Nyt nämä on nähty

Kuten eilen epäilin, niin ainoiksi oikeiksi isänmaallisiksi julistautuneet yhtyneet äärikansallismieliset joutuivat Jyväskylässä kokoontumaan ihan keskenään. Koko perheen yleisötapahtumaan ei tullut yleisöä. Tämän tosiasian myöntäminen lienee sisulaisille, odinisteille, rajoja kiinni vaativille ja muille öyhöttäjille vaikeaa. He elävät enimmäkseen virtuaalitodellisuudessa, jonka kaikukammio on erehdyttänyt heidät kuvittelemaan itsensä koko kansaksi. Myös eri lehtien järjestämät äänestykset ovat tehneet heille saman tepposen. Tämä pieni joukko on osallistunut aktiivisesti vaikkapa odinistien tarpeellisuutta koskevaan äänestykseen ja itse moneen kertaan äänestämällä saavutettu huikea tulos on aiheuttamut riemua. Kansa on meidän puolellamme!

Tosiasiassa kansaa ei kiinnosta tipan vertaa. Kansa on ihan selvästi kyllästynyt tähän sakkiin ja sanoo heille suoraan, että menkää nyt jo kotiinne siitä hökälehtämästä.

Varmuuden vuoksi se kansa osallistuu rauhanomaisiin ja suvaitsevaisuutta korostaviin tapahtumiin, kuten vaikkapa niinikään Jyväskylässä pidettyyn Sateenvarjomarssiin. Siinä monikulttuurisuuden puolesta marssi sateessa 170 ihmistä.

Suvakkimedia tietysti valehtelee, joten laitetaan kuvia. Suomen Sisu, Itsenäinen Suomi ry, Homma, Keski-Suomen perussuomalaiset nuoret, Rajat kiinni-liike, Soldiers of Odin, FDL ja Pelasta Suomi saivat paikalle vain itsensä, jos sitäkään. Monet taisivat katsoa häpäisseensä itseään jo tarpeeksi ja jäivät kotiin.

hannele vestola

Sateenvarjomarssilla näytti sitten tältä:

13442237_10154397789249101_9050857337429434445_n

Kuvat: Hannele Vestola.

Kyllä minä tiedän, että tämä vihakuplassaan rypevä rasistinen äärioikeisto kääntää naurettavan surkean yleisömenestyksen suvakkien syyksi ja todistelee toisilleen, että itse asiassa tapahtuma oli suurmenestys. Tai ainakin olisi ollut, jos suvakit eivät olisi niin suvaitsemattomia. Tai sen olisi pitänyt olla, mutta kun kaiken maailman uuninpankkokommunistit kirjoittelivat siitä etukäteen negatiivisesti. Ainahan johdettavat kiittelevät Johtajaansa ja kun Johtaja on väärässä, niin juuri se todistaa hänen olevan oikeassa.

pekka kemppainen

Kansa on selvän sanansa sanonut ja odinpuserot joutavat koipussiin. Sieltä ne voi kaivella esille sitten, kun vaari haluaa kertoa lapsenlapsilleen sotamuistoja niiltä ajoilta, kun taisteltiin tervettä järkeä ja inhimillisyyttä vastaan.

***

Kommentointi vain omalla etu- ja sukunimellä. Tällaisia kommentteja ei tarvitse laittaa ollenkaan, mutta jos on ihan pakottava tarve, niin laittakaa silloinkin nimi näkyviin. En ole pyytänyt kaikkia Suomen idiootteja ilmoittautumaan minulle henkilökohtaisesti, mutta jos sen teette, niin muistakaa esittäytyä. Se tarkoittaa sitä, että kirjoitatte oman nimenne, ei minun nimeäni.

18.6.16

 

 

Kommentit (49)
 1. susanna lehti
  18.6.2016, 18:34

  Kiitos jälleen kerran,Saku hyvästä blogista! Ennen kaikea siitä, että olet jaksannut näitä “punikkikommari” Jukka Kempaisia ja kumpaneita.

  1. Pakko kyllä ekaa kertaa kommentoida sakun blogia, saat peukalot kummastaki kädestä, koitaha jaksaa kaiken tän idiotismin nukeemisen keskellä.

 2. Juho Palmroos
  18.6.2016, 18:35

  Kovasti tuntuu kommunisti-leimakirves heiluvan. Noh, kun argumentit loppuu niin adhominemit alkaa.

Kommentointi suljettu.