Lupa vihasaarnata

Barbarismi on päässyt valloilleen historiassa eri muodoissaan. Ristiretkien ja keskitysleirien jälkeen on Euroopassa jälleen helvetti irti – nyt vuorossa ovat islamistit, jotka teurastavat paikasta ja ihmisten taustoista riippumatta. Lain korjaamisella haluamme tehdä länsimaisten arvojen puolustamisesta mahdollista ilman, että heti uhataan sakoilla ja vankilalla.

Näin kirjoittaa perussuomalaisten  nuorten puheenjohtaja Sebastian Tynkkynen vaatiessaan kansanryhmää vastaan kiihottamisen ja uskonrauhan rikkomisen poistettavaksi rikoslaista.

Vasta eilen Tynkkynen kirjoitti Fb-sivullaan näin:

Islamisaation vastustaminen ei ole kiihottamista kansanryhmää kohtaan. Se, että imaami vaatii Ylen suorassa TV-lähetyksessä kaltaisiani seksuaalivähemmistöön kuuluvia ihmisiä tapettavaksi, on kiihottamista kansanryhmää kohtaan.

Tynkkynen muistaa taas kerran väärin Mellunmäen moskeijan imaami Abbas Bahmanpourin A2:n Islam-illassa lausumat sanat. Imaami ei suinkaan vaatinut homoille kuolemantuomiota, vaan kertoi mitä Koraani sanoo homoseksuaalisuudesta. Ihan saman rangaistuksen voi lukea myös Vanhasta Testamentista, mutta Suomessa noudatetaan Suomen lakia, kuten imaamikin sanoi.

Tynkkysen viestintä, mielipiteet ja vaatimukset ovat jatkuvasti ristiriidassa itsensä kanssa. Ensin hän valittaa sitä, kuinka häntä ja muita seksuaalivähemmistöön kuuluvia vastaan kiihotetaan vastoin lakia ja seuraavana päivänä on vaatimassa kansanryhmää vastaan kiihottamista pois rikoslaista eli vihasaarnaamisen vapautta. Eilen vihasaarnaajia vastustanut vaatii tänään vihasaarnaamisen vapauttamista lain sääntelystä. Jos Tynkkysen vaatimus jostain syystä menisi läpi, niin sitten homojakin vastaan voisi ihan vapaasti lietsoa vihaa.

Vielä viime maaliskuussa Tynkkynen oli niin herkkähipiäinen, että teki rikosilmoituksen, kun häntä itseään sanottiin rasistiksi. Koko Tynkkysen toiminta näyttää meille hyvin kiihkoilijan ja fundamentalistin perusongelman. Hän näkee vain itsensä eikä tajua, että sama kohtelu koskee sitten kaikkia. Sitä kiihkoilija ei halua tajutakaan, sillä hän on vaatimassa itselleen vain vapauksia ja toisille vain rajoituksia. Hän ei koskaan ymmärrä, että lait ovat yleiskattavia ja koskevat samalla tavalla kaikkia. Hänen ajattelunsa kulkee tyyliin minä saan, mutta sinä et.

Tynkkynen käyttää hyväkseen Soinin lomaa, koska Soini ei takuulla liikahdakaan yhden Tynkkysen takia. Puheenjohtajan ollessa poissa puolue mellastaa islamistisella vihapuheella ja islamin homovihamielisyydellä. Nyt halutaan sallia kaikenlainen kansanryhmää vastaan kiihottaminen. Myös kristittyjä ja homoja vastaan.

Vai haluaako Tynkkynen sittenkin säädettäväksi lain, joka on suunnattu vain yhtä kansanryhmää vastaan? Haluaako hän oikein lakisääteisen, islamia kohtaan sunnatun uskonvainon?

Siltä näyttää: Lain korjaamisella haluamme tehdä länsimaisten arvojen puolustamisesta mahdollista ilman, että heti uhataan sakoilla ja vankilalla.

Kommentit (29)
 1. Ei Tynkkynen muista väärin. Ylen lähettämässä islamia käsitelleessä A2-ohjelmaesitettyjä puheenvuoroja persut vääristelivät tietoisesti ja tarkoituksella. Niitä vääristelyjä esiteltiin myös persujen nettilehdessä.

  Imaamin puheiden vääristelyn lisäksi persut ovat väittäneet ohjelmassa mukana olleen demarikansanedustajan nauraneen muka siksi, että koraani vaatii homojen kivittämisen.

  Ohjemaa seuranneet näkivät selvääkin selvemmin, että kansanedustajan hymähdys koski Tynkkysen omia kommentteja; persut vastustavat ”islamisaation” lisäksi myös seksuaalivähemmistöjä – kumpaakin yhtä törkein sanankääntein ja samalla intohimolla.

  Eduskunnassa persut ovat ”kivittäneet” kumpaakin yhtä kiivaammin, mutta muslimimaiden kohdalla persut esiintyivät ja ilmeisesti esiintyvät vieläkin homojen ylimpinä ystävinä. Populismin kaksinaamaisuudella ei ole mitään mittaa, eikä määrää.

 2. Tynkkynen kokee uhkana sen, että islam vastustaa seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjä. Niinhän persut itsekin vastustaa!

  1. Antti Kautiainen
   21.7.2016, 13:10

   Mutta persujen vastustus ei ole uhka vaan mahdollisuus Tynkyselle myydä seksuaalinen suuntautumisensa toteuttajat vastineeksi poliittisesta virkanimityksestä. Hän siis haluaa olla Soinin hovi-homo.

Kommentointi suljettu.