Rajojen kokeilua

Islam pitää kitkeä Suomesta pois. […] Sillä ei ole väliä, onko täällä keritty olemaan kaksi vai neljä vuotta. Kaikki vaan nopeasti ulos. […] Maahanmuuttopolitiikan näkökulmasta sen lisäksi, että meidän pitää yrittää kaikin mahdollisin keinoin torpata maamme islamisaatio rajoittamalla mahdollisuuksien mukaan ihmisten tuloa tänne, nyt uusi isompi kysymys tulee olemaan se, miten saamme ne ihmiset pois maasta, jotka ovat jo tulleet. […] Mitä vähemmän Suomessa on islamin lähettiläitä, sitä parempi. Mitä vähemmän meillä on muslimeja, sitä turvallisempaa. Nyt vain se palautusautomaatti pyörimään täyttä häkää ja eroon samalla islamista, ennen kuin on liian myöhäistä.

Muun muassa tällaisia tarinoi perussuomalaisten nuorten puheenjohtaja Sebastian Tynkkynen Facebookissa. Hän yhdistää sumeilematta kaikki muslimit terroriin ja vaatii heidän poistamistaan maasta. Hän tekee täsmälleen saman, josta kansanedustaja Teuvo Hakkarainen joutuu poliisin kuultavaksi rikosnimikkeenä kiihottaminen kansanryhmää vastaan. Todennäköisesti myös Tynkkysen kirjoittelu päätyy tutkittavaksi. Jos ei päädy, niin ihmettelen.

Mikä hemmetti näitä muutamia perussuomalaisia vaivaa? Miksi heidän pitää koko ajan uhmata lakia ja kokeilla sen rajoja? Onko syynä lapsellisuus, tyhmyys vai kaksilla rattailla ajaminen? Vai halutaanko päästä sananvapauden marttyyriksi?

Hakkaraisen kohdalla ei voida sulkea pois tyhmyyttä. Tynkkynen tekee tätä ihan tahallaan. Tämä huomiohakuinen julkisuustyrkky tekee ihan mitä tahansa saadakseen julkisuutta. Kun kerran on sontinut housuunsa suorassa tv-lähetyksessä, niin ei varmasti tunne mitään estoja tehdä sama myös verbaalisesti.

Kaksilla rattailla tässä ajetaan, kuten kaiki hyvin tietävät. Perussuomalaisille ei ole jäänyt mitään muuta kuin maahanmuuttovastaisuus ja suoranainen rasismi. Niillä kosiskellaan puolueen rasistista osaa kannattajakunnasta. Kaikki satunnaiset äänestäjät ovatkin jo kadonneet hallituksen harjoittaman kovan leikkauspolitiikan seurauksena ja järkevät puolueen jäsenet häpeävät näitä hakkaraisia ja tynkkysiä.

Puheenjohtaja Soini ei sano mitään, koska on lomalla. Niin hän oli viime kesänäkin, kun Olli Immonen kajautti ilmoille taistelukutsun. Viime kesänä ulkoministerin loman aikana keskusteltiin kiivaasti myös Kreikan tukipaketista, mutta ulkoministeri sanoi olevansa semmoinen poika, etteivät tämmöiset asiat hätkäytä.

Tänäkin kesänä Soini lomailee. Hän on semmoinen poika, että häntä ei hätkäytä Nizzan terrori-isku eikä Turkin sotilasvallankaappausyritys ja sitä seuraava oikeusvaltion tuhoaminen. Näitä asioita käsittelevään huippukokoukseen hän lähettää poliittisen valtiosihteerin, joka on pätevöitynyt tehtäväänsä Hommafoorumilla ja James Hirvisaaren avustajana. Ulkoministeri lomailee niin hartaasti, että Ylen uutisiinkiin piti sotilasvallankaappauksesta haastatella edellisen hallituksen ulkoministeri Erkki Tuomiojaa. Se oli tietysti hyvä, koska saatiin ainakin asiantunteva lausunto.

Hakkarainen kokeilee lain rajoja ehkä ymmärtämättömyyttään, Tynkkynen ihan tahallaan. Soini kokeilee äänestäjien sietokyvyn rajoja näyttäymällä vain silloin, kun tarjolla on kahvia ja pullaa. Kun tapahtuu jotain hankalaa, niin hän on lomalla.

Tämä politiikasta. Otan vielä esille yhden rajojen kokeilijan eli mölymystön jonkinlaiseksi sankariksi viranomaisia vastaan pullikoimalla ja Koraanin päälle ulostamalla nousseen Markus Janssonin. Ensin kuitenkin muistellaan Lapinlahden Lintujen Maunoa, jonka piilokameraohjelma onnistui aina liian hyvin.

Janssonille voi tämän videon ansiosta käydä samalla tavalla kuin Maunolle.

 

Lapset kiukuttelevat ja kokeilevat rajoja. Niin tekevät aikuisetkin. Ei se mitään, jos joku yksittäinen ja epäpoliittinen tyyppi haluaa kokeilla missä lain raja kulkee. Kun samaa tekevät kansanedustaja ja puolueen nuorisojärjestön puheenjohtaja, niin kansalla lienee oikeus kysyä mitä tässä maassa tapahtuu.

***

Kommentointi vain omalla etu- ja sukunimellä, jos kanssani ei ole muuta sovittu.

Kommentit (29)
 1. Johannes Keränen
  20.7.2016, 11:48

  Muslimien karkoittamisen lisäksi Tynkkynen kertoo kuinka Suomessa on liikaa ei-valkoisia ja sen vuoksi Suomea ei Suomeksi tunnista:
  “Minulla ei ollut aikaisemmin mitään käsitystä siitä, kuinka paljon Lähi-idän ja Afrikan asukkeja meillä on jo Suomessa, sillä ei meillä pohjoisessa ole ollut heitä niin paljon että katukuvassa selvästi näkyisi.

  Perussuomalaisten Nuorten puheenjohtajana iso osa työstä käydään tekemässä Helsingissä ja ulkomailla. Tulee nähtyä aika paljon muutakin kuin Oulua. Kämppään Rastilassa ja siellä silmäni ovat auenneet.

  Suomalainen ympäristö muuttuu tunnistamattomaksi.”

  Teksi on ihan tyylipuhtaasti törkeän rasistinen, mutta jäin ihmettelemään missä päin Oulua Tynkkynen liikkuu jos ei tule ei-valkoisia vastaan. Ehkä hän pysyy kotonaan tai oleilee Odinien kerhotiloissa?

  1. Pekka Esko Johannes Pukari
   20.7.2016, 20:30

   Tämä nyt varmaan täyttää jotkut kunnianloukkauksen tunnusmerkit, mutta se on sen arvoista, jos sillä on pienikin vaikutus siihen, että tämä ilmeisen mielisairas hullu saisi vähän vähemmän aivopestyä syrjäytyneitä tai epävarmoja ihmisiä propagandallaan.

   Miika Tynkkynen (eli nykyään raamatullisesti Sebastian) oli 3.-6. luokat mun koulu- ja leikkikaveri, kunnes muuttivat toiselle paikkakunnalle, kun heidän äitinsä sai Jumalalta unen, jossa näin käskettiin. Jo ala-asteella hän osasi sanojensa mukaan kutsua Jumalan maan päälle ja pystyi mm. ohjailemaan tuulta rukoilemalla Jumalaa. Heillä oli kiellettyä katsoa telkkaria tai käyttää tietokonetta, meikata ym. lahkojutut. Miika valaistui niin että Jumala otti hänestä vallan ja hän leikki koiraa. Siskonsa puhui kielillä täytyttyään Jumalasta. No tietenkin Miikaa yläasteella varsinkin kiusattiin, kun onhan se outoa, että yläasteikäinen jätkä väittää kivenkovaan vauvojen syntyvän peräreiästä.

   Big Brother -taloon hän lähti saatuaan Jumalalta tehtävän, kun Jumala oli lähettänyt hänelle 7 peräkkäistä unta, jossa hän oli lukittuna BB-taloon. ” Yritin aluksi keksiä tekosyitä, miksi en voisi mennä. Mooseksen tyyliin kerroin, kuinka inhimillisine ominaisuuksineni en kelpaisi noin suureen tehtävään, vaan siihen löytyisi kyllä joku täydellisempi kristitty. Samaan aikaan kuitenkin tiesin, että oli tullut aika valjastaa maallinen tuotanto julistamaan ilosanomaa” (Rauhantervehdys 7/2012)

   Yliopistolta oon jutellu parin hänen luokkakaverinsa kanssa, ja helvetin outona häntä on sielläkin yllättäen pidetty. Ja kertoivat, että on se heidänkin mielestään aika pelottavaa, että tuollaisen sekopään retoriikka oikeasti näyttää toimivan syrjäytyneisiin tai epävarmoihin ihmisiin.

   Ja Sebastian, jos luet tämän: opi tuntemaan vastuusi, tunnusta hallusinaatiosi, lopeta viattomien ihmisten elämän pilaaminen ja hankkiudu hoitoon ennen kuin saat enempää mielipahaa tähän maailmaan. Et ole Jumalan valitsema.

   PS. Saa jakaa just niin paljon kun huvittaa.

   1. Minna Ylitalo
    20.7.2016, 21:36

    Eli Tynkkysellä ja Hakkaraisella näyttää olevan muutakin yhteistä kuin maallinen poliittinen puolue.

 2. Kaija Laine
  20.7.2016, 12:10

  Minkä hiiskatin takia tuo Jansson on tehnyt yli vartin pätkän Rauman poliisitaloon murtautumisen mahdollisuuksista? Mitä siellä säilytetään? Suomen kultavarantoa? Miksi juuri poliisiaseman pitäisi olla tosi murtovarma?
  En ole tiennytkään että poliisilaitokset olisivat murtovarkaiden kohteena ihan ykkösenä?

Kommentointi suljettu.