Harjausta vailla

– Luulevatko nämä piripäät todellakin tuottavansa pelkoa? Ihannoivatko he todellakin sellaista sontaa jota esimerkiksi anarkofeministi Auvinen edustaa? Uskooko tämä luuseriporukka oikeasti saavansa aikaan isminsä tavoitteena olevan vallankumouksen? Miksi he eivät sitten ole sitä tehneet? Koska liike vetää mukanaan jarikumiluotilaineen kaltaisia ressukoita, ikuisia yliopiston ”opiskelijoita” ja vailla vanhemmuutta kasvaneita kurittomia kakaroita.  […]

-Tämän paskasakin tekosista on jo vuosien varrelta monta esimerkkiä, eivätkä ne ole mitenkään vähäisiä. […] Nämä raukkamaiset luuserit eivät taida ymmärtää ettei heidän luomupuuronsa ja vieroitushoitonsa tule ilmaiseksi vaan se ”kapitalisti” maksaa niitä ihan omalla työllään. Tämän porukan toiminta on säälittävää, raukkamaista ja pelkurimaista. Jos jotain voi sanoa järjestäytyneen rikollisuuden irvikuvaksi, niin vihervasemmistolaista anarkistiliikettä ja sen rekisteröityä toimintaa.

tk blog

Näin pillastui Terhi Kiemunki roskajulkaisu MV:n blogissaan heti sen jälkeen, kun kävi ilmi hänen poikansa Ville Kuusisen olevan Tampereen Soldiers of Odinin johtohahmo. Sen lisäksi Ville Kuusinen on myös kansanedustaja Olli Immosen johtaman Suomen Sisun Pirkanmaan piirin varapiiripäällikkö.

Terhi Kiemunki on Tampereen perussuomalaisten puheenjohtaja, puolueen Pirkanmaan piirin hallituksen jäsen, Pirkanmaan maakuntahallituksen jäsen ja kansanedustaja Lea Mäkipään avustaja. Hän on viime syksystä lähtien ollut näkyvä hahmo Rajat kiinni-liikkeessä organisoiden mielenosoituksia ja kuljetuksia niihin. Pääsiäisen alla hän solvasi virpovia maahanmuuttajalapsia ja siitä hyvästä hänet ”harjattiin” puolueen perinteisellä tavalla eli hän sai pikkuisen nuhteita ja hänet erotettiin puolueen piirihallituksen varapuheejohtajan paikalta. Piirihallituksen jäsenenä hän jatkaa ja lisäksi Tampereen perussuomalaiset antoivat hänelle täyden tukensa yksimielisesti.

Hänen poikansa on siis Tampereen Soldiers of Odinin johtajia ja lisäksi Suomen Sisun varapiiripäällikkö. Soldiers of Odin on moneen kertaan todettu rasistiseksi ja natshenkiseksi, väkivaltarikollisen johtamaksi järjestöksi ja Suomen Sisu on tehnyt yhteistyötä kansallissosialistisen Suomen Vastarintaliikkeen kanssa. Tämä yhteistyö on ihan todistettu tapaus ja siitä hyvästä Immonen pantiin viime kesänä lyhyelle jäähylle puolueen eduskuntaryhmästä.

Kovin tiiviit ovat nämä äärioikeiston piirit, joten eipä ihme, että niiden paljastuminen aiheuttaa pillastumisen. Se tehdään tietenkin näyttävästi solvaamalla kuviteltua vastustajaa törkeästi ja vielä törkeämmin ihan nimeltä mainittuja henkilöitä.

Jari Laine on yksityishenkilö, joka joutui äärioikeiston pilkan kohteeksi saatuaan äärioikeiston järjestämän 612-marssin vastamielenosoituksessa poliisin joukkojenhallinta-aseesta luodin silmäänsä. Siitä lähtien hän on ollut loputtoman ivan ja sanallisen väkivallan kohteena ja Kiemunki jatkaa tätä  touhua jakamalla Tampereen Soldiers of Odinin  Facebook-sivulla Laineesta tehtyjä pilkkavideoita:

kiemunki

Mitenkäs tämä näin päin on kääntynyt? Tähän asti tapana on ollut, että kansalaiset arvostelevat politiikassa toimivia, mutta nyt poliitikko ei pelkästään arvostele, vaan suorastaan solvaa yksittäistä kansalaista ressukaksi, ikuiseksi opiskelijaksi, luuseriksi, kurittomaksi kakaraksi  ja vieroitushoitoa vailla olevaksi. Tyyli on tuttua MV:n sivuilta, joten siinä mielessä Kiemungin blogi on löytänyt oikeaan paikkaan.

Uudet poliittiset tuulet puhaltavat, jos annamme niiden puhaltaa. Jos poliitikko saa hyökätä tavallisen kansalaisen kimppuun kunnianloukkauksin, niin olemme matkalla kohti diktatuuria. Seuraava etappi tällä tiellä on, että poliitikkoa arvostellut vangitaan. Shut the fuck up, kuten Terhi Kiemunki on bloginsa otsikoinut.

Olen tuohon viimeiseen kuvaan kommentoineen Seppo Tapanisen kanssa samaa mieltä: Kiemunki on taas kerran harjausta vailla. Pääsiäisen jälkeen hän oli vähällä menettää kansanedustajan avustajan työnsä, mutta armo kävi oikeudesta sillä ehdolla, että törkykirjoituksia ei enää tule. Eipä se kauan muistissa pysynyt.

Päivitys 27.5. klo 17.00

Kun Kansan Uutiset tänään kertoi Jari Laineen tekemästä rikosilmoituksesta, niin Terhi Kiemunki kiisti Facebookissa olevansa blogin kirjoittaja, vaati oikaisua ja ilmoitti harkitsevansa rikosilmoitusta.

tk ku

Blogin kansisivun silmät ovat kuitenkin kovasti Terhi Kiemungin silmien näköiset ja eilen Kiemunki kommentoi Facebookissa täsmälleen samoin sanankääntein kuin blogikin on kirjoitettu.

tk

Lisäksi on vielä aikayhteys. MV:n blogi on päivätty eilen klo 7:42 ja jo klo 7:46 Kiemunki julkaisi sen omalla seinällään. Nopeasti löydetty.

No, olenpahan nyt kuitenkin kertonut, että Kiemunki kiistää olevansa blogin kirjoittaja. Poliisi selvittäköön kirjoittajan.

Kiemunki myös kiistää jakaneensa omalla Fb-sivullaan Laineesta tehtyä pilkkavideota. On jakanut:

13244781_1016141021773995_760901400375764706_n

***

Ilmoitan etukäteen, että en hyväksy Soldiers of Odinin tiloihin tehtyä murtoa enempää kuin muutakaan rikollista toimintaa, joten sitä on turha tulla kommenteissa väittämään. Muutenkin kommentoinnin on pysyttävä hyvän maun rajoissa ja sen on tapahduttava omalla etu- ja sukunimellä, jos kanssani ei ole muuta sovittu.

Kommentit (33)
 1. Erkki Weurlander
  27.5.2016, 11:23

  Mitähän tuohon olisi lisättävää?
  Yritän ymmärtää niitä joille on vähemmän annettu. Äiti minulle sen opetti. Meinaan ymmärtämään niitäkin joille elämän eväät on hakusessa.

 2. Merja Nurmi
  27.5.2016, 11:35

  Tuohon huomautukseesi lisäisin, että Laine ei kaiketi ole ollut missään tekemisissä Odineiden tilojen vandalisoinnin kanssa. Ja vielä lisäisin senkin, että minunkin mielestäni teko oli typerä ja rikollinen, tuollaista ”rasismin vastaista” toimintaa ei tarvita mihinkään.

Kommentointi suljettu.