Emme suostu pelkäämään

Kuten jo otsikostakin voitte arvata, niin tähän juttuun sisältyy Palefacen uusimman musiikkivideon mainos. Se tulee lopuksi, mutta ensin kerron mitä me emme suostu pelkäämään.

Emme suostu pelkäämään ainoiksi oikeiksi isänmaallisiksi julistautuneita äärioikeistolaisia. Voimansa yhdistäen rasistinen äärioikeisto kokoontuu huomenna Jyväskylässä tapahtumaan nimeltä Suomi – yhteinen asiamme.

jkylä 1

Järjestäjinä ovat todellakin vain omalla yhteisellä asiallaan olevat äärijärjestöt. Toisensa ovat löytäneet Suomen Sisu, jonka johtaja Olli Immonen vasta vuosi sitten tunnusti aatetta yhdessä avoimen natsistisen Suomen Vastarintaliikkeen kanssa, perussuomalaisista liian rasistisina erotettujen perustama Itsenäinen Suomi ry, vuosikausia ns. maahanmuuttokriittisiä kädestä pitäen jankuttamaan opastanut, nykyisin perussuomalaisten puoluelehden päätoimittaja Matias Turkkilan Jussi Halla-ahon sananselitystä varten perustama Homma, Perussuomalaiset nuoret, parasta aikaa Jo Coxin murhasta Facebookissa iloitsevat Rajat kiinni-hurmahenget, jo hiipumaan päässyt ja uutta nousua yrittävä FDL ja tietysti väkivaltarikollisten oma yhteenliiittymä Soldiers of Odin, jonka perustaja on ideologialtaan kansallisosialisti.

jkylä 2

Hengästyttävä lista. Erityisesti kiinnostaisi tietää miten Perussuomalaiset nuoret ovat eksyneet tähän porukkaan ja onko emopuolue tietoinen nuorisonsa ilmeisistä äärioikeistosympatioista. Luultavasti on, mutta tapansa mukaan ei ole kiinnostunut tippaakaan. Onhan kyseessä iloinen ja isänmaallinen perhetapahtuma ihan kasvomaalausta ja poniratsastusta myöten.

Järjestäjien lista panee kuitenkin muistelemaan aiempia Jyväskylän tapahtumia. Tammikuussa 2013 Suomen Vastarintaliikkeen jäsenet hyökkäsivät kirjastossa pidettyyn kirjanjulkistamistilaisuuteen. Viime vuoden elokuussa samaiset natsit hyökkäsivät tavarataloon ja pahoinpitelivät kolme ihmistä. Jyväskylän kaupunki ei ole viisastunut yhtään, vaan  on nyt luovuttanut tilaisuutta varten kokonaisen puiston. Toivoa sopii, että järjestyksenvalvojina ei ole Suomen Vastarintaliikkeen  jäseniä. Ainakin järjestäjien läheiset suhteen liikkeeseen pistävät epäilemään, että myös tämä yhteispohjoismaiseen natsivaltioon pyrkivä järjestö on jotenkin mukana kuvassa, vaikka ei olekaan viralisten järjestäjien joukossa.

Valtavaa yleisöryntäystä tuskin on odotettavissa. Tapahtuman Facebook-sivulla on yksi ainoa kommentti, jonka kirjoittaja pahoittelee olevansa samaan aikaan Tallinnassa. Näyttää siltä, että järjestäjät saavat maalata toistensa kasvoihin söpöjä kuvia ja ratsastaa poneilla ihan keskenään.

Ei pelätä, vaan nauretaan tämä porukka nurkkaan häpeämään. Paleface näyttää meille mallia:

Kommentointi vain omalla etu- ja sukunimellä, jos kanssani ei ole muuta sovittu.

Kommentit (30)
  1. Simo Jokinen
    17.6.2016, 12:33

    Vieläkin hengästyttävämpää on se tosiasia että listasta puuttuu Suomen poliisi! Joka osallistuu ja näyttää muulle maalle että tällä fasististisella liittoumalla on aseistettu turva palvelu jonka veronmaksaja kustantaa.

  2. Teemu Laitinen
    17.6.2016, 12:44

    Toivottavasti nämä isam maalliset tapahtumat ovat kuolevien järjestöjen kuolinkorinoita.

Kommentointi suljettu.