Suuri maahanmuuttajajahti

Tämä maa menee pilalle, jos naiset säkitetään, perheissä pikkutyttöjen pitää alkaa palvella pikkupoikia, naisten pitää jäädä kotiin ilman että se on heidän oma tahtonsa, papeilta leikataan kurkkuja auki, veli kunniamurhaa siskonsa tämän vaihdettua uskontoa, teatterissa teurastetaan, Nallikarissa ajetaan rekalla rantatiellä kävelevien ihmisten päälle, VR:n junassa veri lentää kirveen heiluessa ja niin edelleen.

Näin kirkuu taas Facebookissa perussuomalaisten nuorten puheenjohtaja Sebastian Tynkkynen. Hänen luomissaan uhkakuvissa ei ole totuuden tai järjen hiventäkään. Kukaan ei ole pakkokäännyttämässä meitä, kukaan ei ole pukemassa naisiamme burkaan, kukaan ei ole muuttamassa lastenkasvatusta siten, että pikkutyttöjen pitäisi palvella pikkupoikia. Kaikki on pelkää hysterian lietsomista ja vielä pahemmaksi sen tekee se, että näin opettaa “politiikkaa” nuorisojärjestön puheenjohtaja kasvateilleen.

Kaiken huipuksi Helsingin Perussuomalaiset nuoret ovat juuri tällä hetkellä yhdistetyssä pokemonjahdissa ja maahanmuuttokeskustelussa. Tunnuksena on “ottakaa ne kaikki kiinni”.

psn

Tiedän, tämä on taas vitsi ja ymmärsin väärin. Pokemoneja otetaan kiinni ja siinä sivussa rupatellaan mukavia maahanmuuttopolitiikasta.

Ymmärränpä piruuttani vielä enemmän väärin ja kerron Pink Floyd-elokuvan The Wall kahden musiikkivideon avulla miltä tämä minusta näyttää. Ensin pidetään kansalle tulisia palopuheita, joissa ihan sormella osoitetaan vääriltä näyttävät ihmiset ja käsketään panemaan heidät seinää vasten.

 

Sitten lähdetään jahtamaan pokemoneja.

Liioittelua, natsikortilla pelaamista, sanoo nyt moni. Niin onkin. Siihen asti, kunnes siitä tulee totisinta totta. Sitten muuten toteutuu monen kohdalla myös tuon ensimmäisen videon Johtajan viimeinenkin sanoma, jota yleisö ei tosin hurmiossaan enää tajua: If I had it my way, I’d let all of you shot! 

Niin tällä tiellä yleensä tuppaa käymään. Kun kaikista ulkoisista vihollisisista on päästy eroon, niin ruvetaan etsimään vihollisia omien joukosta.

Tynkkynen aivopesee omia nuoriaan hysteerisillä ristiretkisaarnoillaan. Osaa vanhemmasta polvestahan ei tarvitse aivopestäkään, sillä kaiken maailman hakkaraisia kyllä riittää.  Milloin mahtaa puoluejohto huomata millainen fanaatikko nuorisojärjestöä johtaa vai mahtaako huomata milloinkaan? Vai onko siellä jo huomattu ja nyökytellään asialle isällisesti hymyillen? Milloin olette viimeksi kuulleet Tynkkysen puhuvan mistään muusta kuin maahanmuutosta?

Oikein, ette milloinkaan. Ja viesti käy koko ajan räikeämmäksi.

***

Kommentointi vain omalla etu- ja sukunimellä, jos kanssani ei ole muuta sovittu.

 

Kommentit (61)
 1. seppo mahkonen
  30.7.2016, 15:31

  Kyllä tympii.

 2. Tomi Peltonen
  30.7.2016, 15:31

  Itseasiassa onhan Tynkkynen onnistunut puhumaan muustakin kuin maahanmuutosta ja islamista, eli siitä kuinka “on vain poikia ja tyttöjä”. Hommasivat oikein koko porukalle lippiksetkin ettei jäänyt epäselväksi kuka oli mikäkin.

  Tynkkysen PS-Nuoret on ultrakonservatiivinen ryhmä jonka puheenjohtaja on ihan pesunkestävä rasisti. Ja Soini on lomalla

  1. “Tynkkysen PS-Nuoret on ultrakonservatiivinen ryhmä jonka puheenjohtaja on ihan pesunkestävä rasisti. Ja Soini on lomalla”

   Vieläköhän persujen äänestäjäkunnassa on mukana järkevämpää laitaa konservatiiveista? Tosin se järkevämpi laita taitaa äänestää mieluummin kristillisdemokraatteja tai kokoomusta. Vasemmistopuolueista karanneet köyhät, työttömät tms. äänestäjät, jotka protestina äänestivät PS ovat jo aikapitkälle vaihtaneet puoluetta oikeistolaisen talouspolitiikan seurauksena.

   Tosin nämä ulostulot tietenkin kovenevat sitä mukaa kun kannatuspohja ohenee ja jäljelle jää se toinen puoli äänestäjistä. Kyllä sillä vielä jonkinlaisen pikkupuolueen aseman säilyttää sen verran kohkaajia joka maasta löytyy.

   PS teki virheen luullessaan, että äänekästä kohkaaja siipeä miellistelemällä saisi aikaan mitään pysyvää. Samalla ne vähemmän äänekkäiden kaikki todelliset ongelmat unohtuivat jonka takia PS menetti kaikki vasemmistohenkiset äänestäjänsä. Se “kohko” siipi kun tuppaa aina menemään omia menojaan ja sitä siipeä johtava päätyy aina lopulta seuraamaan johdettaviaan eikä päinvastoin. 😀

Kommentointi suljettu.