Vahinkorasistit

Sitä en siedä, että puolueemme kansanedustajia ryhdytään arvostelemaan. Minusta puolueen kansanedustajat ovat käyttäytyneet suhtkoht moitteettomasti ja olemme tehneet niska limassa hommia. (Perussuomalaisten eduskuntaryhmän varapuheenjohtaja Ritva “Kike” Elomaa)

Hyssyttelyn on loputtava. Muslimit pois tästä maasta! (Perussuomalaisten kansanedustaja Teuvo Hakkarainen)

Siinä sitten kuulitte, kansalaiset. Tapahtui mitä tahansa, niin perussuomalaisia kansanedustajia ei saa arvostella. Kaikki arvostelu on herkkähipiäisyyttä, sillä asioita pitää sietää. Tämä tarkoittaa sitä, että kaikkien muiden pitää sietää perussuomalaisten rasismia, mutta perussuomalaisten ei tarvitse sietää yhtään kritiikkiä. He pelaavat omilla säännöillään, jotka eivät aina ole yhteensopivia muihin sovellettavien sääntöjen kanssa, mutta asioista on saatava keskustella. Kunhan keskustellaan perussuomalaisten laatimien ja jatkuvasti muuttuvien sääntöjen mukaan.

Tämähän menee merkilliseksi. Tähän asti perussuomalaisten rasistiset möläytykset on kuitattu kännissä ja läpällä tehdyiksi, mutta nyt Elomaa lanseerasi kokonaan uuden termin: vahinkorasistit.  Ei varmasti kenelläkään ole tarkoitus olla oikeasti rasistinen. Me haluamme, että puhutaan asiat rehellisesti auki. (Elomaa)

Puhutaan sitten asiat ihan rehellisesti auki. Ihan varmasti on tarkoitus olla rasistinen. Hakkarainen sanoo mitä sanoo ihan tahallaan, koska häneen on jo totutusti sovellettu eri sääntöjä kuin muihin. Se nyt on semmoinen, kännissä taisi olla, ei siitä pidä välittää, pojat on poikia.

Ja muut tekevät perässä. Kun yksi saa tehdä, niin muutkin saavat. Perussuomalaisten nuorten puheenjohtaja Sebastian Tynkkynen on tämän oivaltanut, vaikka ei kansanedustaja olekaan. Hänkin luottaa ilmeisen oikeutetusti siihen, että perussuomalainen saa aina täyden tuen. Vika on herkkähipiäisissä loukkaantujissa, kun sanotaan jokaisen muslimin olevan potentiaalinen massamurhaaja. Perussuomalaisia ei saa arvostella, sillä he tekevät niska limassa töitä.

He harjoittavat niska limassa, nyrkit savessa ja tukka silmillä rasimia. Heidän mielestään jokainen muslimi on potentiaalinen joukkomurhaaja. He vetävät yhtäläisyysmerkin uskonnon ja uskonnolla ratsastavan käsittämättömän väkivaltaisen ääriliikkeen välille. He vetävät yhtäläisyysmerkin jokaisen terroriteon ja jokaisen muslimin välille. Se on vähän sama kuin jos jokaista helluntaiseurakunnan jäsentä syytettäisiin ääriesimerkin perusteella alkoholiongelmaiseksi kirkkovarkaaksi.

Pahinta ei ole Hakkaraisen, Tynkkysen tai kenenkään muunkaan häikälemätön ja tahallinen vihapuhe. Pahinta on, että sitä ei enää saisi arvostella. Touhu on siis menossa sallaiseksi, että kansalaisella ei ole oikeutta arvostella kansanedustajia eikä muita puolueen nimissä toimivia. Seuraavaksi sitten varmaan kansanedustajat rupeavat arvostelemaan yksittäisiä kansalaisia.

En uskalla ajatella mitä sen jälkeen tapahtuu.

***

Moderointi on tiukkaa eikä siitä keskustella. Kommentit vain omalla etu- ja sukunimellä, jos kanssani ei ole muuta sovittu.

 

 

 

Kommentit (70)
 1. Pekka Forstadius
  27.7.2016, 10:11

  Tätä ei ehkä saisi sanoa, mutta sanonpa nyt kuitenkin. Kike Elomaa on varmasti oikeassa siinä, että eduskuntaryhmä on tehnyt töitä “niska limassa”.

 2. Vesa Sorvoja
  27.7.2016, 10:37

  “Toiset ihmiset ovat tasa-arvoisempia kuin toiset”-logiikka on kestämätön, jos ollaan rehellisiä. Rehellisyyttä on sanoa vihapuhetta vihapuheeksi ja rasismia rasismiksi.

  1. “Rehellisyyttä on sanoa vihapuhetta vihapuheeksi ja rasismia rasismiksi”

   Juurikin näin. Tosin herkkähipiäisiä kannattaa varoa kutsumasta rasistiksi julkisesti esimerkiksi Perussuomalaista Sebastian Tynkkystä huudettiin rasistiksi ohikulkijan toimesta kun hän oli levittämässä rasistista sanomaansa joka poiki rikosilmoituksen huutelijaa kohtaan.

   Ilmeisesti elämme ajassa jossa eräs puolue ajaa asiaa jossa kansalaisen kannattaa pitää se suunsa kiinni kun moukkapoliitikot huutelevat mitä sylki suuhunsa tuo tai tiedossa on ongelmia.

Kommentointi suljettu.