Kun naamiot putosivat

Juhannuksena alkanut ja jalkapallokisojen ajan kestänyt hiljaiselo netissä päättyi eilen kertarysäksellä, kun perussuomalaiset kansanedustajat lakkasivat teeskentelemästä sisäsiistiä ja paljastivat äärikonservatiivisen ja rasistisen pohjavireensä.

Kansanedustaja, perustuslakivaliokunnan sekä työ- ja tasa-arvovaliokunnan jäsen, varatuomari Leena Meri neuvoi Mustaa Barbaaria perheineen menemään takaisin kotimaahansa, jos Suomi ei miellytä.

leena-meri-valehtelee

Kun Meri sai kuulla James Nikanderin olevan syntyperäinen Suomen kansalainen, niin hän selitti tarkoittaneensa kaikkia ulkomaalaisia yleensä. Näin hän sai viestinsä kuulostamaan pelkän tyhmyyden sijaan avoimen rasistiselta.

Kansanedustaja, lakivaliokunnan ja sivistysvaliokunnan jäsen, erityisopettaja Laura Huhtasaari jatkoi samalla linjalla jakamalla kollegansa päivitystä.

lh

Sen lisäksi Huhtasaari ilmaisi selkeästi inhonsa ja ennakoluulonsa sanomalla pride-kulkueisiin osallistuneita perversseiksi.

huhtasaari

Kansanedustaja Mika Raatikainen, siviiliammatiltaan poliisi, kertoi kammoksuvansa yleisissä suihkuissa tirkisteleviä homoja.

raatikainen

Homokyyläystä pelkäävä Raatikainen ei varmaankaan ole tullut ajatelleeksi, että ihan niissä samoissa saunoissa, suihkuissa ja uimahalleissa homot ovat ennenkin käyneet yhtä aikaa hänen kanssaan. Tällä päivityksella Raatikainen liittyy kansanedustajakollegansa Vesa-Matti Saarakkalan suihkukammoiseen seuraan ja jakaa hänen kanssaan kummallisen pelkonsa tirkistellyksi tulemisesta. Homot ja viherkommunistit kyyläävät kaikkialla heidän pippeleitään.

Näin siis kansanedustajamme ja mitä isot edellä, niin sitä pienet perässä. Entiseksi poliisiksi ilmoittautuva Raimo Rapo haluaa rasistisessa Rajat kiinni-ryhmässä tietää Vasemmistoliiton puoluevaltuuston varapuheenjohtaja Suldaan Said Ahmedin kotiosoitteen pahat mielessä. Suomen kuuluisin puuroonsylkijä Martta Petman ei onneksi tiedä muuta kuin suunnan.

13620020_10154553165636531_3980213825751417354_n

13659128_10154553166016531_2967827538667526369_n

 

Rupean taas ennustajaksi ja arvaan, että yksi tästä joukosta päätyy esitutkintaan ja oikeuteen, kuten ihan oikein onkin. Kansanedustajien kommentit ovat puolueen rosoa, sananvapautta ja henkilökohtaisia mielipiteitä, joihin kansanedustajilla on oikeus siinä missä muillakin.

Olkoonpa niin. Selväksi kuitenkin tuli, että perussuomalaiset ovat heittäneet kaiken sisäsiisteyden nurkkaan ja paljastaneet avoimesti rasisminsa ja ennakkoluulonsa. Nyt ollaan hallituspuolue ensimmäistä ja viimeistä kertaa, eikä enää ole väliksi pitää kulisseja yllä salonkikelpoista teeskennellen. Harvenevia kannattajia yritetään miellyttää avoimella vastakkainasettelulla ja edesvastuuttomasti vihaa lietsomalla. Naamiot ovat pudonneet.

Tai sitten elien oli yleinen kännäyspäivä ja jokainen halusi huutaa vuorollaan.

***

Eilen ei taaskaan uskottu, että tämä blogi ei ole mikään nimettömien huutajien keskustelupalsta. Parasta uskoa, että tänne kirjoitellaan vain omalla etu- ja sukunimellä, jos kanssani ei ole muuta sovittu. Sinnikkäimmät häiriköt tulevat kommenttinsa lisäksi saamaan kohta myös oikean nimensä ja sp-osoitteensa julkisuuteen.

Kommentit (77)
 1. Tuo Huhtasaaren kommentti Pridestahan on suora lainaus Mustan Orkidean (transmies) blogista, eikä suinkaan hänen sanomansa. Huhtasaarelta löytyy omiakin perseilylausuntoja ihan riittävästi, ja mieluummin tarttuisin niihin, kuin syyttäisin häntä jostain mitä ei itse ole sanonut. Vaikka varmasti niin ajatteleekin.

  Mutta vähän rk-henkinen taktiikka on moinen.

  1. Minna Ylitalo
   12.7.2016, 09:52

   Huhtis tarttuu tilaisuuteen ja pilkkaa “koko perheen iloista perhetapahtumaa”. Kansanedustajaa näkyy edelleen harmittavan se, että hänen aatesuuntaansa liittyvät iloiset perhetapahtumat eivät viime aikoina ole menestyneet poneista ja pullakahveista huolimatta.

 2. “Nyt ollaan hallituspuolue ensimmäistä ja viimeistä kertaa, eikä enää ole väliksi pitää kulisseja yllä salonkikelpoista teeskennellen”

  Niin mitä tähän sanovat hallituskumppanit? Kelpaako avoimet rasistit kokoomuksen ja keskustan kannattajille yhteistyökumppaneiksi? Tätä voi kysyä ihan vapaasti toimittajat myös kyseisten puolueiden johdolta mielellään vielä muutamaan kertaan ettei mikään jää epäselväksi kannattajakunnalle.

  1. Tommi Nummelin
   12.7.2016, 09:40

   Tiedä sitten jaksaako Sipilä ja Orpo persuja muutenkaan, kun siellä puuhaillaan puolueen sisällä ties mitä hallitusohjelman vastaista kansanäänestysmouhotusta. Leena Merikin on ehtinyt jo haukkua Orpoa FB:ssä diktaattoriksi, koska tämä kehtasi vaatia Soinia noudattamaan yhteisesti sovittua linjaa.

  2. Johan Palmén
   12.7.2016, 09:44

   Juuri näin. Kysymyksi ja painetta keskustan ha kokoomuksen suuntaan. Samassa hallituksessa ovat ja hyväksyvät näin ollen rasistisen linjan. Perussuomalaiset ovat vain lomalla tai yksityishenkilöitä muuten vaan.

  3. Teemu Laitinen
   12.7.2016, 10:25

   Tosiaan, ovatko persut tai koskaan olleet hallitusvastuun arvoinen puolue?
   Jytky tuli valehtelulla, jonka Soinikin on myöntänyt ja hallituksessa tehdään selän takana hallituksen vastaista politiikkaa: Irti EU:sta jne.
   Ja mitä kansaa persut enää edustavat vajaan yhdeksän prossan kannatuksella? Pientä kiihkonationalistista ja umpirasistista älämölö porukkaa. Tarvitsevatko he oman puolueen hallitukseen?

  4. Markku Tamminen
   12.7.2016, 12:44

   Persujen tehtävänä on olla nyt hallituksen aisankannattajana, että kokoomus ja keskusta saavat ajettua omat agendansa lävitse kun persuporukka keskittyy älämölöön. Ei Juha Sipilää kiinnosta pätkääkään mitä persuissa tapahtuu, eilenkin tsemppasi Timo Soinin Britannian matkaa MTV:n haastattelussa.

   1. Ilari Reuhkala
    12.7.2016, 16:09

    Näin juuri. PS on täydellinen hallituskumppani keskustalle ja kokoomukselle. Kyseessä on puhdas win-win-tilanne: keskusta ja kokoomus saavat leikata ja tuhota suomalaisen hyvinvointivaltion rauhassa kun perussuomalaiset harhauttavat ihmisten huomion toisaalle. Minkään muun hallituskumppanin kanssa se ei onnistuisi.

    Se, että perussuomalaiset saavat kiihottaa ihmisiä toista ihmisryhmää vastaan rauhassa, on pieni hinta siitä että Sipilä ja kokoomus saavat toteuttaa unelmansa thatcherilaisesta Suomesta. Vastaavasti perussuomalaisille leikkaukset näyttävät olevan pieni hinta siitä että pääsee tekemään vihapuheesta salonkikelpoista.

    1. Olen melko varma että syvällä sisimmässään iso osa, luultavasti enemmistö, keskustan ja kokoomuksen kannattajista ei ole olennaisesti eri mieltä persujen kanssa ulkomaalaisista ja rasismista. Ero on siinä että kepu-kokkariakselilla ihmiset on keskimäärin sen verran fiksumpia ja paremmin kasvatettuja että ymmärtävät mistä voi puhua julkisesti ääneen ja mistä ei. Olen tasan varma että jos kokoomusnuorten saunailtaan vietäisiin salaa mikrofoni, parin oluen jälkeen porukka omiensa kesken ei jäisi rasismissa paljoakaan persuista jälkeen,

     1. Ilpo Haarala
      13.7.2016, 17:56

      Kokoomuslaisten, varsinkin nuorten sellaisten, mielipiteet jakautuvat oman kokemukseni mukaan hyvin laajalle asteikolle mitä tulee moraali- ja maahanmuuttokysymyksiin. Osa menisi perussuomalaisesta, osaa ei erota City-vihreästä tai vasemmistolaisesta nuoresta. Varsinaisten Kokoomusnuorten johtoon on jostain syystä valikoitunut kovin kummallinen joukko joka lähinnä pilaa Kokoomuksen mainetta mutta onneksi he eivät edusta kovin hyvin läheskään kaikkia porvarillisesti ajattelevia nuoria.

      1. Totta, kokoomuksessa skaala on laajempi. Tosin se että kuitenkin suvaitsevaisempikin kokoomussiipi valitsee puolueekseen kokoomuksen eikä esim. mainittuja vihreitä ja vasemmistoliittoa, kertoo mielestäni näidenkin henkilöiden pahasta moraalisesta rappiosta: raha ja oma etu valmiiksi etuoikeutetussa asemassa olevalle ajavat solidaarisuuden ja moraalin edelle.

     2. Vahvassa asemassa olevat sopivat yleensä asiat omalta kannaltaan parhain päin. Eivätkä ikinä ota mitään vastuuta toimintansa negatiivisista puolista.

      Kaikkein karuin fakta nykymenossa on se, että 1980-luvulla Suomalaiset yritykset tekivät keskimäärin 10% liikevaihdostaan voittoa. 2000-luvulla suomalaisten yritysten keskimääräinen voitto liikevaihdosta on paisunut 20%. Suomalaiset yritykset tekevät noin 30 miljardia euroa voittoa joka vuosi jos yritykset suostuisivat tiputtamaan voittonsa 80-luvun tasolle säästyisi 15 miljardia euroa. Jos tuo raha käytettäisiin suomalaisten työttömien hyväksi KAIKKI suomalaiset työttömät voitaisiin palkata töihin 3000€ kuukausi palkalla. Eikä Suomessa olisi työttömiä ollenkaan. Kun tuo laskelma esitettiin kokoomushenkiselle rikkaalle pomolle jossain keskustelu ohjelmassa hänen ainoa kommentinsa oli “mutta kun ne ovat jonkun rahoja”.

      Jos siis haluttaisiin niin suomesta olisi mahdollista poistaa työttömyys KOKONAAN ja yritykset voisivat silti tehdä voittoa yhtä paljon suhteellisesti kuin tekivät 80-luvulla. Todennäköisesti työttömyys voitaisiin poistaa paljon pienemmälläkin summalla kuin 15 miljardia, koska suurin osa työttömistä tuskin vaatisi edes 3000€ palkkaa työpanoksestaan.

Kommentointi suljettu.