Uuninpankkopoika Saku Timonen
Uuninpankkopoika Saku Timonen

Paljon mahdollista

– Kuten poliisiylijohtaja Seppo Kolehmainen viikko sitten sanoi, ei iskun mahdollisuutta Suomessa voida kokonaan sulkea pois. […]

Ampumistapauksia, joissa lopulta ampuja on surmannut myös itsensä, on tapahtunut lyhyen ajan sisällä useita. Kilpeläinen kuitenkin toivoo, etteivät tämän kaltaiset laajennetut itsemurhat olisi nyt kehittymässä muoti-ilmiöksi.

– Varsin usein kuitenkin näistä uutisointi saattaa innoittaa mieleltään häiriintyneitä ja sairaita ihmisiä matkimaan ja toteuttamaan samankaltaisen teon.

Näin pohdiskeli poliisitarkastaja Timo Kilpeläinen MTV:lle Münchenin iskua, josta jo olette kuulleet ja lukeneet. Ampuja joko huusi ulkomaalaisvastaisia iskulauseita  tai ei huutanut. Joidenkin lähteiden mukaan hän huusi Allahia. Nauhalle tarttuneen keskustelun perusteella tämä 18-vuotias Iranin ja Saksan kansalainen vaikuttaa lähinnä kusipäältä, joka päätti tehdä laajennetun itsemurhan. Hänellä näyttää olleen pakkomielteenä joukkomurha.

Onhan näitä nähty meilläkin. Myyrmannissa räjähti vuonna 2002 ja Sellossa ammuttiin vuonna 2009. Tekijän tarkoitus on vain tappaa, motiivi on sivuseikka.

Kuten poliititarkastaja Kilpeläinen sanoo, niin iskun mahdollisuutta Suomessa ei voida sulkea pois. Hän lisää, että turvallisuusviranomaiset kuitenkin seuraavat tilannetta koko ajan ja pyrkivät ennaltaehkäisemään tällaisen teon Suomessa.

Minulla on turvallisuusviranomaisille taas kerran vihje. Käykääpä katsomassa Rajat kiinni-liikkeen Facebook-sivua ja miettikää, olisiko siellä mahdollisesti joku mieleltään häiriintynyt tai tasapainoton, joka voisi innostua toteuttamaan samankaltaisen teon. Siellä jutut käyvät koko ajan hurjemmiksi. Liikkeen valkyyria aikoo luoda aivan uuden väkivallan tason maahanmuuttajia ja suvakkeja vastaan.

kaukinen 22.7.16

Kun johtaja aloittaa, niin laumahan on kekseliäs. Näyttää ihan siltä, että jotkut ovat pyöritelleet sotaa ja raakuuksia mielessään jo kauan ja nyt mielikuvituksen tuotokset julkaistaan ihan avoimesti. Maailmanpolitiikkakin menee iloisesti sekaisin, kun Rajat kiinni-porukka alistaa Donald Trumpin johdolla muslimit paarialuokaksi. Myös Anders Behring Breivikiä muistetaan lämmöllä.

kerkko

lindroos

kukkonen

uimaan

Vitsiäpä tietenkin, semmoista kesäistä hupsuttelua, kuten nykyään kuuluu sanoa. Ainakin siihen asti, kunnes jysähtää. Poliisitarkastajaa vielä kerran siteeraten:

Varsin usein kuitenkin näistä uutisointi saattaa innoittaa mieleltään häiriintyneitä ja sairaita ihmisiä matkimaan ja toteuttamaan samankaltaisen teon.

***

Kommentoinnissa vanha sääntö: Vain omalla etu ja sukunimellä, jos kanssani ei ole muuta sovittu. Kerran bannatut älkööt vaivautuko yrittämään.

Kommentit (28)

 1. mirjami virtanen

  Tillasen fantasiat: sitten teidät tapetaan meidän (eli rk-porukan) toimesta, kun he ovat ”voittaneet” olidi mielestäni jo tutkintakamaa. Nätti naiskiihoittaja wiik saa miehet myös hurmok
  siin. Ihan varmasti joku kohta tekee”hyvinkäät”, kun tuntuu että me muut suomalaiset olemme se vihan kohde. Hirvisaari näyttää olevan wiikin taustalla. Sikäli sääli tätä naista, kun hirvisaari ottaa jonkun suojelukseensa, se enteilee avioeroa (eronen, saarni) . En tiedä mitä tämä valkyria wiik opiskelee muttei hänkään ole ajatellut ettei netti unohda. Miten työhön pääsyyn vaikuttaa ääritausta ?

 2. Jussi Alatalo

  Sairasta tuollainen kirjoitus.. :/ Mutta en ihmettele jos ihmiset alkavat vihamaan/pelkäämään, molempia siis.. Tuolta lähi-idästä tulleita.. Tätä vauhtia jos tilanne jatkuu niin ei mene kauaa kun oikeasti Saksassa saksalaiset, Suomessa suomalaiset alkavat latomaan maahanmuuttajia.. Ei se olisi mikään ihme.. Ja todella harmillistihan tämä on.. En tahdo puolustella kumpakaan puolta..

  • Jarkko

   http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2016072321949081_ul.shtml

   Se saksan ampuja näytti olevan enemmän syrjäytynyt, joka flippasi jatkuvan hommafoorumi persupopulisti tyylisen vittuilun ja kiusaamisen takia jota nuo porukat lietsovat ongelmissa olevia ihmisiä kohtaan. Enemmän tuolla ammuskelulla oli yhteyksiä kouluampumisiin kuin terrorismiin. En ihmettelisi vaikka paljastuisi, että tekijää on rajusti koulukiusattu vuosien ajan.

   Lisäksi tekijä vastusti Saksan tylyä työttömien kohtelua, jota hän kutsui ”valtiolliseksi käsittelyksi”. Työttömien tyly kohtelu ruokii vihapuhetta työttömiä kohtaan joka sitten lietsoo väkivaltaa varsinkin kun syrjäytyneiden jonoon päätyy satunnaisesti talouskriisin seurauksena yhä enemmän huippuälykkäitä ihmisiä, joilla saattaa olla jopa yliopistokoulutus. Järjestelmän laatineet taas eivät laskelmissaan ottaneet tätä huomioon, että järjestelmästä tulee pysyvä tapa elää monille eikä vain joku yhteiskunnan yksinkertaisimman ja heikossa kunnossa olevan porukan säilytyspaikka.

   • Jarkko

    Uusimpien tietojen mukaan on alettu epäillä, että Saksan kauppakeskusampuja on saattanut ottaa mallia Breikvikistä:
    http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/art-2000001225686.html

    Isku tehtiin Breikvikin iskun vuosipäivänä sen lisäksi jossain uutissa on mainittu, että tekijän kotoa on löydetty Breikvikin iskua käsittelevää kirjallisuutta.

    • Minna Ylitalo

     Ampuja oli 18-vuotias David etunimeltään ja poliisi on löytänyt tämän huoneesta joukkoampumista käsittelevää materiaalia, jonka mukaan tämä on ihaillut Breivikiä ja kouluampumisia. Kuolonuhritkin ovat sen linjan mukaan lähinnä n. 14-21 vuotiaita.

 3. mirjami virtanen

  Pitäneekö paikkansa, että Kerkko on Jameksen rk-profiili?

  • Jorma Härkönen

   Kyllä parhaan käsitykseni mukaan se näin on.

 4. Päivi Korpiola

  Nyt on pakko kommentoida. Ei tuollaista voi ymmärtää, voiko noita oikeasti olla? Yhtä samaa kuin daesh. Miksi ette näe malkaa omassa silmässänne? Minkälaista paskayhteidkuntaa nämä haluavat. Eivätkö he ymmärrä, että siksi kaikilla on suht. hyvin, kun kaikilla on samat oikeudet. Pohjois-Korean meininkiäkö tänne halutaan?

 5. Antero Pönni

  Ainakin noiden alkutietojen perusteella mitä Saksasta on tihkunut, niin vaikuttaa siltä että tämä tapaus olisi enenmänkin näitä kuolukiusaajien ryhmään kuuluvia.
  Kaikki kouluampumiset, Hyvinkään järjetön ampuminen ja Myyrmäen pommin tehnyt olivat järjestään rankasti koulukiusattuja. Heillä vaan tuli vuosien jälkeen mitta täyteen ja se purkautui näin.
  Tässä aikanaan tuli televisiosta dokumentti Valkoinen raivo, mikä on myös ilmestynyt kirjana.
  Hänkin olisi ollut potentiaalinen ampuja pommin räjäyttäjä, mikäli ei olisi osannut hakea apua. Armejasta vapautettiin välittömästi, kun meni kompanian päällikön puheille. Siellä olisi rynnäkkökiväärillä tehnyt pahaa jälkeä.
  Suosittelen lukemaan tämän kyseisen kirjan. Mitä pitkäaikainen koulukiusaaminen voi saada aikaan. Voi olla ettämyös työssä kiusaaminen vaikuttaa samoin.
  Liian monta itsemurhaa on kiusaamisten takia nähty!

 6. Ingmar Forne

  Onhan meillä ollut terroriteko Suomessa, joka johtui viranomaisten kyvyttömyydestä tehdä työtään saada rikollisia kiinni. Sitä ei vaan Suomen medioissa kerrottu. Mutta Ruotsin medioissa kerrottiin:

  http://www.aftonbladet.se/nyheter/skolmassakern/article11591416.ab

  Sen jälkeen päättäjät ovat vähentäneet poliisin ja tuomioistuintent resursseja entisestään.

  Milloin jonkun päreet palaavat taas totaalisesti?

  Vuonna 2011 Turun Sanomat kertoi että edellisvuonna – siis 2010 – oli 1700 tapausta, jossa tutkinta oli lopetettu kesken – säästösyistä. Voisin olettaa että tällaisia tapauksia on säästämispäätöksistä johtuen nykyään entistä enemmän.

  Milloin jonkun päreet palaavat taas totaalisesti?

  Terveisin

  Ingmar Forne

 7. Kiki

  Olen alkanut miettiä, mitä ihmettä Suski Kaukonen oikein yrittää. Eilen näkyi lainaus, jossa hänen mukaansa jokainen kunnon suomalainen on kansallissosialisti – siis natsi, vaikka hän tätä jälkimmäistä sanaa ei käyttänytkään. Tuo teksti ja muutamat muutkin otteet vaikuttavat siltä kuin hän yrittäisi saada sekä diagnoosin että rikostuomion. Ehkä sillä pääsisi kansanliikkeen marttyyriksi ja henkiseksi johtajaksi. Tai sitten yritetään saada pois porukoista viimeisetkin ihmiset, joilla on hiukankin järkeä päässään.

  Sairasta meininkiä tuo kuitenkin on. Kuka haluaa pyöriä tuollaisessa vihassa ja sairaissa kuvitelmissa?

 8. Jesse Heinonen

  Olen aiemminkin sanonut, ja sanon jälleen, että Suski Kaukinen on vaarallinen henkilö, jolle mielentilatutkimus ei olisi pahitteeksi.

 9. Mikael Kaasinen

  Susanna Kaukinen on päässyt pitkälle. Monen mutkan kautta. Sekaisinhan tuo vaikuttaisi olevan.
  Sanoin jo kauan sitten että syntyy vastavoima, ja tässä se nyt näyttäytyy kaikessa karuudessaan.

  Itse olen melko neuvoton, en tiedä mitä pitäisi tehdä, hirveyksiä tapahtuu jo viikoittain, ja vaikka islam ei olisikaan taustalla joka tapauksessa, jokin on muuttunut.

  Toivon että kyse on daeshin ja länsimaisen sivilisaation välisestä sodasta, vaikka kyse ei ole perinteisestä sodasta, sen voi voittaa. Jos taas jihadismi on juurtunut syvälle Eurooppaan asettuneiden muslimeiden keskuuteen, sitä ei voi, ainakaan sellaisin keinoin jotka ovat millään tapaa humaaneja. 🙁

 10. Minna Viklund

  Kampin torilla oli joidenkin mustapaitojen tapahtuma joku aika sitten. Kysyin yhdeltä, että ootteko pyrkimässä eduskuntaan; eivät olleet. Nämä olivat siis luopuneet demokraattisesta vaikuttamisesta ja veikkaan että eivät edes ole tuota rajatkiinni-jengiä.
  Selittääkö tämä persujen kannatuksen laskun, kun osa porukasta on luopunut yhteiskuntajärjestelmästä kokonaan.

  Jotenkin tuntuu, että Suomi (ja koko EU) kehittyy nopeammin kuin väki pysyy perässä. Tulee konflikteja, pelottaako? No kieltämättä, vois vähä kääntää kelloja taakse päin.

  ps. Sakari kirjottaa hyvin, mutta kärjistääkö vain tilannetta?

  • Teemu Heinola

   Tässä kommentissa on erittäin tärkeä kysymys siitä että minkälainen toiminta – ihan jokaiikan osalta – saattaa kärjistää tilannetta ja tätä alati kasvavaa soppaa?

   Toimimatta jättäminen ei nyt auta, mutta tarpeeton kärjistäminenkään ei tule johtamaan mihinkään hyvään lopputulemaan kannaltamme.

   Ottamatta nyt kantaa kuitenkaan sakarin toimintaan.

   • Juha Nordman

    Rajakit ovat ainoita, jotka tässä kärjistävät tilannetta. Toki viranomaisten suosiollisella avustuksella, minkä tulkinnan voi vetää esimerkiksi siitä, että mainitut öyhöttäjät saavat julkaista laittomia uhkauksiaan kenenkään niihin puuttumatta.
    Sanoa Sakarin kärjistävän tilannetta on kuin väittäisi pankkiryöstäjän paon estäneen kansalaisen olevan syyllinen rikollisuuden kasvuun.

 11. Jari Kähkönen

  Turtumus, kieltäminen, tarkempi tieto vai silkkaa uskotteluako kaikki? Nimittäin se, että Rajat kiinni -porukka saa tuollaisia aivan sairaita asioita kirjoitella julkisesti kuten Sakarin ylösnosto näyttää. Vai liekö kantaväestön etuoikeuden nimellä kulkeva arkipäiväistyttyään näkymättömäksi muuttunut arvo ja yhteiskunnallinen oletus ole työssään nytkin. Että eihän sitä nyt Suomessa syntynyt valkonaamainen poliisi voi Suomessa syntynyttä valkonaamaista ihmistä pelkän Facebook-kirjoituksen vuoksi käräjille toimittaa. Osa liikkeestähän on nimittäin yhteistyökyvytön, takertuvainen, yrittää juoksuttaa ja hakea konfliktia parhaan taitonsa mukaan ainakin niin kauan kun oma videokamera pyörii sekä nettiin/someen pääsee.

  Vai sitäkö tässä odotetaan, että ne todellakin tekevät itse tai saavat jatkuvalla provosoinnillaan jonkun uhrinsa provosoiduksi tekemään jotain? On tässä ajassa täysin naurettava ajatus, että kaikki syntyvät tallenteet saadaan pois ja olettaa ne ymmärrettävän jollain tietyllä (mielellään välinpitämättömällä tai harmittomalla) tavalla. Sen olemattomiin nauramisen tai luuseristigman varaan poliisi laskee tyypillisillä sananvapausvihamielisillä lörinöillään, joita nyt hokee kyttä kuin kyttä vasta-alkaneesta kokelaasta ylijohtajaan asti. Sitä ne siinä itkevät, että julkinen keskustelu sittenkin saattaisi kääntyä muuhunkin kuin perisuomalaiseen mollijorinointiin menetysten jälkeen ja nöyryydensekaiseen pelkoon tuntemattoman tulevan edessä. Niin, tiedostivatpa sitten tämän itse eli eivät.

  Pitäisi käsittää, että ei noin raisuun rotuvihaan, uskonvainoon ja väkivaltafantasiaan tulla itsestään tai tyhjästä. Hyvät pohjat sille kyllä on ollut sen kaksikymmentä vuotta tai oikeastaan aina. Umpimielisyys, vammainen julkinen tila, monokulttuuri ja siitä pamahdetaan lähes suorilta jaloilta globaaliin, rajattomaan, monikulttuuriseen sekä verkottuneeseen maailmaan. Julkirasistisinen puolue on ollut aina ja muutkin ovat harjoittaneet laskelmoitua kaksinaamaisuutta sen mukaan ollaanko salongissa kehä III:n sisäpuolella vai kituvan entisen teollisuustaajaman torilla soppatykillä. Ette tunne Ruotsin SVT:n tutkivan ohjelman legendaarista vaalimökkireportaasia, mutta mitäs luulette tulokseksi tulevan tällä puolen merta mikäli joku eetterimedia olisi ylipäätään kyllin uskalias ja taitava tehdäkseen sen täällä?

  Siksi en todellakaan saata varmuudella sanoa, että mitä Sakarin bloggaaman kahden ylijohtoon kuuluvan poliisin lörinät ovat esittävinään versus alempana bloggauksessa vastaan tuleva kauhistuttava kuona. Niinkö yksinkertaista se muka on, että koska ne istuvat päätelaitteensa näppäimistön edessä, niin sitten se ei muka ole vaarallista? Siinä on nimittäin syytä olla tiedustelutieto ja -analyysi kohdillaan, koska kyllä nyt tyylilaji on jo niin räikeä, että aletaan olla jo Kauhajoen kouluampujan räiskimisvideoiden tasolla. Silläkö on aiottu selvitä, että jälkiselvittelyssä vain ilmoitetaan ettei olla tahallaan tehty mitään väärin ja muu aika on hoidettu virkatehtäviä lain sekä ohjeiden mukaisesti?

  Oli maan syntyteurastuksen voitonparaati, tollopoikien marssi ja Mäntsälän humalapieru. Mutta tiesikö maan julkinen valta, että ennen toista maailmanrähinää kotofasistimme eivät kykene, uskalla tai ole kyllin aloitteellisia tehdäkseen ONNISTUVAA vallankaappausta? Siinä on muuten luotettu aika penteleen paljon suomalaisen kansanluonteen lainkuuliaisuuteen, tottelevaisuuteen, sopeutuvaisuuteen ja ennen kaikkea nöyryyteen kohtalon koettelemusten edessä. Että vaikka vouhottavat ja huutavat niin ei noista ole kuin ammuttavan ja linnaanpantavan pieni joukko niistä keistä täytyy olla huolissaan.

  Mutta ei se sitä takaa etteikö joku sairas, henkilökohtaisen ratkaisun tehnyt tai muuten vaan marginalisoitunut tule mukaan silkasta sattumasta (tunnekuohun tai metelin vetämänä) tehden sen nyt minkä varmasti olisi tehnyt muutenkin muodossa tai toisessa. Otetaan huvin vuoksi esimerkki Ruotsista. Kuka kakutti Åkessonin? Yks kohta kuuskymppinen Irene, työelämän ulkopuolinen ja lähiöasukas, joka harrastaa huumeiden viihdekäyttöä sekä ajo-oikeudetta ajoa. Ja Säkerspolisenin henkilösuojelussa oltiin, mielestään. Tiedot ulkomuistista niitä erikseen tätä varten tarkistamatta.

 12. Mirkku Pulliainen

  En meinannut uskoa silmiäni, kun luin tätä. Minä olen työpaikkakiusattu, ollut lähes jokaisessa työpaikassa viimeisen 39 vuoden ajan. Tyttäreni oli koulukiusattu kahdessa eri koulussa, lukioaikana hän viilteli itseään. Ei meille kummallekaan ole tullut mieleenkään lähteä kostamaan näille ihmisille! Olen äärimmäisen kiltti, mutta myös äärimmäisen temperamenttinen ihminen, en mikään nynny! Joskus käy kosto mielessä, mutta vain käy. Vihaaminen tappaa sielun. Sääliksi käyvät nämä vihaajat, todella!

  • Jarkko

   Mirkku Pulliainen

   Ei varmaankaan kukaan järkevä ihminen tee laajennettu itsemurhaa, mutta kaikille ei sallita täällä normaalia elämää. Esim. kiusattujen keskustelupastoilta löytää pilvin pimein kertomuksia miten ihmisiä on hakattu koulussa itsemurhaan saakka nyrkein ja esinein vuosien ajan eikä asiaan ole ikinä löytynyt ketään syyllistä. Jossain tapauksissa itsemurhan tehnyt on leimattu imppaajaksi ja väitetty vain pokkana, että itsemurha johtui siitä.

   Pahimmissa kiusaamistapauksissa mitä tiedän kiusattu on saanut päivittäin turpaan koulussa ja sitten siihen päälle turpaan vielä omilta vanhemmiltaan jos ei mene kouluun hakattavaksi joka päivä. Jos koko elämä on ollut tuollaista pikku lapsesta saakka niin pitäisikö sellaisesta oppia, että ihmiskunta on ihana paikka ja ihmiset ovat ihania olentoja?

   Mutta tälläinen paikka tämä maapallo on ainakin joillekin ihmisille.

   • Antero Pönni

    Pitäisi saada aikaan lakimuutos. Itsemuha tapauksissa nämä kiusaajat tuomittaisiin joko murhasta tai taposta. Näissä kouluampumistapauksissa, ja Hyvinkään, sekä Myyrmannin tapauksissa kiusaajille sama tuomio kun näille tuomituille.
    Sillä hehän ovat omalta osaltaan jopa suurempia syyllisiä näihin itsemurhiin ja veritekoihin, kun niitä tehneet. Nämä kaikki olisivat jääneet tekemättä ilman kiusaajia!

    • Jarkko

     Ei tuollaista lakimuutosta koskaan tule, koska yhteiskunta hyötyy siitä, että paremmassa asemassa olevat ihmiset voivat kuvitella olevansa muita parempia ja kuvitella että heillä on joku asema jonka menettämistä pelätä. Yhteiskunta ei halua, että sen rattaita pyörittävät parempiosaiset hermostuvat se on lain säätäjälle tärkeämpää kuin heikko-osaisten ihmisoikeudet.

     Oma lukunsa on se, että heikko osaiset eivät ikinä saa ääntään kuuluviin, koska heikko osaisuuteen kuuluu aina häpeä ja ihmiselle on luonnotonta pyrkiä häpäisemään itseään tuomalle esiin heikko osaisuuttaan. Yhteiskunta hyötyy siitä, että heikko osaiset eristäytyvät muusta yhteiskunnasta häpeänsä takia. Hajoita ja hallitse periaatteella.

     Se, että heikko-osaiset eivät saa ääntään kuuluviin sitten synnyttää tyhjiön jossa kuka tahansa voi täyttää sen tyhjiön ihan millä tahansa mölinällä jossa ei olisi totuuden häivääkään ja se jää sitten ikään kuin ilmaan roikkumaan totuudeksi.

     Nykyään ilmapiiri on pikemminkin se, että kun on ollut näitä terroritekoja ja kouluampumisia lietsotaan syrjäytyneiden pelkoa ja vaaditaan ihmisiä tekemään ilmiantoja syrjäytyneistä poliisille ja muille turvallisuusviranomaisille. Eilen se poliisi pomo MTV3 uutisissa oikein vaati ihmisiä ilmiantamaan poliisille mahdollisia ääritekoja suunnittelevia ja kehui sillä miten monta kouluampumista on estetty vuosittain ja miten monta ihmistä on poliisin jatkuvassa tarkkailussa.

     Tässä lietsonnassa tosin on riskinä se, että se työntää jo ennestään yhteiskunnan marginaalissa olevat entistä syvemmälle marginaaliin ja ääriajatteluun. Pelon lietsonnassa unohtuu se, että siellä syrjäytymisen taustalla voi olla vuosia jatkunutta kehitystä 90-luvun lamaa ja muuta. Ei sellainen kehitys katoa pelon lietsonnalla.

 13. Pekka Raappana

  Kaukinen vaikuttaa kesälomansa jäljiltä entistäkin takakireämmältä ja harhaisemmalta. Eikö se nainen osaa lainkaan lepuuttaa riekaleina olevia hermojaan? Vai saiko hän kenties auringonpistoksen?

 14. Cheri Martin

  Huh mitä tekstiä, oli vaikea lukea noi kaikki kuvankaappaukset yhdellä kertaa. Onneks sulla on sen verran paksu nahka että jaksat työstää näin sairasta matskua, kiitos siitä(kin) hienosta työstä.

 15. stunned

  RK-porukka tuskin malttaa odottaa, että jotain tapahtuu. Suorastaan pyytävät sitä.

  Onko jo unohdettu, että sama porukka hurrasi Floridan yökerhoammuskelijalle, koska kohteena olivat seksuaalivähemmistöt?

  Hurraavat silloinkin, kun joku ottaa Breivikistä mallia, ja vannovat kostoa, koska Breivikin seuraaja ei ollut kantasaksalainen, vaikka olikin siellä syntynyt ja piti itseään saksalaisena.

  Niin tai näin, aina on aihetta suureen juhlaan. On selvää, että RK-porukka ei malta odottaa, että pääsevät tositoimiin. Kaikki käy verukkeesta aloittaa kuvitteellisen suvaitsevaston lahtaaminen. Muslimit ovat vain tekosyy toteuttaa väkivaltafantasiat. Siinä ei katsota karvoihin tai kenenkään tarkoitusperiin.

  • Jarkko

   ”Niin tai näin, aina on aihetta suureen juhlaan. On selvää, että RK-porukka ei malta odottaa, että pääsevät tositoimiin. Kaikki käy verukkeesta aloittaa kuvitteellisen suvaitsevaston lahtaaminen. Muslimit ovat vain tekosyy toteuttaa väkivaltafantasiat. Siinä ei katsota karvoihin tai kenenkään tarkoitusperiin.”

   Toistaiseksi eivät kyllä ole kyenneet tappelemaan itseään ulos edes märästä paperipussista. Ainakin oma näppituntumani on, että ei noissa pahimmissa netti öyhöttäjissä ole kovinkaan paljon sitä ainesta joka esim. olisi kelvannut edes varusmiespalvelukseen. Vaikka kriteerit eivät ole Suomen kaltaisessa kansanarmeijassa kovinkaan päätähuimaavat normaaleihin aselajeihin. Erikoisjoukot ovat erikseen. Huvittavaksi touhu meni siinä kohtaan kun nämä puolustusvoimiin kelpaamattomat kilvan rähisivät netissä mustalle barbaarille joka on käynyt varusmiespalveluksen ja käynyt kertaamassakin.

   • Minna Ylitalo

    Viime vuonna rajakit olivat kokoamassa kansallismielistä armeijaa, sitä varten luotiin uusi fb-ryhmä. Suunnitelma tyssäsi siihen, että porukasta ei löytynyt armeijakelpoista ainesta.

 16. Jarkko

  Saksan ampumistapaus saa yhä nolompia käänteitä MV-, homma- ja persupuolueen öyhöttäjä siiven näkökulmasta. Nyt alkaa vaikuttaa siltä, että tekijä oli rajusti turkkilaisten ja arabitaustaisten koulukiusaama iraninsaksalainen ja teon kohteena oli pääasiassa kosto turkkilaisille ja arabitaustaisille ei suinkaan saksalaisille yleisesti. Tekijä myös ihaili Breikvikiä ja käytti tämän kuvaa profiilikuvanaan ja tutki Breikvikistä tehtyä kirjallisuutta. Sekä muuta kouluampumis kirjallisuutta ja materiaalia.

  Saksan ampuja teki juuri sitä mitä öyhöttäjä siipi noissa jutuissaan vaatinut eli tappoi ulkomaalaistaustaisia ja pääasiassa islaminuskoisia.

  Bilt lehden käsiinsä saamalla nauhoitteella tekijä kertoo oleensa turkkilaisten kiusaama seitsemän vuoden ajan ja kostavansa sen nyt. Tekijä myös haukkui turkkilaisia tallenteella erilaisin kirosanoin.

  ”Ampujan uhreista valtaosa on siirtolaistaustaisia, ilmeisesti peräti puolet kuului saksanturkkilaiseen väestöön. Yhden uhreista kerrotaan olevan kreikkalainen, mutta hänelläkin on sukujuuria Turkissa. Kaksi uhreista oli kosovolaistaustaisia.”

  http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/art-2000001226139.html

 17. Kari Unga

  Aivanko olet tosissaan väittämässä, ettei poliisi seuraa sivustoa? Kyllä se kuule seuraa ja monta muutakin sivustoa.

Kommentoi »

Comments are closed