyhteydet. Kun ne ovat paljastuneet, uusnatseihin itseensä on suhtauduttu vähättelevästi – ”ihan tavallisia ihmisiä ne ovat”. Mitä nyt harjoittavat fyysistä väkivaltaa poliittisia vastustajiaan ja sellaisiksi kuvittelemiaan vastaan.

  Esimerkkinä epäsuorasta äärioikeistoyhteydestä on muutaman vuoden takainen Suomen Sisun vuosikokous joka järjestettiin Kirjatyöntekijöiden liiton tiloissa. Kuin sattumalta liiton taloludenhoitajana työskenteli Perussuomalaisten ”työmiehen” Matti Putkosen vaimo Tiina Ullvén-Putkonen. Merkonomin koulutuksen omaava Ullvén-Putkonen nimitettiin sittemmin peräti ministerin erityisavustajaksi. Suomen Sisu- kirjatyöntekijäin liiton taloudenhoitaja – ministeri. Niinpä niin. Samanlaisia yhteysketjuja löytyy vaikka kuinka.

  Matti Putkonenhan on jatkuvasti kiistänyt perussuomalaisten olevan edes oikeistolainen puolue, mitä nyt vastustavat kaikkea vasemmistolaiseksi tulkitsemaansa.

  Ulkomailla on ollut melko rutiiinomaisesti tapana, että kun poliitikko, vaikka kuinka korkealla tasolla vaikuttava, jää kiinni valheesta, hänen on erottava. Luotettavuus on näet poliitikon kaikkein tärkein ominaisuus. Luottamuspula tarkoittaa muiden poliitikkojen taholta että asioista ei voi sopia ja kansan taholta, että poliitikon tekemien päätösten oikeellisuuteen ei voi luottaa.

  Menneinä vuosina myös Suomessa poliitikkoja on eronnut, nimekkäimpänä ehkä keskustalainen pääministeri Anneli Jäätteenmäki. Esimerkki on siis olemassa.

  Perussuomalaisten uusnatsiyhteydet johtavat nyt jo niin korkealle että ainoastaan Timo Soini voi teeskennellä ettei hänellä sellaisia ole. Sekin on mahdollista vain, mikäli Soini ei ole vuosien aikana kertaakaan edes vahingossa käyttänyt hyväksi Perussuomalaisten jo ministeritasolle ulottuvia yhteistyökuvioita äärioikeiston kanssa.

  Perussuomalaisten metodina ei kuitenkaan ole eroaminen luottamustehtävästä kun luottamus on petetty vaan teon vähättely ja siihen osallisten valkopesu. Mitenkäs nyt näin, puolueelta joka on takavuosina äänekkäästi vaatinut jopa koko hallituksen eroa?

  • Minna Ylitalo

   Perussuomalaiset ovat kaiken lisäksi nimenomaan ainoat kansalaiset ja poliitikot, jotka eivät tunne äärioikeistoon kuuluvia vaikuttajia, koskaan yhtä ainutta nähneetkään, eivätkä he ole koko natsiaatteesta sen kummemmin selvillä. Olli Immonen seisoi ihan vahingossa SVL:n jäsenten vieressä. Vaasalainen PS kaupunginvaltuutettu Risto Helin lahjoitti uusnatsien kerhotilaan Hitler-kellon, mutta ei huomannut olevansa uusnatsien kerhotilassa, eikä koko aate ollut hänelle mitenkään tuttu. Peruspersuilla on merkillinen tapa ihmetellä huuli pyöreänä omia äärioikeistolaisia kytköksiään. Tunteekohan Kiemunki muuten oman poikansa?

 5. mirjami virtanen

  En ymmärrä näitä aikuisia naisia. Tekisi mieli sanoa ikiaikainen herja ”niistä vuosista”. Minua nauratti ne vanhemman puoleiset rouvat Witin kanssa Tapanilan kahvion vessaan pyrkimässä. Tuo opiskelu tuntuu olevan kitkerä pala kriittisille. Kiemunki käynyt ammattikoulutusta eikä kai lapsensakaan korkeampia opiskelijoita. Ikiopiskelija taitaa olla myös kaverinsa Lokka ja hänen työparikseen ilmaantunut Wiik.

 6. ilari lehtinen

  Kaipaisin tähän juttuun mielelläni linkkiä alkuperäiseen blogiin mutta onneksi se löytyikin vähällä vaivalla.

 7. Pekka Pehkonen

  Ensimmäiset mamut häiritsivät naapurirauhaa 18.5.635232 eaa. Eikä loppua näy. Jotkut ovat siihen tottuneet, jotkut eivät. Kuitenkin meitä on täällä pallolla näinkin paljon, se kertoo jonkinasteisesta selviytymisestä. Joku keksi kirveeseen terän, sen omistamisesta käytiin valtataistelu. Siä kesti kauan. Se on pitkä juttu joten oikaisen hieman… Kun monien vaiheiden kautta päästiin osittain eroon itsevaltiaista ja alettiin uskoa demokratiaan ja puolueisiin, homma mutkistui entisestään. Taas näyttäisi olevan seinä vastassa; sovituista laeista ei pidetä kiinni, valvonta ei kuule kenellekään. Uskottavuus on mennyt nollille. Se kirves pitäisi ainakin löytää, töitä olisi…

 8. Kiki

  Kun minulla on melkein 40 vuoden mittainen kokemus työelämästä, niin saan varmaan ihmetellä, mitä tekevät työkseen Kiemunki ja hänen poikansa? Onko heillä muita tulonlähteitä kuin veronmaksajien rahat (= esim. Kiemungin poliittiset toimet), kun noin uhotaan, miten maksetaan punavihreiden vahingot?

  Tässä vaiheessa haluan tietysti tehdä selväksi, että vaikka olen akateeminen punavihreä suvakkifeministi, ei yhteiskunnan ole minua paljon tarvinnut hoidella. En ole koskaan välittänyt käyttää mitään päihteitä, en ole hankkinut sukupuoli- tm. tauteja, en ole tehnyt yhteiskunnan hoidettavia lapsia, en ole raskauttanut yhteiskuntaa rikoksilla tai rikkeillä tai ympäriinsä syydetyillä kunnianloukkauksilla tai väkivallalla – edes itsepuolustukseksi. Työttömyyskorvausta sain viimeksi 80-luvulla muutaman viikon verran, asumistukea sain kaksi kuukautta vuonna 1995 ja opintotuki on maksettu takaisin – paitsi se opintoraha, jota sain 80-90-lukujen vaihteessa. Työurani aikana olen eri toimissa palvellut varovastikin arvioiden muutaman kymmenen tuhatta ihmistä kolmessa maakunnassa. Voinko tältä pohjalta ihmetellä Kiemungin tavoin, mitä hyödyllistä Kiemunki poikineen on yhteiskunnalle tehnyt?

  • Mauri Pulkkinen

   Voit ihmetellä! Se on jopa suotavaa. Kuvaamallasi taustalla kykenet sen tekemään tyylikkäästi ja purevasti.

  • Kari Pekkonen

   Oletko ihan yksityisellä vai julkisella sektorilla niitä töitäsi tehnyt?

 9. Solja Kykkänen

  Kyllä me ihan tavalliset veronmaksajat emme hyväksy rasismia emmekä Odinin porukoiden tapaista toimintaa… En mielestäni kuulu Terhin mainitsemiin ryhmittymiin tai rn ainakaan tunnista itseäni hänen määritelmästään. Olen keskipalkkainen kapitalisti Olen myös humaanin ajattelun kannattaja,apua tarvitsevaa on autettava olipa hän oman tai vieraan maan ihminen. Toki järjestelmän hyväksikäyttäjät tulee karsia ja se on vain ja ainoastaan virkamiesten tehtävä Teemme Suomesta meille kaikille hyvän maan asua ja elää kun opimme hyväksymään toinen toisemme sellaisina kuin olemme ja kunnioittamaan toisiamme,puhumaan toisistamme kauniisti Rikokset tutkii poliisi ja oikeusjärjestelmä tuomitsee. Kysymys on loppujen lopuksi ihmisistä ja kohtelemallatoisia samoin kuin toivomme itseämme kohdeltavan,saamme hyvänmielen. Viha kasvattaa vihaa ja synnyttää väkivaltaa.

 10. Kai Hirvasnoro
 11. mirjami virtanen

  Kiemunki mainostaa Tampereen persujen vapputapahtumaa: taatusti ei työväenlauluja. Rehellistä. Aikahan on näyttänyt ettei persuja kiinnosta työväestö. Miksipä kiinnostaisu jos johtoryhmä näyttäisi elävän politiikalla.

 12. Kirsti Era

  sangen merkillistä, kenties valaisevaakin on, Kiemungin lättätys: ”luulevatko nuo herättävänsä pelkoa”, ”järjestäytyneen rikollisuuden irvikuva”. Ikään kuin anarkistit tai rasismin vastustajat _haluaisivat_ herättää pelkoa tai olla järjestäytyneen rikollisuuden osasto. Kuin se olisi tavoite johon eivät ihan kaikki kykenekään, kun taas meidän poika… niinkö, Terhi? Tällaisen kuvan sain noista sitaateista surkeilla aivon tapaisillani.
  Sellainenko on kansanedustuslaitoksen palkkalistoilla olevan henkilön ajattelua? Rikosilmoitus on enemmän kuin paikallaan.
  Tiedoksi Terhille ja muille epätietoisille: rasismin vastustajien tavoite on vähentää yhteiskunnasta sekä vieraan pelkoa (ksenofobiaa) että rasististen tekojen ja puheiden synnyttämää uhkaa ja pelkoa.

 13. Kaija Laine

  Kiemunki käyttää kovin tuttua taktiikkaa. Kun itse ylittää uutiskynnyksen epäedullisella tavalla, niin on äkkiä luotava savuverho ja mitenkäs se paremmin kävisi kuin vanhalla olkiukolla vastustajan väkivaltaisuudesta ja haitallisuudesta.
  Ja samaa taktiikkaa käyttävät tässäkin kommenttiketjussa ansiokkaasti Kiemunkia puolustavat. Kun ei oikein voi puolustaa ääneen hänen blogiaan, niin aletaanpa puhua maahanmuuttajista. Se on varmasti niiden syy että Kiemunki saa kunnianloukkaussyytteen

 14. Pasi Vainio

  ai jestas että tuo Kiemunki on erittäin sivistymätön ja säälittävä tapaus. mutta täytyy kyllä sanoa että hieman ihmettelen tuota Jari Lainetta, eikös Poliisi nyt ollutkaan hänen vihollisensa ja ´´natsisika´´ ? kun hän meni tekemään rikosilmoituksen niin sehän kaiketi kertoo siitä että hän sittenkin luottaa Suomen Poliisiin?. muutenkin hieman hassua että anarkisti yhtäkkiä vaatiikin lakia ja järjestystä. outoa sekin että tuo Jari Laine esitellään Kansan Uutisissa sankarillisessa valossa vaikka hän osallistui väkivaltaiseen mellakkaan, toki Poliisi teki todella pahan virheen ampuessaan Jaria silmään, sitä ei käy kiistäminen. itse olen puolueeton sivusta seuraaja, joten nämä Oikeiston ja Vasemmiston kahinat ovat minusta lähinnä pelottavaa katseltavaa.

  • Johannes Keränen

   Viestiisi haluaisin puuttua sen verran että sanot puolueettomana sivustaseuraajana pelkääväsi näitä ”oikeiston ja vasemmiston” kahinoita. Anarkistit eivät ole vasemmistoa eikä näitä uusnatsejakaan voi perinteiseksi oikeistoksi kutsua, eli siinä mielessä ehkä vähän yksinkertaistetut nimitykset.

   Ymmärrän myös hyvin että poliiseista voi tulla sanottua aika pahasti jos lähtee osoittamaan mieltään uusnatsien marssia vastaan (marssia minkä järjestäjistä yksi muuten taannoin ehdotti kansanmurhaa yhdeksi ratkaisuksi miten Suomi pääsisi turvapaikanhakijoista eroon) ja poliisit käyttävät yllättävän herkästi väkivaltaa mielenosoituksen hajoittamiseen ja bonuksena itse saa kumiprojektiilin silmään. Ei silti, hölmöähän se on tuollaisia nimityksiä virkavallasta käyttää, mutta ymmärrän turhautumisen.

 15. jore puusa

  9.4.2017 on kuntavaalit.
  Tämä täti aloittaa tarpeeksi ajoissa.
  Älkää nyt hyvät ihmiset luulko, että hän noin ajattelee kuin kirjoittaa.
  Hän haluaa politiikkaan. Siksi hän kehittää itsestään kuvan ajoissa. Peliä tämä vaan on.

  Muistelkaa Toni Halmetta. Mies meni Itä – Helsinkiin pubiin ja huusi: ”viii…..tuuuuuuu ööööörrrrhöööööööööö”. Ja hänelle vastasi kansa: ” hyvä toniiii viiit……uuuuuuu öööööööörrrrhöööhhöööööö.
  Paljon muuta ei tuo osannut sanoa, mutta sai 16800 ääntä…kuusitoistatuhattakahdeksansataa!
  Kuorikaa sipulia, katsokaa sisempiä kerroksia…

  • ilari lehtinen

   Erikseen näissä tapauksissa ovat ihmiset jotka luovat hallittua pr- kuvaa ja ne jotka ovat oikeasti vihamielisiä tiettyjä asioita kohtaan. Mieluummin sitä ajattelisi ettei noin vihamielisiä ihmisiä ole. Politiikan suhteen kaikenlainen näkyvyys ja julkisuus tuo ehdokkaan äänestäjän luo.

 16. AMK

  ”sa että karkoitit orjuuden ja ettet taipunut sorron alle”????

  • AMK

   Komuuslaiset haluvat nähtävästi jopa suomenlaulussa kieltää sen mitä politiikkaa harrastavat,työttömät orjatöihin ja kaikkia köyhiä sorretaan,niin hienohan se on lauluja laulaa??Jylhä on uskomus:meillä joillakin menee hyvin=rikkailla ja hyvä tulosilla.Koko hallitus samaa mieltä???Kansalaiset ehkä eri mieltä.Sitä en ymmärrä sss päättää kaikesta???Muuten luin paikallislehdestä työttömiä palkataan työmarkinatuella töihin,mahtaako verotus olla kohdillaan???

 17. Petri Puumalainen

  ”Anarkistisen takku.netin tiedotteessa kerrotaan, että Ylöjärven Vuorentaustan tila on vuokrattu Ville Kuusiselle. Kuusista kutsutaan tiedonannossa Odinin sotilaiden ”Tampereen johtohahmoihin kuuluvaksi”

  Siis lähteenä tuolle väitteelle on ”anarkistisen takku.netin. tiedonanto. Tottahan sen täytyy ilman muuta olla, kun jopa takkunetin tiedonannossa niin sanotaan. Niinkö?

  Kunka luotettavana lähteenä voimme tuota pitää? Ja toiseksi, onko rikos toimia soldiers of odinin johtohahmona tai kuulua Suomen sisuun?

  • Saku Timonen

   Tamperelainen-lehden toimittaja oli soittanut isännöitsijälle, joka vahvisti vuokralaisen henkilöllisyyden.Odoneihin kuuluminen ei ole rikos, mutta häpeä se on. Jos osaa hävetä.

 18. liisa hirvonen

  Äärioikeistosta kertova tv-sarja ”NSU- Saksan uusnatsimurhat” kertoi karun totuuden väkivaltaisista nationalistisista liikkeistä, äärioikeistosta joka tavoittelee valtaa myös Suomessa. Mutta. Se ei tule siinä onnistumaan. Turha sinun on puolustaa heitä tai selitellä, että suomalaiset natsukat olisivat poloisia uhreja. Aika moni heistä on saanut jo tuomioita väkivallasta, ja osa odottelee rangaistusta. Entinen natsijohtaja Esa Holappa on kertonut suomalaisesta äärioikeistosta, ja hänen avautumisensa, jos mikä, oli rohkea teko. Ellet ole lukenut hänen haastattelujaan, niin suosittelen lukemaan.

  • liisa hirvonen

   Tämä siis Petri Puumalaiselle.

 19. Pekka Poikolainen

  Niin vihervasemmistolaiset poliitikothan eivät ole arvostelleet koskaan kansalaisia. Tuo arvosteluprosentti keskimääräisesti puheissahan on lähempänä nollaa kuin sataa, vai onkohan se oikeasti toisinpäin. http://www.turkulainen.fi/artikkeli/184972-li-andersson-aarioikeisto-toimii-yha-avoimemmin http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-2000000825375.html jne googlella löytyy näitä loputtomasti. Mielestäni tämä on aivan normaalia poliitikoille, mutta ehkä tämä onkin kiellettyä riippuen siitä edustetaanko bloggaajan maailmankuvaa vai ei. Tosin siitä olen samaa mieltä että sen ei tulisi olla koskaan henkilökohtaista yksityishenkilöä kohtaan. Tosin googlella löytyy tästä Jari Laineesta niin paljon tavaraa että epäilen ettei hän ole pelkkä random satunnaiskansalainen tai edes satunnainen random vasemmistoanarkisti rivijäsen. Voin tosin olla väärässä.

  Yhtä lailla häpeän paikka on kuuluminen loldierseihin tai äärianarkisteihin. Vain täydet tampiot keskittyvät huutelemaan tälläistä vihapuhetta joka kohdistuu ylipäätään mitään maailmankuvallista aateryhmää kohtaan.

  • Saku Timonen

   Milloin Loldiersit ovat syyllistyneet vihapuheeseen?

   • Petri Puumalainen

    Vihapuhe on aika mielenkiintoinen termi. Miten voi syyllistyä vihapuheeseen, jos Suomen lakikaan ei moista termiä tunne. Onko se siis jotain laitonta vai laillista? Vai saako jokainen itse määritellä sen, minkä katsoo vihapuheeksi.

    Jos kirjoitan vihaisesti vaikka perussuomalaisista, olenko vihapuhuja?

    • Saku Timonen

     Vihapuhe ei ole juridinen termi, joten vihapuhe voi olla laitonta tai laillista. Ja ole hyvä ja lopeta itsestäänselvyyksillä kommentoiminen.

 20. Hannu Järvinen

  Tarja Kiemunki varmasti haluaa natsiyhteisössä kunniaa ja mainetta, joten tavalla tai toisella hänen yhteytensä Gungnir Sharp -nimimerkkiin kyllä paljastuu.

  Jännä paikka Perussuomalaisten johdolle, koska Tarja kuitenkin on virallisesti mukana puolueen eduskuntatyöskentelyssä.

 21. Merja Nurmi

  Kiemunki on äiti, jonka poikaa on kiusattu. Laine, tavallinen ihminen, on hänen ja hengenheimolaisten mielikuvituksen laukassa muuttunut jonkinlaiseksi superturboanarkistiksi, joka ehtii kaikkialle ja hilluu päällimmäisenä jokaisessa anarkistitapahtumassa, vaikka ei ole todellisuudessa ollut lähimaillakaan, eikä liene edes anarkisti ollenkaan.

  Tästäkin syystä SoO kerhotilojen sotkeminen (kuten kaikenlainen muukin vastaava toiminta), on paitsi rikollista, myös äärimmäisen typerää: ojennetaan propaganda-aseet oikein kultalautasella niiden käyttöön, joita ”vastustetaan”, varmaan niiata niksautetaan nätisti samalla. Ja väärä ihminen saa anarkistien uhrien vihat niskaansa.

Kommentoi »

Comments are closed